Mam prośbę do osób zajmujących się wieszaniem
a własciwie ściaganiem flag na meczach
o powstrzymanie się z tą operacja aż do zakończenia spotakania...
[b]Flagi powinny wisieć do samego końca ![/b]
Skoro juz poswiecacie czas na prace przy oprawie
to dbajcie do końca o wizerunek !
Naprawdę tak wam się spieszy do domu?
Dzis ten cały pojedynek w PE z Zabrzem
to był jeden z nielicznych meczow transmitowanych z Kałuzy na zywo
Nie wiem ile osob w Polsce ogladalo ta relację
(bo zdaje sie byla w tym czasie LM)
no ale ktoś to jednak ogladał
No i co zobaczył?
Druzyna przegrywa 0-2
5 minut do końca a tu chłopaki juz popakowane...
No jak to wygląda
Śpieszycie sie na busa do Wieliczki?
-
-
Flagi - apel
raf_jedynka a czekał byś po meczu aż do momentu ich ściągnięcia? Bo wszyscy wychodzą i nawet się za sibie nieoglądają, dobrze wiesz że na koniec bramy zostają otwarte i każdy może wejść na stadion, to chyba logiczne.
składanie flag tuż przed końcem meczu jest bardzo sensownym i przemyślanym rozwiazaniem
To moze ja odpowiem bo to do mnie tez uwaga skierowana jest.
Tak wiec Panowie sprawa wyglada bardzo prosto, flagi sa sciagane wczesniej nie dlatego ze sie komus spieszy tylko i wylacznie dlatego iz rowno z gwizdkiem stadion oustoszeje w ciagu kilku sekund, podziekowac pilkarzom zostaje tylko kilkanascie/kilkadziesiat osob (rzadko) i to bez wzgledu na to czy byl swietny mecz i wygrala Cracovia czy zagrala tak jak wczoraj, ludzie uciekaja ze stadionu tak jak by im sie wlasnie spieszylo na busa do Wieliczki jak to napsiales raf_jedynka w swoim poscie.
Wyobraz sobie sytuacje ze opravcy zostaja sami na stadinie z flagami rozwieszonymi na calym stadionie + do tego 350 osob w klatce negatywnie nastawionego do nas zespolu, myslisz ze jest bezpiecznie ?? pozniej by nas nikt nie pytal co jak dlaczego tylko bysmy sie pozegnali z czynnym kibicowaniem.
Tak wiec problem tkwi w tym ze kibice z gwizdkiem opuszczaja stadion!
oczywiscie sluszna decyzja jak ktos oglada to albo sie domysli czemu tak sie dzieje albo jest za #^&$^$&$)&*@_@$%
btw czemu u nas tak szybko pustoszeje stadion ?
mysleliscie kiedys o tym?
przestańcie sie tu tłumaczyc co i jak, toz to bez sensu.
Po co mowic co i jak sie robi.
Zlitjcie sie.
Sciaga sie bo tak i tyle taka powinna byc odpowiedz
Vojnar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sciaga sie bo tak i tyle taka powinna byc
> odpowiedz
Niby dlaczego? Jest pytanie, jest odpowiedź - tak powinno wygladać prawidłowe życie społeczne. Nawet wirtualne ;)
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak wiec problem tkwi w tym ze kibice z gwizdkiem
> opuszczaja stadion!
Liche trofeum, ale lepszy gwizdek niż nic, a z czegoś żyć trzeba.
bez wzledu na to jak grala Cracovia pilkarze i tak sa wygwizdani?
po drugie, kamery zawsze sa skierowane na sektor B, cztery na wiezach i dwie na murawie przy C, jedna na wysiegniku za bramka ktora sporadycznie spoglada na C sektor.
po trzecie, jest to standart na polskich stadionach,
a po czwarte Rumcajs musi odejśc bo Skrzyński to gość.
sory bracia ale
wspominam forum z 2003-2005 i odswieżam i odświeżam i odświeżam i NIC
8 dni później
kiedy Cracovia dobrze gra, jak dzisiaj, to mnóstwo ludzi pozostaje podziekowac i nie ma problemu pustego obiektu.
co do flag to naszla mnie taka mysl
wiem ze najdluzsze i najefektowniejsze flagi powinny byc eksponowane na prostej, ktora widac w tv, ale ten sam widok tych samych flag na prostej wiekszosci pewnie sie juz lekko opatrzyl, mniejsze flagi mamy rownie piekne i efektowne jak te dlugie i je takze warto pokazac światu :) mowa tu o "Cracovia - Polska" "Krwinkach" " "Wlasciwa strona Blon" chociaz na 1 mecz postuluje o taka zmianę
no i druga sprawa to
http://www.opravcy.pl/index.php?module=subjects&func=viewpage&pageid=7#
popatrzcie ile mamy flag, nawet odejmujac te z ktorymi sa problemy to powinnismy nimi 2 razy oPasac wokół boisko i jeszcze by zostało
takze apel do tych trzymajacych niektore przepiekne flagi (bron boze nie wozcie ich na wlasna reke na mecze) oddajcie je w wypozyczenie Opravcom!!! napewno bedzie z tego wiecej pożytku niz z narastającej warstwy kurzu w domach
A ja popre Vojnara - z taktyka przy fanach powinno byc jak z wyjazdami. Jest zero oficjalnych info ilu nas jedzie i ktoredy, to i ZERO info jakie fany i kiedy wieszane/sciagane. Im mniej info, tym lepiej - zainteresowani wiedza, a reszcie takie newsy tylko sampoczucie moga poprawic, bo nic z tego dla nich nie wynika...
Przypomnę że zakładałem wątek zdegustowany
sciaganiem flag widocznych w TV podczas meczu
ktory byl transmitowany na zywo
Byla 85 minuta i flagi na A i B mogły mysle dowisiec do 90
a moze i ciut po
To była moja opinia tylko tyle
Nie ma sensu na ten temat dyskutowac tym bardziej
ze Cracovia pod wodza Majewskiego calkowicie zrujnowala swoj wizerunek
i w tym sezonie juz nas na zywo na naszym stadionie raczej nikt nie pokaże
Na naszym nie, ale bedzie transmisja z psiarni;-) A tam nasze fany tez na bank beda - pewnie tradycyjnie XXXlecia;-) Co do genezy watku - w sumie masz racje Raf, ale jak pisze Krystian - "sila wyzsza" i logika biora tu gore...
Kiedyś była taka prowokacja na forum,ze zniknęła nam flaga.Mecz się skończył,flagi dalej wisialy,wysłalem dwunastolatka,zeby ściągnął naszą osiedlową flagę,która akurat była przechowywana w klubie.Dostarczył mi ją bez żadnych problemów.Dlatego popieram ściąganie wszystkich flag kilka minut przed końcem meczu.
A co tam xxx-lecia będzie robiło? :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)