Myślę że maja tam mydło.
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
-
-
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - CRACOVIA 1:2
agencja WAK donosi:
[i]Piłkarze Cracovii szykują się do sobotniego meczu z Zagłębiem. Nie wiadomo, czy do Sosnowca pojedzie Karol Kostrubała, który doznał kontuzji stawu skokowego. Uraz mięśnia przywodziciela wyeliminował na kilka dni Tomasza Moskałę, ale on i tak musi pauzować z powodu kartek. Do składu wrócili Kamil Witkowski i Arpad Majoros. [/i]
nurek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
Nie wiadomo, czy do Sosnowca
> pojedzie Karol Kostrubała, który doznał
> kontuzji stawu skokowego.
Ciągłe kontuzje Kostrubały są niepokojące.
Sędzią głównym sobotniego meczu I ligi pomiędzy Zagłębiem Sosnowiec a Cracovią Kraków będzie 32-letni arbiter z Wrocławia Mariusz Podgórski. Ten sędzia prowadził w tym sezonie dwa mecze, w których Zagłębie było gospodarze, ale oba były rozegrane poza Sosnowcem - mecz IV kolejki ekstraklasy z Polonią Bytom w Wodzisławiu Śląskim (1:0) oraz spotkanie IV kolejki fazy grupowej Pucharu Ekstraklasy z Wisłą Kraków, które odbyło się w Krakowie (0:2). Dla Podgórskiego będzie to pierwszy mecz ekstraklasy od 23 lutego. Po błędach popełnionych w trakcie meczu Widzew Łódź - Odra Wodzisław Śląski, Podgórski został czasowo odsunięty od prowadzenia meczów I ligi.
http://zaglebie.sosnowiec.pl/
no tak ostatnie zdanie wybitnie napawa optymizmem..
może się będzie podwójnie starał aby "jaj nie narobić" bo na pewno jest pod obserwacją.
no wlasnie wiedzialem ze ten Podgorski gdzies mi sie kojarzy, nie pamietalem tylko czy za korupcje czy za błedy...
z Ptakovią oba mecze (ciekawe czy przypadkiem oba) w ubr. sędziował całkiem obiektywnie
Khalid Napisał(a):
> może się będzie podwójnie starał aby "jaj nie
> narobić" bo na pewno jest pod obserwacją.
>
Też tak sądze.
W Sosnowcu bez Tupalskiego...
rozniesiemy ich 1-0
Jest mi obojetne kto wybiegnie byle w 2 meczach były 4pkt (konfiguracja obojetna),a w 3 meczach 7 :)
ja tam wole żeby w 2 meczach bylo 6 pkt, a w 3 zeby bylo 9 pkt :) tak tez będzie... bądźmy dobrej myśli...:D
Teren trudny do zdobycia, ale wydaje mi sie ze po niezby porywajacym widowisku wrocimy z 3 punktami, bo przeziez nie liczy sie styl (na to jeszcze przyjdzie czas) tylko punkty!!!
niewiecie czy niebędzie ten mecz na jakimś kanale leciał?
Pasiak Slv Napisał(a):
> niewiecie czy niebędzie ten mecz na jakimś
> kanale leciał?
Nie bądź śmieszny :)
Nasi kibice już dojechali na miejsce:)
Chat meczowy Zagłębie Cracovia http://www.cracovialive.pl/index.php?option=com_wrapper&Itemid=80
goooool !!!!!! 1:0
Kostek za Witkowskiego (gramy na utrzymanie 1:0, czy M. wszystkie soki z Kamila wyciąga :?)?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)