W dzisiejszej Kronice Sportowej ogólnopolskiej (w programie III-cim TV) mówiono na temat szkolenia młodzieży w Polsce.
Jeden z trenerów stwierdził, że od przyszłego sezonu mają obowiązywać nowe przepisy w/s szkolenia grup młodzieżowych, juniorskich co bedzie wpływać na przyznawanie licencji drużynom.
Powiedziano również, że w Polsce szkoli się młodzież tylko w trzech klubach: Lechu, Wiśle i Legii.
Tej ostatniej wypowiedzi zupełnie nie rozumiem.
-
-
[zadowolenie] Grupy Młodzieżowe w Cracovii - temat zbiorczy
Adaminek czemu skasowałeś to co napisałeś. Ja popieram, co napisałeś nie może być tak, że wszyscy zapierdalają a jeden nic nie robi i jeszcze za to bierze zajebistą kasę.( Za składki rodziców) Po drugie nie może być, że my rodzice będziemy mu płacić na pensje, ja rozumiem, że jeżeli cos zrobił mu się należy, ale całą robotę robią to inni ludzie (Górecki, Chocho......). Dlatego wzywam wszystkich co mogą coś zrobić zacznijmy robić czystkę w stowarzyszeniu ludzi którzy mam przeszkadzają i kładą mam kłody pod nogi.
Nie może być tak że Mikulski kłamie na każdym kroku i przypisuje sobie sukcesy . Nie prawda jest że załatwił on mikołaja , nie prawdą jest że ma sponsorów , nie prawdą jest że podpisał i walczył o umowę ( chciał się zgodzić na takie warunki takie jak pasowały Tabiszowi), nie prawdą jest że napisał regulamin , jednym słowem zabrał kasę i nic nie zrobił. Zabrał mam rodzicom kasę.
Ja uważam że nam w stowarzyszeniu nie potrzebny taki dyrektor wystarczy że koordynatorem będzie Górecki on ma pojęcie i wie co zrobić.
Mikulski powiem krótko spierdalaj i od Cracovii się odpierdol darmozjadzie.
Świat jest tak skonstruowany, że sprawiedliwość i tak zwycięzy ( np. wynik ostatnich Derbów :) ) Dlatego dalej robię to co zacząłem w imię właśnie sprawiedliwości i Cracovii.
Miikkulski to modelowy przykład osobnika ktory potrafi dużo mówić (przypisujac sobie czyjeś zasługi )nie robiąc nic.
Osobnik ktory go zatrudnił czyli jakubek w bajeczki i sukcesy wierzy ,a trzymajac go marnuje kasę ale za cenę spokoju.
Zawsze można odbić przecież piłeczkę ,przecież to nie ja zniszczyłem tylko on.
Człowieka szlag chce trafić -jak już coś zaczyna się lepiej dziać w klubie to wracają stare upiory .
Mam nadzieje że w końcu Filipiak obudzi się ze snu niedźwiedzia i pogoni z klubu osobniki które nie tylko że nie robią nic ,ale biorą kase za nic i KLUBOWI SZKODZĄ!!!!
podobno pan Albin ma być jutro na mikołajkach wiec korzystając z okazji może zapytamy się co dzieje z naszymi składkami i na co są przeznaczane bo skoro je płacimy to mamy prawo o tym wiedzieć
Prawda jest taka że co lepszego chłopaka to opierdoli i to bez namysłu. A po co tabisz go sciągnoł żeby dalej kase trzepać bo z kołakowskiego się już nie da. Przykładem jest Dudzic ile zarobił Mikulski a za ile był do wzięcia. Wygnajmy go im szybciej tym lepiej.
Zazwyczaj dyrektorami zostają ludzie co nimi muszą być lub nic nie potrafią , do niczego się nie nadają , nic nie robią i nie myślą, ale tylko dlatego że na tej funkcji nie można nic spieprzyć, bo mają pod sobą podwładnych zarabiający marną kasę którzy wykonują za nich całą ciężką pracę. A dyrekcja sobie później przypina za ich pracę ordery. Panie Albinie jest pan tak zapracowany że zlecając jednemu z podwładnych napisanie pewnego pisma którego miał być pan autorem zapomniał pan wykasować danych osoby która to pismo napisała. Nie ruszył palcem w kierunku grup młodzieżowych a wręcz przeciwnie ( składki ), lecz przed kamerą wypadł wspaniale chwaląc że jakie to dzięki niemu mamy osiągnięcia jak to się pracuje z młodzieżą i jakie to mamy zaplecze. Szkoda że nie powiedział na co idą nasze składki.
Melduję wykonanie zadania :) Zapraszamy na Św. Mikołaja do Comarchu.
Tak Jim wszystko dopięte na ostatni guzik.
adaminek proszę nie szufladkuj dyrektorów...
W imieniu młodych hokeistów dziękuję za prezenty.
Szkoda tylko że nikogo z hokeistów nie było.
Wszystko było fajnie tylko jeden błąd zrobiliśmy brakło prawdziwego Mikołaja ale w przyszłym roku to poprawimy.
Alek ja również się nie zgodzę z Tobą tam był Mikołaj i to ten o którym napisał JIM a na dodatek o wiele lepszy niż ten z kreskówek. 22 listopada zgotował nam prezent o którym wszyscy marzyliśmy od lat. I jak tu nie wierzyć w Mikołaja.
Tomek Z. powodzenia
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2009/12/04/pilkarze-cracovii-bawili-sie-w-sw-mikolajow/ - małe podsumowanie akcji :)
Piłkarze zabawili się w Mikołajów .....źle mi się to kojarzy:)coś już takiego było za Stawowego:)Oby ze Śląskiem się nie powtórzyło...............................
A tak serio to super akcja,dziatwa zadowolona i miło będzie wspominać.Ob więcej takich imprez!!!
BRAWO CRACOVIA!!!
http://krak.tv/kategoria-9,film-1022.html
Obszerna relacja ze spotkania mikołajkowego! Przyłożyli się do tego materiału :)
Super to wygladalo na tym materiale filmowym..Jak sie swoich kiedys dorobie to tez tam beda...oby szybciej niz pozniej heheh
Piękna sprawa jetem pod wrażeniem !!!
Sądzę, że dobrym pomysłem byłoby wysłanie kogoś z Cracovii na konferencję, która odbędzie się w Poznaniu.
http://www.lechpoznan.pl/lech-cup/files/cms/7/lech_cup_2009_konferencja_trenerow.pdf
http://www.futbol.org.pl/news,20824.html
Koziołku, jestem przekonany, że nikogo nie zabraknie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)