"Pamiętam te Święte slowa - Nigdy nie zejde na psy"
-
-
Profesor: Nie zostawię "Pasów"!
"Mam tyle pieniędzy, że mógłbym żyć z żoną spokojnie do końca życia, ale nie o to chodzi - ważna jest pasja tworzenia" - cytuję z pamięci to co powiedział Profesor w Tematach Dnia.
Wielki szacunek za te słowa
To ja wysile sie na lekka interpretacje, na luzaka:
Mam wielki szacunek do Pana Profesorze, choc w kwestii oszoloma Majewskiego to sie nie zgadzamy...;-) Niemniej jednak, ta wypowiedzia mnie Pan rozbawil: "Mam tyle pieniędzy, że mógłbym żyć z żoną spokojnie do końca życia"...
Nooooo, ja mysle Panie Profesorze, ze jeden z najbogatszych Polakow, z takim wynagrodzeniem jak Panskie, to raczej nawet przeginajac pale, jadac maksymalnie po bandzie, czyli wciagajac (aaaa, niech bedzie) ze 3 kajzerki i kefir przed osiedlowym 1001 drobiazgow na Dabiu (oczywiscie z Zona, wiec sie koszty mnozy razy 2) i tak dociagnie do emeryturki raczej spokojnie...;-) Moze nawet na jakis bilecik tramwajowy na 7-ke z petli Panu styknie pod Hale Targowa - wie Pan, zeby tak raz w miesiacu dac po calosci i w sobote kielbaske z grilla od taryfiarzy zapodac;-) I oczywiscie z Zona;-)
Za te wlasnie pasje mowienia i... tworzenia, w CRACOVII - podziwiam Pana!
Mamy coś jeszcze. I Pan i ja mamy serce w PASY.
Jestem wprawdzie kibicem Oderki, ale kibicuję też Cracovii. Co mogę uczynić w geście solidarności z Profesorem? Otóż w geście solidarności postanowiłem mocno zabrać się do nauki i też zostać Profesorem, żeby mu nie było smutno samemu.
Jestem z panem Profesorze.
i ja, trzymajmy się Pasów
Profesor zapiął Pasy i nie ma siły ich odpiąć. Mam podobnie :D
stary kibol Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja też nie opuszczę! Aż do śmierci!
Ja nawet po śmierci będe te wiślackie k..wy straszył !
1485 dni później
No, bylismy wtedy tak blisko:) Najbardziej śmieszy te "serce włożone w Cracovię"
Cracovia była jest i będzie. Serca w Pasy
ale że niby czyje serca? Profesora i Jakubka? :D
Jak to przez kilka lat mozna wiele stracic u kibicow hyhy :)
Bzyyczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ale że niby czyje serca? Profesora i Jakubka? :D
... i moje:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)