Prawda jest taka, że akurat w przypadku Żaboli, to z ich strony wyszło dziadostwo w stosunku do nas. My od powrotu do ekstraklasy praktycznie w ogóle im nie wrzucaliśmy, a oni zrobili kilka akcji, po których straciłem do nich cały szacunek (kamienowanie naszych samochodów w zabrzu, aplauz gdy białe kaski nas pacyfikowały, teraz niezaczepiani lżą nas nawet na gównianym PE).
Jak widać ilość nie przechodzi w jakość - młode pokolenie żaboli to po prostu bydło, jak dla mnie najbardziej gówniana ekipa na Śląsku, sto razy wolę Ruch, mimo niezbyt ciepłych (eufemistycznie rzecz ujmując) stosunków.
-
-
CRACOVIA - GÓRNIK ZABRZE 3 : 0
I otóż to !!!! :)
Ok! Czas sie zbierać na meczyk!!! PASY GOOOOL
Śledzę meczyk z Tychów - ktoś jeszcze siedzi w necie teraz?
Ja siedze w necie bo jestem chory i nie mogłem pójść. Nie chce sie doprawić przed meczami z GKS.
Yes...
Oczywiscie obecnosc obowiazkowa!!!!
Z oficjalnej:
6
Akcja Nowaka i Kostrubały, ale ten drugi niecelnie dogrywa w pole karne...
5
Faulowany Nowak w środku pola i piłka dla Cracovii.
4
Pasy w natarciu, ale baaardzo niecelne dośrodkowanie Pawła Nowaka...
Proszszsz... jaki z Nowaka playmaker :)
ale w radiu komentują... Leci muzyka, a komentator odezwał się tylko 2 razy po jakieś 30 sekund.
Piękna akcja Cracovii!!! Nowak podaje do Radwańskiego, ten dośrodkowuje w pole karne Górnika i Moskała bliski strzelenia gola! Jednak piłkę łapie Peskovic.
Santo - Nowaczek chyba czytał Twoje posty :):):)
Oficjalnie w mediach nasz najlepszy zawodnik,osobiscie nie wiem z ktorej strony,aczkolwiek na tle naszej druzyny...hmm no mozna by dyskutowac!!!!
18
GOOOOOOOOL!!!! Bartłomiej Dudzic strzelcem pierwszej bramki dla Pasów!!!! Dudzic wykorzystał podanie Nowaka i przelobował z bliskiej odległości Peskovica!
i brawo!!!!!!!!!!
hehehehehe zwarjowalem, hheeehehehe JESZCZE JEDEN,JESZCZE JEDEN
:D Ale w tym radiu komentują. Moze jest w jakimś radiu katowice relacja?
yo, na jakim radiu Wy słuchacie??? bo ja na jedynce z Wa-wy, ale wolałbym z jakiegoś krakowskiego radia. Dajcie znać.
Radio Kraków ale mało komentują.
Radio Krakow,ale straszna lipa,caly czas muzyka jest puszczana i tylko "kiilkusekundowe" wejscia na nasz mecz
31
Sędzia przerwał na chwilę spotkanie z powodu gazu łzawiącego, który wdarł się na boisko. Policja musiała interweniować na sektorze gości.
No to kurna teraz nam stadion zamkną...
a do tego mecz się opóźni co utrudni ludziom dotarcie na meczyk w Tychach...
Teraz też słucham na Jedynce, bo w RK nie ma co słuchać.
Miszczu wyslij linka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)