To trzeba go zagospodarować w dziale handlowym ,a nie w sekcji pilkarskiej.
-
-
Marek Wasiluk- żegnamy
Marek się czuje coraz pewniej.To powołanie do kadry,to gol w sparolu z Wieliczką,to dziś liść wypłacony gościowi ze Stalówki:)Obrasta w piórka nasz Mareczek:)
od początku wierzyłem w niego a że grał jak grał to była wina ''laptopa''bo go żle ustawiał -jeszcze będzie z niego pociecha w przeciwieństwie do Witkowskiego.
5 dni później
Leo o Wasiluku
http://mundial.wp.pl/kat,1019539,wid,10823620,wiadomosc.html
a PS ma jakieś 'ale" do Wasiluka.
"ale" do Wasiluka to ma Miszczu
Powołanie Marka Wasiluka na zgrupowanie w Portugalii było największą niespodzianką, jaką zgotował nam Leo Beenhakker. Wielki talent zobaczył w piłkarzu, który w rundzie jesiennej popełniał w Ekstraklasie koszmarne błędy, a którego kibice zwykli nazywać "Dwa metry drewna".
Jak "Don Leo" argumentuje powołanie Wasiluka? - Wasiluk potrzebuje czasu. Tak jest z wysokimi piłkarzami, którzy niesamowicie szybko urośli. Jednego dnia położyli się do łóżka i mieli 190 cm wzrostu, rano się obudzili i mieli 196. Możecie sobie wyobrazić, co dzieje się z ciałem takiego człowieka? - mówi Beenhakker.
Holenderski szkoleniowiec uważa, że Wasiluk jest podobny do Orlando Engelaara, reprezentanta Holandii i zawodnika niemieckiego Schalke 04 Gelsenkirchen. Dodaje, że piłkarz Cracovii odpowiednią koordynację i balans osiągnie w wieku 23-24 lat. Teraz ma dopiero 21.
- W sparingu Wasiluk miał świetne momenty. Jest dobry w pojedynkach, stawia te swoje pięć kroków giganta i facet, który go kryje, zostaje z tyłu - mówi Leo. Póki co Holender jest ze swojego najnowszego odkrycia bardzo zadowolony i rozważa przestawienie go na środek obrony.
Przegląd Sportowy/WP.PL
talentem to był Włodzimierz Lubański i to od tego trzeba zacząć ale jak Wasiluk jest taki zajebisty to niech Leo znajdzie chłopakowi klub ,myślę że Profesor nie będzie miał problemu ze sprzedażą takiego piłkarza za 1 milion euro.
Czemu akurat nas spotyka to zajebiaszcze szczęście.
Myślę Maaćku ,ze jak sie kontuzję nie przyplączą to i Polczaka (oby tylko udało się z nim kontrakt przedłużyć) i Wasyluka spokojnie sprzedamy za bańke Ojro każdego jak nie więcej.
trzymac Wasiluka do konca przyszlego sezonu !!!
na poczatku na niego nadawalem ale teraz sie w polowie rozegral...pisze w polowie bo rozegra sie jeszcze bardziej...zostawic Wasiluka i Polczaka,na jesien bedzie Derbich i obrona nie do zdarcia !!!
Utrzymanie Polczaka u nas na dłużnej wydaje m i się nieprawdopodobne i coś mi sie zdaje ze jeszcze góra półtora roku i od nas odejdzie . To samo z Wasilukiem ,jesli chłop teraz sie wrescie rozegra ( oby) to nie ma szan na zatrzymanie go u nas na dłużnej .
Mam nadzieje, ze Polo nie bedzie drugim Glowackim w tym sensie ze bedzie odkladal wyjazd zagraniczny w nieskonczonosc.
Nie przesadzajmy. Na razie Polo żadną gwiazdą nie jest, zdarzają mu się dość często przeciętne mecze.
BN - Polczak jest bardzo utalentowanym zawodnikiem. W wieku 23 lat jest bardzo, bardzo, bardzo pewny na boisku. Nie w znaczeniu, ze czysci jak Gorgon, ale gra dojrzale.
Obserwatorów spotkania na pewno nie zachwyciła postawa stoperów - Tomasza Jodłowca i Piotra Polczaka. Beenhakker tłumaczy jednak swoich podopiecznych. - Na tak przygotowanym boisku ciężko grać w piłkę. Roger, Garguła czy Boguski też popełniali wiele technicznych błędów.
As/info
Nie wychwalajmy go za wczasu:(On robi też ciężkie błędy-ale potencjał i spokój ma olbrzymi!!!
To jest temat o Wasiluku!
W sumie to chyba dobrze ze Wasiluk nie wystąpił , jest to kolejny sukces tego zawodnika.
4 dni później
Po sezonie ,oczywiscie jak dla mnie sprzedaz Pola i Wasyla przy zostawieniu Tupala byłaby interesem życia.
63 dni później
800 tysięcy zł wpizdu...
He he. Wasiluk to prawdziwe drewno. W Jagiellonii miał pare dobrych meczy, ale reszta to katastrofa. Nie wiem po co wybierał piłke nożne,mógł siatkowke, koszykówke...
W Jagiellonii się cieszą, że go już nie ma. Niestety Wy musicie ciągać ten ciężar :P
Dobry mógłby być raczej tylko w siatkówkę, w koszykówce go nei widzę, podejrzewam, że miałby problemy z kozłowaniem
A tak poważnie, to po dzisiejszym meczu też już trochę tracę nadzieję co do niego, no jest sympatyczny, niezmanierowany, ale - na Boga Ojca - żeby dobrze grać w piłkę trzeba mieć chociaż tę odrobinkę techniki, a u niego niestety nie widać na tym polu nawet najdrobniejszych postępów.... :/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)