A ja mam nadzieje że oni już świętują swoje mistrzostwo. :)
-
-
Wisła - Cracovia [wrażenia po meczu]
Wiara czyni cuda, tak? No to zobaczymy...:)
Ja bym chcial, zeby im bramke strzelil Przemek Kulig. Bardzo mi sie podoba to, co gra od dluzszego czasu, a i charakterologicznie to jest Pasiak z krwi i kosci:)
Choc oczywiscie nie bujam w oblokach: najwazniejsze jest zeby nie bylo znowu jakiegos 0:3:/
Gdyby gral Tupalski to bym byl raczej spokojny, a z Urbanskim to roznie moze byc. No ale mielismy juz taki przypadek, ze zawodnik bez ogrania ligowego robil mila niespodzianke w meczu z Wisla (Rzucidlo!). Trzymam kciuki, zeby taka niespodzianka dzis stala sie tez udzialem Mateusza!
PS: Czy ktos na oficjalnej stronie klubu moglby uzupelnic wreszcie o Urbanskiego kadre pierwszego zespolu?:)
Bartek "Szybka Błyskawica" Dudzic bedzie uciekał ,oj bedzie , i kartki bedą za to , może karny:):):):)
Jak patrze na Bartka, to wydaje mi sie, ze lepiej by bylo dla niego, gdyby byl skrzydlowym. Z jego szybkoscia na skrzydle bylby nie do zatrzymania. Zwroccie uwagi, ze przeciwnicy zwykle dostaja kartki za faule na Dudzicu, kiedy ten puszcza pilke wzdluz lini i mija ich na szybkosci. Oczywiscie konkurencja w postaci Plastika i Nowaka pewnie dzisiaj nie daje mu pola do popisow na tej pozycji, ale moze kiedys...? W koncu Tomek Rzasa kiedys byl napastnikiem, a jak "skonczyl"? :)
I "wali" mnie że tak brzydko powiem to że jest technicznie słaby , byle by grał tak jak kiedyś Marek Leśniak:):)
Bartek potrzebuje inteligentnego rozgrywającego, który rzuci piłeczkę jak trzeba.
Czysto piłkarsko, czysto piłkarsko
mecz zaczyna sie od stanu 0-0 a potem jest ponad 90 minut zapieprzania
Wczorajsze zwyciestwo Lecha dostarczyło pierwszego sensownego albii
ktore zostanie niechybnie podniesione po naszym zwyciestwie
"co tam cos tam druzyna byla juz rozluzniona po zdobyciu tytułu..."
no szkoda
Urbański sam twierdzi, że nie jest jeszcze w 100% gotowy na taki mecz.
Mam nadzieje, ze nasi garcze wzniosą sie dzisiaj na wyżyny swoich umiejętności, gra zespołowa to recepta.
Wygramy:-)
widział ktoś 18 na mecz ?
Cracovia: Cabaj, Olszewski ? Radwański, Polczak, Kulig, Urbański, Wacek, Karwan, Kostrubała, Kłus, Baran, Pawlusiński, Nowak, Majoros, Moskała, Dudzic, Witkowski.
Kto Kocha ten Wierzy! Czas wyjś już i przed pierwszym gwizdkiem wypic pare browarków!
oby się wreszcie udało!
DO BOJU!!!!!!!!!! CRACOVIA!!!!!!!
Przed chwilą widziałem wysiadających na dworcu Głównym kibiców gdańskiej Lechii .....
0-0 taki wyniczek przewiduję
3:0 dla nas bo najlepszym mecuz Cracovii od wejścia do ekstraklasy:)To bedzie mecz jak Polska z Portugalią
no to lecimy, każdy wynik punktowy mnie będzie satysfakcjonował nawet ten potrójny :). Szable w dłoń (czyt. piwa) i na derby...
:D
Goooool Kulig!!! Walczyć Pasy walczyć!!!
Fuck :(
Przegrana ;/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)