ale mądry post Daniel :) popieram ;]
-
-
CRACOVIA - GÓRNIK ZABRZE 3 : 0
Proponuje,zeby wogóle nie zajmowac się tymi baranami z zabrza.Byli,są i będą szmaciarzami i cały wagon szkla z tej okazji im w odbytnice.
oczywiście olewać frajerstwo wunglarskie, niech spie rdalają na kopalnia.
wiecej zdziała olewanie ich prowokacji niż szarpaca słowna która i tak do niczego nie doprowadzi .
A jeżeli już to winna to być w stylu Mistrza Cietej Riposty , ale nie "Ty Ch uju" :)
dowcipna i szydercza, ale nie wulgarna i tepa w stylu Górnik to stara kur wa ,bo się będzie można porzygać
ALE HAJCIE nie odpuszczę :) "Morderca babć"
Kostrubała do pierwszego składu? To jakaś pomyłka. Jak widziałem w niedziele jego gre na ME to mi się płakać chciało. On by się nawet do drugoligowca nie załapał. Żenada i tyle. Może za kilka lat, a teraz to wypożyczyć go do Górnika Wieliczka niech się tam ogrywa. Podobnie jak nasza kolejna przereklamowana gwiazda młodego pokolenia Urbański. Za Barana Nowak, a z obsadzeniem pozycji Nowaka nie powinno być problemu.
A widziałeś jak grał Nowak w Łodzi gorzej się już nie da!!!
Dajcie spokój Nowakowi, to już robi sie nudne.
LiD.Z. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A widziałeś jak grał Nowak w Łodzi gorzej się
> już nie da!!!
>
Mało widziałeś....
Da się znacznie gorzej... mamy serię przykładów przez lata...
:D
gorzej sie da i owszem. ale nigdy nie bylo zawodnika ktory by gral tak slabo i caly czas gral w pierwszej 11. ja juz raz widzialem nowaka na ofensie i dziekuje nie chce wiecej
Co do ciśnięcia gÓRNIKOWI... też źle to odczułem na ostatnim meczu pucharowym, ponieważ
ciągle było słychać z ich strony jakieś przyśpiwki w Naszą stronę.. Nawet robili sobie jaja z "..mój klubie ukochany.." coś ala "..śpiewamy Tobie, że macie wodogłowie.."
Jedyne co My zaśpiewaliśmy po ciągłym ciśnięciu nam to "Hej cwelu czy byłeś kiedyś na Wawelu" czy coś takiego.
Jestem jak najbardziej za żeby wymyślić coś konkretnego teraz, najlepiej coś z jajem na tych "ryli" (górników). Według mnie źle to wygląda, żę nie odpieramy ataków, nawet jeśli miało by to być gornik!co?? ty k....!!!!
POZDRAWIAM
Craxon jeszcze były brudne paznokcie :) jeśli chodzi o pocisk z klasą to na AA i Ś zawsze można liczyć, że coś dobrego wymyślą
Miejmy nadzieje
Po cholere odpierać ataki skoro wstarczy ich zagłuszyć naszym dopngiem i bedzie po roblemi.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> gorzej sie da i owszem. ale nigdy nie bylo
> zawodnika ktory by gral tak slabo i caly czas gral
> w pierwszej 11.
> --------------------------------------------------
I to jeszcze przy 4 kolejnym trenerze :)....musi dawać w łapę Filipiakowi, bo to jest niemożliwe, aby 4 trener z kolei nie widział tego co SaNtO :):):)
A wracając do meritum, to najwyższy czas, aby Kostrubała zaczął udowadniać,że może być z niego piłkarz ligowy, a nie tylko młody talent, 20 lat to już wystarczający wiek no to, aby zaistnieć w przeciętnej polskiej lidze. . Na bokach Pawluśiński z Nowakiem i mamy na dzień dzisiejszy optymalny skład naszej linii pomocy.
Cracovia - Górnik Zabrze, godz. 16:00, sędzia: Grzegorz Gilewski (Radom).
ten co m.in. załatwił nam mecz z Ptakovią (0:3, lewy karny, czerwona dla Wacka za nic)
KJM
czy Klub rzeczywiście nie może nie zgodzić się na arbitra?
jak tak dalej opójdzie to derby posędziuje nam Jarosław Ż. :(
Jarosłąwa Ż. chyba też na R22 nie kochają... już nie pamiętam (bo po co zasrywać sobie mózg informacjami stamtąd) - ale też coś mają doń.
A w ogóle to pytanie: CZY TU, W TYM WĄTKU JEST ROZMOWA O SPORCIE CZY O "KLIMATACH"?
Jeżeli o "klimatach", to proponuję założyc kolejny "pilkarski" wątek o najbliższym meczu
Jarosław Ż. chyba już sędziował Derby
ocena jego "umiejętności" jest jedną z nielicznych rzeczy co do których zgadzamy się z kibicami z Czarnej Wsi
1000% na meczyku
Oczywiście, że Karvinku masz rację...
[i]Wisła Kraków 3 (3)
Cleber (1. z podania Cantoro, 42. z karnego po faulu Skrzyńskiego na Dudce), Paweł Brożek (28. z podania Zieńczuka)
Cracovia 0
Wisła: Dolha - Baszczyński Ż, Dudka, Cleber, Mijailović, Ż, CZ (83.) - Błaszczykowski, Cantoro Ż (59. Piotr Brożek), Varga, Zieńczuk Ż - Paweł Brożek (82. Thwaite), Paulista (59. Svitlica).
Cracovia: Cabaj - Wacek, Skrzyński, Radwański Ż - Pawlusiński (85. Joao Paulo), Wiśniewski (73. Wojciechowski), Giza (68. Karwan), Nowak, Szwajdych Ż - Bojarski, Moskała.
[b]Sędziował: Jarosław Żyro z Bydgoszczy[/b][/i]
o ile mi mózg strawiony krogulczą grypą dobrze jeszcze działa to pamiętam, że bramka Clebera padła po widzianym ino przez Ż. "faulu" Wiśniewskiego (żółta kartka coś wyżej nieodnotowana), z wolnego ktoś podał do Zieńczuka, a ten wycofał do Clebera i nierozgrzany Marcin puścił. Ale jakby tego wolnego nie było to i zazgrożenia by nie było.
Ten karny też był lekko "żyrnięty"
I coś mi majaczy, że Moskała strzelił prawidłową bramkę dobijając piłkę odbitą przez Rumuna, a Żyro wyżyrował "spalonego"
dobrze Ci się majaczy Nurku - w tym meczu mimo wyniku całkiem nieźle graliśmy - na pewno lepiej niż przy poprzednim 3-0 na Reymonta :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)