Dokładnie wszyscy na hokej mam nadzieje ze wszyscy wejda!
-
-
Śmigus Dyngus godz: 15.00
Jak tylko wygramy to mozecie lac smialo szampanami, sam sie podstawie, znaczy gardlo:)
By ich huj strzelił...
Na Święceniu ni ma
Na Miodowej ni ma
Na Wielickiej zamknięte
Trzeba będzie o 11 zameldować się pod halą...
jesli chodzi o bilety to chyba nie zostało wiecej niz 100 !! bo na Swięceniu poszlo jakies 300 na Miodowej cos koło 100 ,CZYLI PRZEDn SAMYM MECZEM CHYBA JUZ NIE BEDZIE MOZNA KUPIC ???
Nie żartujcie nawet :o, trudno trzeba bedzie jechac o 11
zwalniam sie z pracy,jeżdze do Tychów, płace za "autostrade",tankuje za 100, na Siedleckiego jestem na wiekszości meczy i biletu dostac nie moge..trudno w poniedziałek będe tam koczował od 9 rano..
szkoda że nie ma hali z prawdziwego zdazenia, taka jaka ma byc przy al.pokoju bo przy dobrej reklamie 10 tyś wchodzi bez problemu a z Tychów np 2,3 tyś
ważne żeby dla Tyszan ktoś zarezerwował bilety.
Everything under control
Ważne, żeby wszyscy chętni z Krakowa dostali się na mecz...
spokojnie bilety beda przed meczem choć jak wcześnie się skończą w poniedziałek to inna sprawa ja dziś nie dostałem ani na święceniu ani na miodowej, osobna kwestia że będzie mi "miło" w pon jak nie oglądnę na żywo meczu, jak przedmówca człowiek chodzi na mecze przez cały sezon i na najważniejszy mecz bilety wykupują ludzie totalnie przypadkowi ... życie ...
WSZYSCY WEJDA ZOBACZYCIE!
Wszystko ok, ale co mają powedzieć tyszanie? Oni to chyba nawet niezjedzą śniadania jeśli bedą chcieli na meczyk zdąrzyć
bartoloksc Napisał:
-------------------------------------------------------
> WSZYSCY WEJDA ZOBACZYCIE!
zwłaszcza jak chętnych do obejrzenia będzie np. 6 tys:)
6 tys. to może nie wejdzie,ale 3.500-4.000 by sie zmieściło.Zblizona liczba była juz w hali wiele lat temu gdy graliśmy z ówczesnym Mistrzem Polski Polonia Bytom.Wygralismy 2:1.Kto był wtedy to pamięta jak wszystko drżało od dopingu....To właśnie takiego "młynu" bały sie zawsze drużyny przyjezdne.W tamtym ryku gubili nawet własne mysli....Chciałbym żeby w poniedziałek to wróciło......
pasiasty81, tylko, że wtedy nie było krzesełek vip-owskich, a zatem było jakieś 1000 miejsc więcej. Ponadto wtedy rywale byli brani w dwa ognie dopingu. Teraz dopinguje tylko "kamienna" (czy jak ją nazwać;). Druga strona najwyżej trochę poklaska
Nie wiem może tak a może nie.Ścisk był taki że tylko jedna ręka była nieco swobodna.Ta którą sie wlewało w gardło nieco wody rozmowej (to z zimna).Nie było szans ani sie przewrócić ani osunąć ze zmęczenia :) Zdawało sie że ten nasz garaż unosi sie pod wpływem dopingu....I nie sposób było ocenić z której strony dochodzi doping.Czuło sie że wypełnia wszystko,całą przestrzeń........
HOKEJOWE PURIM!
a w wersji dla zwolenników Kosowa : HOKEJOWE KĘSIM
WRÓCI ze ZDWOJONĄ MOCĄ :)
Jak ktoś kupił bilet na Cracovie
nawet jak zrobił to pierwszy raz w zyciu
to NIE JEST KIMS PRZYPADKOWYM
Przez fakt uczestnictwa w wydarzeniu sportowym z udzialem Cracovii
staje sie wyjatkowy
Sorry ale nie ma tu zadnego wartosciowania
czy masz ogromny staz czy jesteś pierwszy raz
jestes taka samą czescia Cracovii jak inni
ancymon dasz rade ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)