ja zrozumialem czytajac bloga, skad wzialem cytat, ze to byly niezalezne zdarzenia. mam rozumiec, ze byles przy wychodzneiu Wasiluka ze stadionu, tak?
http://czado.blox.pl/2010/10/Cudo.html
z niego wynika, ze gosc byl przy tym. Ty tez?
-
-
Marek Wasiluk- żegnamy
.
czyli gosc w swoim blogu sklamal, tak? dobra wyjasnie, bo to dla mnie sprawa wazna. na razie kasuje posta gdzie obrazilem Wasiluka.
heh..Wasiluk juz tydzień temu pokazał jaki to on jest snajper..strzelając samobója...Panowie nie ma co sie oszukiwać..obrona to nasza najgorsza formacja, której (niestety) nie uda nam się załatac w czasie okienka zimowego....Jestesmy skazani na Pana Marka i jego "wypady do kina".
5 dni później
Oj Marek, Marek. Szykuj się chłopie bo coś czuję, że Ci się znowu dostanie po tym spotkaniu.
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oj Marek, Marek. Szykuj się chłopie bo coś
> czuję, że Ci się znowu dostanie po tym
> spotkaniu.
HA HA HA czemmu ma dostac po meczu???
przeciez jest bardzo aktywny w grze i nawet ma asyste:(
Smiech przez lzy!!!!
Człowieku wy...dalaj. Koniec zap...dalalania meczy. Ile można?
poplakales sie FRAJERZE?
Zmień dyscypline na kosza może Ci będzie łatwiej!!!
Obrońcom Wasiluka polecam minute 3:46
Do teraz mnie krew zalewa jak widzę to jego główkowanie powietrza.
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91843,8558163,10__kolejka__Polonia_W_____Cracovia_3_0__Skrot_meczu.html
Najbardziej mnie zastanawia fakt ze juz czwarty trener stawia z uporem maniaka na Wasiluka??
o co kaman........?!!!!!
pasiak od zawsze!! Napisał(a):
> Najbardziej mnie zastanawia fakt ze juz czwarty
> trener stawia z uporem maniaka na Wasiluka??
>
> o co kaman........?!!!!!
O prawie milion zlotych ktory zaplacilismy za tego kopacza ktory ma sie wrocic!!!
Już się wrócił w postaci tego że uzyskiwaliśmy 3 sezony pod rząd g*wniane pięniądze za osiągnięte w lidze miejsce.
pasiak od zawsze!! Napisał(a):
> Najbardziej mnie zastanawia fakt ze juz czwarty
> trener stawia z uporem maniaka na Wasiluka??
>
> o co kaman........?!!!!!
Filipiak mówi że ma grać to gra!!!!
durnie zapłaciły bańkę za to drewno .
awaria Napisał(a):
> pasiak od zawsze!! Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Najbardziej mnie zastanawia fakt ze juz czwarty
> > trener stawia z uporem maniaka na Wasiluka??
> >
> > o co kaman........?!!!!!
>
> Filipiak mówi że ma grać to gra!!!!
> durnie zapłaciły bańkę za to drewno .
Drogi kolego awaria: to bylo pytanie retoryczne.....niestety ale to jest prawda ktora jak widze nie tylko mnie boli...
Bo osobiscie do Wasiluka nic niem mam ale jego umiejetnosci sa na poziomie 3-4-ligowym!
w Garbarni,Mogilanach czy nawet Karpatach Siepraw znalazlbym lepszego obronce od niego!!!!
Jak on ma nie grać jak zdaniem profesora z Polczakiem tworzy najlepszą parę stoperów w polskiej lidze ? No jak ?
Mam dość oglądania tego.... w naszym składzie. Dużo ludzi nadaje na Cabaja, ale policzcie proszę ile punktów odebrał nam pan Marek a ile Cabaj w stosunku do rozegranych meczy! To jest po prostu dramat. I ta jego wypowiedź przed meczem, widać, że chłop nie ma za grosz ambicji i chodzi mu tylko o kasę!
Powiem tylko jedno
WYPAD Z NASZEJ CRACOVII
najpierw przepros Grodzia, FRAJERZE!
A co powiedział przed meczem?
Czytałem z nim wywiad już nie wiem gdzie, ale powiedział, że z Jarabicą zagra po raz pierwszy na stoperze i że jak coś nie wyjdzie to nikt do niego nie będzie mógł mieć pretensji bo grają ze sobą 1 raz!
To jest profesjonalne podejście? Po takiej wypowiedzi ja bym go od razu wywalił na ławę i dał zagrać Kosanovicowi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)