@marcin_ksc
Toronto Maple Leafs z Stanley Cup jest tez moj marzenie. :) Cale moj zycie kibicuje ich i tylko raz bardzo blisko byly ('92 czy '93).
-
-
NHL Playoffs 2010
No to Detroit ma już Puchar na wyciągnięcie reki. Wygrali dzisiaj w Pittsburghu i prowadzą w serii 3-1. Pingwiny nie potrafiły wykorzystać w III tercji podwójnej przewagi. Mało tego, nie oddali podczas tej gry 5 na 3 nawet jednego strzału! Mecz nr pięć zapowiada się więc niezwykle ekscytująco. Jeśli Wings wygrają to mamy koniec sezonu i Puchar w Detroit. Wszystko za tym przemawia, bo Pingwiny w pierwszych dwóch spotkaniach w w Detroit nie strzeliły nawet gola.
a Zetterberg broniąc strzał Crosby'ego chyba zapracował na Conn Smythe Trophy - dla mnie w tym momencie jesli Wings zdobęda puchar kandydatami jest tylko on i Osgood
No i koniec
4:2 dla Wings :)
Conn Smythe dla Zetterberga :)
Red Wings !! :) :) :) cieszę się niezmiernie
365 dni później
finał tegoroczny trwa w najlepsze....i po 4 meczach mamy remis 2:2 , ale wierzę że Detroit obronią tytuł..chociaż ja czekam wciąż na puchar Stanleya dla kanadyjskiej drużyny....
Se bym kurna obejrzał...ale niema jak :(
po piątym meczu 3-2 prowadzi Detroit :)
Piąty mecz: Detroit Red Wings - Pittsburgh Penguins 5:0 (Cleary, Filppula, Kronwall, Rafalski, Zetterberg)
Oczywiście mówię o finałach play-off 2009 (mylna nazwa wątku :P)
5 dni później
Obejrzałem siódmy mecz, muszę przyznać, że widać różnicę do PLH. I duża jest to różnica...
JEST JEST JEST. Cieszę się jak po mistrzostwie na stulecie !!!!!!!
NIE NIE NIE, smucę się jak po naszym "spadku z ligi" ...
181 dni później
wiecie moze czy sa jakies transmisje z NHL?moze byc w internecie...
Na ESPN America w UPC .
to lipa bo mam akurat astera...
za to masz TVP Sport :D a ja nie :/
bobson Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wiecie moze czy sa jakies transmisje z NHL?moze
> byc w internecie...
w TV jak wspomniał Marcin - tylko ESPN America [którego jestem szczęśliwym posiadaczem :)].. jeśli chodzi o internet to polecam dwie strony: [url]http://www.myp2pforum.eu/nhl-icehockey/[/url] [forum, gdzie ludzie udostępniają mecze live, wszystko dobrze wytłumaczone, m.in. jak omijać głupie limity na justin.tv, itp] i [url]http://atdhe.net/[/url] [zbiór transmisji z różnych stron]
dzieki Domin
19 dni później
co sie dzieje z Pins?wyrazny kryzys.4 porazka z rzedu.oglada ktos?
bobson Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co sie dzieje z Pins?wyrazny kryzys.4 porazka z
> rzedu.oglada ktos?
chwilowy kryzys jak sądzę.. ale fakt faktem - Penguins nie mają głębi składu.. poza Malkinem i Crosby'm nie ma tam kto pociągnąć tego wózka.. a jak już ta dwójka cieniuje [Malkin ostatnie trzy mecze bez punktu, -6] to mamy taki obraz.. Penguins od początku sezonu szukają jakiegoś sensownego skrzydłowego który by potrafił wykańczać akcje Crosby'ego i Malkina.. Guerin i Kunitz są dobrzy, ale na pewno nie ta klasa.. poza tym zwróciłbym uwagę na brak Gonchara w dwóch ostatnich meczach [kontuzja], on kieruje defensywa Pens i na pewno bez niego dużo ona traci..
pzdr.
lubie ogladac Blackhawks bo run-and-gun jest przyjemne dla oka i ta ekipa nabiera coraz wiecej doswiadczenie.widac ze dobrym ruchem bylo sprowadzenie Hossa...troche zdziwiony jestem postawa Bruins.najlepsza ekipa w ostatnich tygodniach to Devils...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)