Wygląda ,że obok bardzo dobrego transferu Hlouh-u
mamy teraz też świetnie "utrafiony" transfer Słowaka.
Aż miło popatrzeć jak Mihalik gra:)
PS: Szkoda ,że to chyba gracz ze zbyt wysokiej półki aby na dłużej zatrzymać:(
...ale kto wie.
-
-
Mihalik to je ONO!
Ja na miejscu zarządu już bym myślał o przedłużeniu kontraktu. To samo tyczy się Hloucha. Zdecydowanie dwa najlepsze transfery.
Kupujemy zestaw obcokrajowców i statystycznie jeden się nadaje :)
Podpisac z nim kontarkt dożywotni:D:D:D
Khalidzie,
dałoby się zmienić nieco temat na: Profesor Mihalik to je ONO?
ps. życzyłbym sobie tego Zawodnika nie tylko na ten play-off...
Rzadko kiedy tak mi się jakiś internacjonał podobał (chodzi mi o grę :D).
Miejmy nadzieję, że Kmec się też odnajdzie. Przecież w zeszłym sezonie był jednym z najlepiej punktujących w swojej drużynie ( 44 pkt w 53 meczach). Poza tym do Slovana nie przychodzi się za piękne oczy.
Chciałbym zobaczyć jego statystyki z naszych meczów w PO , a zwłaszcza czas jaki przebywał na lodowisku ! Jego trzeba koniecznie u nas zatrzymać na kolejny sezon!
nie oszukujmy się ...on tu przyjechał dorobić grosza na koniec sezonu....choć kto wie ?
117 dni później
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Aż miło popatrzeć jak Mihalik gra
>
> PS: Szkoda ,że to chyba gracz ze zbyt wysokiej
> półki aby na dłużej zatrzymać
> ...ale kto wie.
Hehe a Karvin mówi ,że zawsze wykrakam....a tu:
Fajnie Josef ,że zostałeś w Pasach :):):)
A co na to pan R. i pan P. Wieczni malkontenci, trochę wiary w Ludzi, którzy prowadza Ten Klub !!!!!
A tak poważnie to niezmiernie sie cieszę. Mamy zawodnika, którego zazdrościć nam będą wszystkie kluby w Polsce.
I tak trzymać !!!
super wiadomość !!!
wreszcie super wiadomość.
Ichkeriya - zaczynamy na 90% 5 września meczem z Jastrzębiem u siebie
hehe muszę zmienić podpis bo ludzi w błąd wprowadzam.... ale fakt że nie mogę się doczekać terminarza i hokejowego i piłkarskiego...
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ichkeriya - zaczynamy na 90% 5 września meczem z
> Jastrzębiem u siebie
No to jeszcze nie jest takie pewne poniewaz Dziennik Polski pisze-
,,Cracovia zagra pierwszy mecz już 2 września. W październiku bowiem "Pasy" czeka start w Pucharze Kontynentalnym i trzeba będzie dla nich wygospodarować dodatkowe dwa terminy''.
Natomiast szczegłowy i dokladny terminarz będzie znany koło 5 lpica bo z koleji Dziennik Sport donosi
''To tylko informacje nieoficjalne, bo jeszcze terminarz nie był konsultowany z klubami. - zastrzega się Anna Wytrykowska, sekretarz WGiD. - Lada chwila, wyślemy informacje do klubów choć będzie ona tylko propozycją. Terminarz musi być zatwierdzony przez zarząd związku. ''
Nowe władze zbierają się dopiero 5 lipca, bowiem prezes Zdzisław Ingielewicz przebywa na urlopie w Stanach Zjednoczonych. Tuż po powrocie zbierze się zarząd, który będzie dyskutował nie tylko o rozgrywkach ligowych, ale również o konkursie na stanowisko sekretarza generalnego związku
Siedzę sobie wsród jezior Drawskich i na tą wiadomość czekałem. Podskakuję do góry
20 bramek, 25 asyst - wszystko poniżej to będzie zawód.Jak chłop nie będzie zdobywał grubo powyżej punktu na mecz to mam nadzieję,że wszyscy, którzy nazywali Michalika "profesorem" wyleją sobie kubeł zimnej wody na głowę. Także Mihalik jest pod dużą presją i mam nadzieję,że jej sprosta!
Profesor nie Profesor ale jest to już gracz sprawdzony ze znakomitą techniką. Nie kupujemy "kota w worku". :)
Mnie tak szczerze mówiąc mniej statystyki z sezonu interesują bo Polscy hokeiści większość meczów , poza takimi jak Pasy-Tychy Pasy-Górale Górale-Tychy (mało ich i by drużyny do play-off w 2-e piątki przystępowały jakby inaczej grali) graja "na mieko".
Mnie interesują jego (i innych) statystyki z play-off.
Święte słowa khalid .To jest zawodnik sprawdzony.Zbyt dużo mieliśmy pudeł ,a w jego przypadku nie ma obaw bo wiemy co ten zawodnik potrafi.Mihalika rozliczał bym z punktacji kanadyjskiej nie z samych goli.To nie jest typowy egzekutor.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)