Chce kupić skuter. Znalazlem gdzies tam w polsce srodkowej. Nie wiecie, czy da sie to kurierem załatwić??
-
-
Przesyłki kurierskie.
A i 1 raz kupuje coś zmotoryzowanego. Jaka jest procedura. Jakie dostaje papiery i co mam zrobic, zeby przerejestrowac?
Na 100% się da.
Zadzwoń do dhl'a czy innego kuriera, to Ci powiedzą dokładnie - 801 345 345
a o papiery zadzwoń do Wydz. Komunikacji UMK, ale zazwyczaj wystarczy dowód osobisty, dowód rejestracyjny i umowa sprzedaży. Jeśli w umowie nie jest wyraźnie napisane , że podatek od transakcji płaci sprzedający, to jeszcze trzeba taki formularz dla urzędu złodziejskiego z potwierdzeniem złożenia
CO JEST TRAGEDIA?, 123 CO JEST TRAGEDIA ???????
Kurierem się wszytko da ;) Na paletę i dobrze przywiązać.
jaki kupujesz??? :) nowka czy uzywka ???
uzywka, uwzywka :d Jeszcze nie jestem w 100% zdecydowany takze, jesli ktos ma cos do zaoferowania prv me ;)
Nie kupuj chinczyka!!! Polecam coś z peugeot lub yamaha. Chinczyki to syf co chwile się psują. Kup sobie dwusówa. Najfajniejszy jest SpeedFight II :D
uzywany speedfight kosztuje tyle co nowy zipp w ktrym sciagasz tylko blokade robisz leciutki tunning i jest kot
Mam uzbierane narazie ok 1.5 tys. http://moto.allegro.pl/item328277400_skuter_kingway_aeon_50cc_najtaniej_kurtka.html co myslicie o tym?
hmmmm meskich nie bylo ??? :) nie no zartuje sczerze nie wziollbym takiego :) wolalbym jescze cos kasy dozbierac i kupic cos mocniejszego :) czytalem ze zippy sa calkiem niezle z tych tanszych oczywiscie
Ja potrzebuje skutera zeby jezdzil i mial swiatla. Co do mocy to zawsze sobie zestawik mozna kupic, przerobic na 70 i wsio a zipy tez piekne nie są Maggo http://moto.allegro.pl/item327335524_skuter_piaggio_zip_pilne_.html jesli o tym mówisz
lepiej kup sobie jakis uzywany ale dobrej firmy, niz te chinskie syfy
zdecydowanie. I nie zdziw się jak w chinczyku po roku będziesz robił gruntowny remont. Dowiedz się ile kosztuje remont 4-suwa. A wszystkie Kingwaye to 4-suwy. Mojemu znajomemu lusterko odpadło w chinczyku na dziurze:D
Maggo proko:
"uzywany speedfight kosztuje tyle co nowy zipp w ktrym sciagasz tylko blokade robisz leciutki tunning i jest kot"
A dlaczego tak jest? Zauważ jak ktoś sprzedaje używane chinczyki z którego są roku, a skutery dobrej firmy.
Peugeoty są nawet z '95 a te syfki chinczyki są chyba 2-3 letnie potem się rozsypują:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)