Czasem w życiu jest tak: [b]nam wydaje się, że komuś pomagamy - ale tak doprawdy temu komuś szkodzimy[/b]
MIEJCIE TO NA UWADZE
-
-
Akcja poparcia dla prof.Filipiaka
Jesteśmy z Panem Profesorze.
Wierzę że te ubeckie metody tylko zwiększą pańską motywację budowania Wielkiej Cracovii.
Jak to się mówi to już nie tylko biznes brand etc - teraz to sprawa osobista
widzę, że trzeba powtórzyć post, bo ktoś go zepchnął zanim ludzie zdążyli przeczytać
tacy_dwaj ma oczywiście rację.
a zatem replay:
spokojnie, spokojnie. Zrobić coś na pewno trzeba, ale emocje są złym doradcą. Jestem jak najbardziej za taką akcją (nawet napisałem podobnej treści maila do zacnego forumowicza jak forum leżało , ale co nagle to po diable. Na razie patrzmy jak się sprawa rozwija. A z akcją można ruszyć zaraz po derbach. Przez ten czas emocje związane z tą sprawą opadną.
A zbyt pochopnym działaniem można wiele zepsuć, nawet jak intencje są najpiękniejsze
Na razie natomiast można wpisywać swoje poparcie tu na forum.
Zapewne w tych dniach Profesor forum nie czyta. Ale... może kiedyś zobaczy i ujrzy, że ludzie go popierają
Popieram Pana Profesorze. proszę zniszczeć to UB-ctwo. dość działania na szkodę naszego kochanego klubu.
Profesorze jesteśmy z Panem!
Też mi przyszło do głowy, że "wizytówka Cracovii" na 3-go Maja kogoś zabolała.
Postępowanie prokuratorzyny z rejonowej SKANDALICZNE!!!
Wilczak - Heller-Drumlak i [b] WSZYSTKO JASNE[/b]
Pozdrowienia Profesorze! TRZYMAJ SIĘ!
Moje poparcie Panie Profesorze.
Dziś wszyscy znajomi nie interesujący się sportem bez pytania mówili mi ,że to jakiś gigantyczny skandal to co prokuratura-krowodrza zrobiła!
Nie wiem czy chodzi o 3 maja , czy o kasę na stadion czy o inne sprawy. Nie siedzę w takich sprawach więc nie będę zgadywał....ale to co działo sie od 15-ej w sobotę do 6 rano w niedzielę przypomina filmy o najgorszych czasach PRL. Skandal!
Wierzę w mądrość Profesora. Wytrwania, męstwa i dzielności, Profesorze.
Jest takie stare, mądre przysłowie:
Co nas nie zabije, to nas wzmocni.
Życzę Panu wytrwałości w walce ze złem. I żeby te ostatnie wydarzenia wzmocniły Pana w tej walce.
Nie jest prawdą, że bez Filipiaka Cracovia sobie nie poradzi. Był na nią kupiec i gdyby nie było Filipiaka byłoby jeszcze więcej kupców.
Panie Profesorze jesteśmy całym sercem z Panem!!!CRACOVIA BEDZIE WIELKA JA W TO WIERZE!!!
Miszczu idźe juz wpizdu do lekcji!!
PEŁNE POPARCIE PANIE PROFESORZE !!!
HEEEEJ ! HEJ ! CRA-CO-VIA !!!
Prawda, wytrwałość i upór skruszą nawet najtęższe SKAŁY
Beszczelna prowokacja i zamach na dobre imie Cracovii zobaczyli ze jest osoba ktora chce cos dobrego zrobic i chca ja do tego zniechecic zupelnie jak za komuny zyjemy w panstwie bezprawia i milicyjnym to jest skandal!
ŁUBU DUBU, ŁUBU DUBU
NIECH ŻYJE NAM, PREZEZ NASZEGO KLUBU
NIEEECH ŻYJE NAM !!!
TO ŚPIEWAŁEM JA, Kajman
;)
a tak na serio to 100% POPARCIA !!!
w jednosci sila, trzymajamy sie wszyscy razem a bedzie dobrze,
102 lata trwa ta bajka i byle kto tego nie zniszczy chocby nie wiem jak sie staral :)
zawsze Z WAMI za PASAMI
mam taki fajny i adekwatny podpis, że nic nie muszę już pisać :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)