mnie na mecz z Polonią Bytom też nie chcieli wpuścić przez czaszkę na szaliku (który poza tym nie jest żaden "anty") i kazali położyć szalik pod płotem :/
na szczęście udało mi się wykłócić o swoje, ale przy okazji przeczytałem sobie co w regulaminie stoi na ten temat i nie znalazłem nic co by miało związek z czaszkami...
-
-
CRACOVIA - GÓRNIK ZABRZE 3 : 0
"TYLKO KSG" - OK! Opisałeś całą sytuację okiem górnika - wystarczy ! Wiadomo, że społeczność ma różne opinie i jedna strona zapatruje sie inaczej na całe to zdarzenie, a inna inaczej. Ale nie musisz być na NASZYM Forum stałym bywalcem i ubliżać komukolwiek z kibiców CRACOVII bo nie masz do tego prawa!!! Także prosiłbym Cie o powrót na swoje forum. Pozdrawiam!
TYLKO I WYŁĄCZNIE CRACOVIA ! ! !
TYLKO KSG nie przejmuj się tymi wpisami. Też uważam że to głupi pomysł z jakimś eddym na fladze, ale jak już jest to co przeszkadza tej flagi wpuścić? Przecież to nie rasizm ani nic takiego. A gazowanie kibiców kiedy zaczęli wychodzić to dramat.
Vojnar dla Ciebie jak gazują innych i nie pozwalają im wpuścić flagi to jest dobrze, ale jak by tak Tobie nie chcieli przepuścić flagi i by Cie zagazowali to by już było źle nie?
Niestety krakowska policja/ochrona bywa nie lepsza niz ta z Zabrza. Az sie boje co tym razem wymysla gdy Lech do nas przyjedzie :/
A co do flagi to Opravcy tez czesto nie moga wniesc flagi bo za kazdym razem cos innego komus nie pasuje na jakims stadionie. CHoc ostatnio jest juz z tym troche lepiej i mniej problemow. najlepsze jest to, ze flaga Górnika juz na naszym stadionie wisiała i nie bylo problemow.
Megadebilizm ochrony to widzielismy na własne oczy w Wodzisławiu kiedy to kumpel dowiedział się iż nie zostanie wpuszczony na mecz ponieważ miał czapke LECHA POZNAŃ,po dłóższej batali czapka przeszła.
Zgadzam się z tobą BartAcid z tą policją.Tak po meczu rozmawialiśmy z kumplem i uznalismy iż mamy jedną z najbardziej pop.......nych milicjantów w Polsce.
Masz rację. To wszystko poprzez sąsiedztwo policyjnego klubiku.
jakby Vojnar raczył odpowiedziec na moje pytanie to bysmy poznali pewnie jego stosunek do barwy klubowych
Właśnie leci mecz na C+. Nie wiem kto to komentuje, ale mam wrażenie jakby komentujący oglądali inny mecz. Dawno takiego stronniczego bełkotu nie słyszałem.
dopiero teraz piszesz że idzie mecz w TV? :)
nieładnie... ;)
Dopiero włączyłem. :p
co za gnojki z tych komentatorów
"nie wiem kiedy Cracovia ostatnio wygrała tak wysoko w lidze - chyba zaraz po awansie w meczu z Zagłębiem Lubin 5-2"
co za niedouczony dupek
w tym roku to najwyższe zwycięstwo nie ma się co dziwić
za komentowanie płacą kaske
trzeba sie porzygotowywac a nie chwalic matołectwem
w ogóle panowe Westfal i Dembiński pokazali jak nie powinno się prowadzić relacji. Jakieś śmichy chichy przy groźnych sytuacjach (raz pod naszą bramką, raz pod ichnią), komentowanie własnej niewiedzy ("jak on się nazywał, żebym nie przekręcił nazwiska"), wspomniany wyżej brak wiedzy o wynikach, i wyjątkowo stronnicza relacja
cóż, widać nawet C+ ma swoich krokodyli...
sĄ może gdzieś na necie najciekawsze sytuacje z meczu z Górnikiem?
kilka stron wstecz dałem linka do skrótu
o najmądrzejszy potter się odnalazł
dużo skrótów meczów (w tym nasze) można znaleźć na stronie meczyki.pl
Skrót meczu.
http://www.milanos.pl/video.php?cat=36&id=7703
Santo miales wolne sobie wziąc to sobie weź.
Ja się z mojej miłości do CRACOVII nie mam zamiaru nikomu tłumaczyć, Tobie również.
Walą mnie inne kluby , nawet jakby miały 100 Mistrzów Polski.
CRACOVIA i TYLKO ONA JEST MOJĄ JEDYNĄ MIŁOŚCIĄ.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)