kasy otwarli po 10 a biletów już nie ma :)
-
-
Zagapiłem się !!!SZUKAM BILETU!!!
właśnie dzwonił kolega i na lodowisku bilety już wyprzedane....możliwe że jeszcze dowiozą.
Maja dowiesc za godzine , ale chętnych w kolejce jest wielu :/
na głównej pisze że beda jeszcze o 14 w kasach przed lodowiskiem
kto rano wstaje ten chodzi nie wyspany ale ma bilet.
bylem o 10:30 i juz ladna kolejka sie robila. kazdy po kilka biletow
sadze ze jak wybuduja hale w czyzynach to mozemy na play offach dobic do 15 000
Temat do ciągnięcia przez innych ja mam bilet:) więc wysiadam!!!
w piątek się kupiło i nie ma teraz strachu że zabraknie!
Ja byłem o 10.40 i bilet zdobyłem:)
Szaleństwo w każdym razie jest ogromne.... Ludzie brali po 10-15 biletów....
no ja kupilem o 10:45 ale spoko kolezanka przed chwilka dzwonila i kupila wiec sie spierzcie pozdro ... trzymamy kciuki
Wielkie dzieki dla Kolegi Bobson...Browar Browar Browar :)
Ja nie kupowalem wczesniej biletu na dzisiejszy mecz, ale pojechalem dzis pod hale z mysla ze dostane. Bylem juz kolo 13 30 a tu ochroniarz mowi ze nie ma i nie bedzie. Gdyby nie pomoc jednego z Tyszan, ktory kupil mi bilet, to bym nie wszedl na mecz. Wielkie dzieki i pozdro dla niego
Wolalem nie wejsc na ten mecz niz dac zarobic jakims je*anym konikom co sprzedawali bilety po 40 zl. W ch*ju mam ich i te ich bilety. Nigdy nie bede kupowal od zadnego konika po wyzszej cenie biletu niz jego nominalna cena.
CRACOVIA & GKS
Blady K S C Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wielkie dzieki dla Kolegi Bobson...Browar Browar
> Browar
No problem!
Sprzedawały jakieś Ku.r .w.y pod lodowiskiem ale ja juz byłem po:)
ja sprzedałem bilet :D za 10 zł :D więc konikiem chyba nie jestem?? :D:D:D
Ze akurat nie moglem trafic na takiego Rabarbara tylko na jakiegos chóia co krzyknal sobie za bilet 40zl, a widzialem ze bylo pare osob co kupilo u niego.
powiem tak: przy dobrych wiatrach jak ktoś w odpowiedniej chwili wszedł na lodowisko to żaden bilet nie był potrzebny, ja sie znalazłem w odpowiednim czasie i miejscu dlatego mogłem odsprzedać bilet gapom :D
ze mną weszły 3 osob bez biletów tak więc jak D....sorry Rabarbar pisze zależało od danej sytuacji
ja niestety nie mogłem się wcześniej zjawić pod halą i byłem dopiero o 14:30 dzięki za organizację przy wejściu od grzegórzeckiej, że można było mieć "użyty" bilet a szczególnie od chłopaków co kupowali kiełbaski od strony hali i podarowali pamiątkowe bilety :D
dev Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> lej jak popadnie, tak tez było ostatnio w tychach
> jak konik podszedł i zaoferował
> "niewłaściwemu" osobnikowi kupienie od nego
> biletu za 50 zł
W Krakowie niestety nie tylko nikt nie dostał w ryj, ale ci co powinni lać sami handlowali biletami.
Ot "pasiaski honor". :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)