[img]http://cracovia.pl/hokej/files_pl/file_125082/broda_playoff_news-01.645x365xffffff.jpg[/img]
[url=http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/brodanaplayoff__zapusc_sie_z_hokeistami__pokaz_ze_cracovia_to_jednosc][Cracovia.pl][/url]
-
-
Solidarnie z hokeistami! Nie golimy się w czasie play-off.
Hmmmm, jakoś Ciebie z brodą agencie to akurat sobie wyobrazić nie potrafię :)
Choć z forumowiczów, to co najmniej ze 2ch bym jako kandydatów do wygranej widział :)
I tak jestem zbyt leniwy by się golić, więc jak się polenię jeszcze trochę to nic się chyba nie stanie ;)
Hop!
:)
10 dni później
ja wygram :)
qsss Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja wygram :)
Zobaczymy ! ;)
jurassic Napisał(a):
> qsss Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > ja wygram :)
>
> Zobaczymy ! ;)
No fakt - stanowisz zagrożenie :)
Jeśli Ponurakus zdecyduje się ubrać koszulkę, przyjąć pozę i wysłać foto to, z całym szacunkiem koledzy, ale kosi was wszystkich w przedbiegach. Przecież ten plakat to wygląda dosłownie jakby on im pozował :)
żółta kaczka Napisał(a):
> Jeśli Ponura[b]kus[/b] zdecyduje się ubrać koszulkę,
> przyjąć pozę i wysłać foto to, z całym
> szacunkiem koledzy, ale kosi was wszystkich w
> przedbiegach. Przecież ten plakat to wygląda
> dosłownie jakby on im pozował :)
Ponura[b]KUS[/b] powiadasz? :)
śmiej się, śmiej, ale jak się gość zdecyduje to nawet wszyscy razem i tak jesteście za ciency w uszach :)
żółta kaczka Napisał(a):
> Jeśli Ponurakus zdecyduje się ubrać koszulkę,
> przyjąć pozę i wysłać foto
Coś te fotki dłuuuugo idą i tam gdzie trza dojść nie mogą ! :(
Mogę się ogolic? Bo mam embargo.
Nie golimy się, do samego końca.
Dawno takich krzaków nie miałem :)
713 dni później
Odgrzebałem stary wątek,może ktoś bardziej obeznany zorganizuje konkurs na największą brodę .
Ja zwycięscy mogę dać 6 kufli piwnych.Może dzięki temu ożywimy ten wątek i odpiszą tu starzy bywalcy.
Nie biorę już udziału w żadnych oszukańczych konkursach mks-u ! [emoji34][emoji34][emoji34]
Wiadomo ze ten konkurs jest nie dla ciebie z wiadomych powodów ?
[quote='jurassic' pid='1304671' dateline='1518903481']
Nie biorę już udziału w żadnych oszukańczych konkursach mks-u ! [emoji34][emoji34][emoji34]
[/quote]
Ale to nie konkurs MKS-u, tylko Judestary chce postawić sześć kufli piany za najdłuższą brodę. Wiadomo, że osoby, które mają ją na co dzień są z marszu dyskwalifikowane, także zapuszczamy ku chwale i ku mistrzostwu.;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)