Tyle zrozumiałeś z tego co napisałem? To przykrość...
-
-
[zadowolenie] Grupy Młodzieżowe w Cracovii - temat zbiorczy
To chyba Ty nie zrozumiałeś:) Boli wysilenie zwojów mózgowych i nie szukanie starcia?
To Ci łopatą wyłożę:
"Jakoś nie zauważyłem, żeby ktoś o dzieciach tutaj źle pisał. " - to była odpowiedź na Twój tekst: "Tak gratulują/cieszą się z ich wygranej [b]swoim byłym kolegom z drużyny przeklęci przez was zawodnicy/zdrajcy z AP[/b]. "
[i]Wyjaśnienie: dla tych 10-latków to nie byli koledzy z drużyny, tylko cały czas kumple. I nikt tych dzieci na forum nie nazywa zdrajcami z AP.[/i]
"A co do tej ilustracji, trudno, żeby było inaczej skoro dwa miesiące temu było tak:"
[i]Wyjaśnienie: dużo złej woli trzeba, żeby każdemu kto się wpisuje w tym temacie zarzucać nienawiść dla dzieci, dlatego napisałem, że to nic dziwnego, że chłopcy z AP21 pogratulowali zwycięstwa drużynie Cracovii (tutaj moja ilustracja zdjęciowa), skoro jeszcze dwa miesiące temu byli jednym zespołem. Tak należy interpretować to, co napisałem, a nie szukać igły w stogu siana, jak Ty to zrobiłeś przeinaczając moje słowa.[/i]
Jeszcze dosadniej, czy już zrozumiałeś?
Pozdrawiam i życzę więcej chłodnego spojrzenia na sprawę.
sam_fischer Napisał(a):
> Jim, może by tak pokibicować synowi? Musi mu
> chyba być bardzo przykro...
>
> Pozdrawiam
On wie, że grając przeciwko Cracovii nie może na to liczyć. Tak się z nim umówiłem i tyle. A przykto to jest raczej mnie ...
sam_fischer Napisał(a):
---------------------------------------
> Tak gratulują/cieszą się z ich wygranej swoim
> byłym kolegom z drużyny przeklęci przez was
> zawodnicy/zdrajcy z AP.
>
> To chyba zemsta za zatrutą pizzę.
>
> Czytam to wasze forum od kilku tygodni i z każdym
> postem jest mi was coraz bardziej żal.
> Szczególnie tych, którzy nie mają pojęcia o
> czym piszą. Skończcie ze swoimi kompleksami bo
> zawsze będziecie tymi drugimi.
Panie Kolego . Kompletnie nie czuję tych tematów ale z oczywistego zainteresowania śledze ten wątek od dawna.
Nie zauważyłem ABY KTOKOLWIEK CZEPIAŁ SIĘ DZIECI W TYM WĄTKU.
Owszem za to widać ,że Wy rodzice wyraźnie pokłóciliście się zdrowo - ale to zupełnie inna sprawa....[b]zupełnie inna[/b].
Dlatego apeluję Panie Szanowny o wstrzymanie się z takimi obrażającymi uwagami.
I tak wogóle Panowie to miarkujcie wypowiedzi. Nigdy nie warto kłócić się "na śmierć i życie" ;)
A moze Wasze chłopaki za kilka sezonów będą w jednej drużynie juniorów Cracovii?
Co innego walka o GODNE traktowanie w MKS a co innego kłótnie między rodzicami na forum publicznym.
Na tym forum zdrajcami można określić nie dzieci tylko trenera i rodziców a szczególnie kierownika. Po drugie powtarzam nie było by problemu jakby klub przemyślał swoje postępowanie i za Dzierżakiem poszłyby dzieci z Gdowa i może klika z nich. Mam nadzieje, że wcześniej czy później przejrzą na oczy i zobaczą, że Dzierżak potrzebował ich dla swojej kariery (kasy). Nie wspomne jeszcze, że poza zabraniem nam dzieci to jeszcze ukradli nam sprzęt a beszczelny kierownik ex 99 jeszcze żąda kasy. A jeszcze do wiadomości dla rodziców Akademi Policyjnej nie łudźcie się, że zagracie w innej lidze niż 4 nie załatwi wam to Konieczny my osobiście to przypilnujemy .Nic musi cie zacząć od początku i sami wywalczyć sobie awans.
A teraz dobre wiadomości Mikołaj dla naszych chłopców odbędzie sie 3 grudnia planowana godzina 18.00 w auli Comarchu. Wraz z Mikołajem planowana jest prezetacja multimedialna a co za tym idzie nowe oblicze nowej szkółki. Zapraszamy
http://www.futbol.org.pl/news,20737.html
Spotkanie mikołajkowe odbędzie się 3 grudnia na obiektach centrum szkoleniowego firmy Comarch w głównej auli o godzinie 18;30.
