Do A.W.B !
Wstyd mi za takich osobników jak Ty.Kazdy pracodawca a w tym przypadku klub powinien udzielić pracownikowi pomocy gdy znajdzie sie w trudnej sytuacji życiowej,dlatego są ubezpieczenia i inne formy pomocy.A TY powinienes sie wstydzić podwójnie,że wymieniłes w tym kontekście nazwisko Piszczka.
Nie wiem co robisz w życiu i co jeszcze będziesz robił,ale uwazaj,bo jak Ci się powinie noga (czego Ci osobiscie nie życzę),ŻEBYŚ TO TY NIE SZUKAŁ POMOCY W CARITASIE!!!!
-
-
THE FINAL COUNTDOWN MAJEWSKI...
Ja liczę wyłącznie na siebie .
Przekręt Sportowy szuka każdej okazji by pluć na Cracovię a wy się (nie)świadomie dołączacie do nagonki .
AWB z jednym sie zgodzę pismak w ps pies wislacki tylko patrzy jak nas opluć.To jedna strona medalu .DRUGA STRONA MEDALU TO TOTALNA NIEUDOLNOŚĆ I DYLETANCTWO ,,prezesa''który raz zarazem daje im używkę by to robić bezkarnie.
Ja temu redaktorzynie wg się nie dziwię .Sam będąc na jego miejscu gdybym mógł tylko bezkarnie opluwać cupiała i jego świtę robił bym to z wielką ochotą.
Już za nie całe 2 godziny ubędzie ci pseudo -trenerze kolejny dzień do końca męki kibiców Cracovii.
apropo kiedy podobno byl u nas rzecznik prasowy? kto to jest i gdzie on jest? czemu nikt nigdy nie zrobi afery o to co pojawia sie w mediach?
663-wynocha!!!!!!!.
A co ma niby rzecznik wyjasniać?.Wiele rzeczy to co piszą pismaki to oszczerstwa ,ale równie dużo jest tematów prawdziwych (do ktorych odnoszenie się i potwierdzenie rzeczy oczywistej jest wstydliwe dla tych ludzi).
Dlatego wyszli z zalożenia że lepiej udawać głupa i nic nie mówić.
662 wynocha!!!
WNR sabotażysto !!
Won kretynie!
won debilu!.
paszol won rumcajsie !!!!!!!!
Niech on się wynosi z Cracovii bo przecież ktoś trafi do kryminału za niego!!!
MTSK
nie no albo ja jestem jakiś dziwny albe te posty co tu piszecie są rzeczywiście śmieszne (uprzedzam że majewskiego również nie popieram - żeby nie było że go bronie) poprostu śmiać mi sie chce z tego:)
bo z sytuacja jaka mamy chyba juz tylko mozna sie smiac bo plakac sie juz nie da
chociaz na teraz pasy ktos wystawil taki komentarz znaczacy ze niektorzy jeszcze placza
''To było DNO! DNO! i jeszcze tysiąc razy DNO! Płakać się chce jak się na to patrzy! W ciągu 2 lat zniszczyłeś wszystko co mozolnie budowano i co mogło jeszcze długo służyć! Nic już z tego nie będzie. Szkoda pieniędzy Filipiaka, szkoda naszego czasu i nerwów żeby to oglądać. Płakać mi się chce. ROZPACZ! :(
ktos to chyba napisal w moim imieniu bo mam identyczne uczucia tylko do tego jeszcze jestem maksymalnie wkurwiony ze ma ta broda u Filipiaka przyzwolenie na niszczenie tego co miedzy innymi on budowal przez kilka lat
661 wynos sie!!
661 -wynocha!!!!
Filipiak obudź się w końcu i zrób kibicom Cracovii prezent wysyłając pseudotrenerzyne na zielona trawkę.
Potter!
Niech w prezencie dołoży jeszcze paru kolesi,bo sam Stefan to za mało!
krak nie da sie wyplewic wszystkich chwastów naraz. stefan jest największym szkodnikiem który prawdopodobnie dostaje pieniądze od wisły by nas niszczyć bo inaczej tego się wytłumaczyć nie da
WNR SZTEFAN !!!!
dziś oficjalnie dołączyłem do przeciwników Majewskiego. Won!
:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)