Każdy z Naszych Zawodników dostanie upominek od Profesora Filipiaka.
Wszystkich Zawodników Cracovii serdecznie zapraszamy.
Kieruś czyżby w końcu coś z młodzieżą ruszyło w dobrym kierunku ? Bo do tej pory .... ! Najwyższa pora !!!
"Z dobrej strony w turnieju zaprezentowały się zespoły z Krakowa. Finał rozegrał się między Jadwigą i Hutnikiem, natomiast 3. miejsce wywalczyła krakowska AP "21", [b]którą tworzą w większości wychowankowie Cracovii[/b]. "Pasy" także wygrały swoje spotkania finałowe. Jadwiga, która wygrała cały turniej, pozostała jedyną niepokonaną drużyną na Silver Cup. Piłkarze "Jagi" mogą poszczycić się także najlepszym bilansem bramkowym spośród wszystkich uczestników zawodów - strzelili 18 bramek, tracąc zaledwie 4." bez komentarza
Khalid Napisał(a):
> Co innego walka o GODNE traktowanie w MKS a co
> innego kłótnie między rodzicami na forum
> publicznym.
Khalid - dzięki, fajnie, że tu zaglądasz i tonujesz nastroje.Popieram w 100% .
Kieruś Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Spotkanie mikołajkowe odbędzie się 3 grudnia na
> obiektach centrum szkoleniowego firmy Comarch w
> głównej auli o godzinie 18;30.
> Każdy z Naszych Zawodników dostanie upominek od
> Profesora Filipiaka.
> Wszystkich Zawodników Cracovii serdecznie
> zapraszamy.
Świetna sprawa...Wielki szacunek dla autorów tego pomysłu.
Może Prezes otworzy się na dzieci i młodzież.
Jim Napisał(a):
>
> On wie, że grając przeciwko Cracovii nie może
> na to liczyć. Tak się z nim umówiłem i tyle. A
> przykto to jest raczej mnie ...
Jim, sugerujesz, że Twój syn sam zapisał się do szkółki 21?
Czyżby 9-latek rządził dojrzałym facetem?
Jeśli tak, to przemyśl swoje metody wychowawcze. Gdybyś aż tak bardzo kochał Cracovię jak wynika z Twoich postów, to mimo przeciwności Kondi biegałby w biało-czerwonym trykocie.
Sorki stary, ale moim zdaniem trochę pieprzysz na użytek tego forum, gdzie lubi się gości piszących wielkie słowa sławiące Cracovię, a z których jak widać nic nie wynika.
Kubala Napisał(a):
> Jim, sugerujesz, że Twój syn sam zapisał się
> do szkółki 21?
> Czyżby 9-latek rządził dojrzałym facetem?
> Jeśli tak, to przemyśl swoje metody wychowawcze.
> Gdybyś aż tak bardzo kochał Cracovię jak
> wynika z Twoich postów, to mimo przeciwności
> Kondi biegałby w biało-czerwonym trykocie.
> Sorki stary, ale moim zdaniem trochę pieprzysz na
> użytek tego forum, gdzie lubi się gości
> piszących wielkie słowa sławiące Cracovię, a
> z których jak widać nic nie wynika.
Widać Jim jest normalny, bo między Cracovią a dzieckiem ważniejsze jest dziecko
A ja mam takie zasadnicze pytanie. Czy Pan trener Szarliński dalej jest ... trenerem?
Trener Szarliński podobno ma szkółe. JT najpierw mówił że szkółke da do stowarzyszenia a teraz ma się zająć szkółką Szarliński.
Drugi pozytyw każda grupa dostaje nowe stroje meczowe. Brawo Brawo !!!!!!
Małymi kroczkami do celu. Nie myślicie nad stroną internetową stowarzyszenia?
Nie denerwuj się. Musiałem Cię faktycznie wziąć za kogoś innego. Przepraszam. Mea culpa.
Wyciągam grabulę i myślę, że wirtualnie ściśniesz na zgodę.:)
Ok - spoko, oby mniej takich "pomyłek" :)
mknacylopez tak szukamy kogoś kto nam pomoże w sprawie zrobienia strony.Mamy strone (silnik tak to się mówi) trzeba ją troche pozmieniać dane.
Martinos- pierdoły? Czyli rocznik 99 w AP21 to efekt wyławiania przez łowców talentów chłopaków na podwórkach? Dobry jesteś, spadaj do budy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)