Ciekaw jestem co napiszą zeus i wielbiciele talentu Stefka (których nie wywołam bo pewnie i tak się odezwą).Kto jest winien że gramy totalną kichę,bez pomysłu ,bez taktyki 3 ligowa kopaninę.Kolejny raz nie stwarzamy żadnej sytuacji bramkowej grając ze słabeuszem.Pewnie znów winni będą wszyscy zawodnicy,ktytykanci ,sabotazyści,Madeja i oczywiście ....Stawowy.
Filipiak obudź się w końcu i nie mecz kibiców tym sk......rumcajsem.
-
-
THE FINAL COUNTDOWN MAJEWSKI...
> to jeszcze tylko dwa lata na nowy stadion wejdziemy z prawdziwym trenerem
> i idziemy na mistrza
Do tego czasu cala nasza mlodziezowa kadra wyrosnie na drwali
Wszyscy nie kibicujący Cracovii,ale szanujący mnie za wiarę moi znajomi na każdym kroku śmiejąc się ze mnie pytają o co chodzi z tym MAJEWSKIM!!!
To ja się pytam,wszyscy to widzą tylko nasz prezes nie!!!?????????????????????????
Co żal pieniążka bo trza by wypłacać odszkodowanie Rumcajsowi????
My kibice możemy dopłcić tylko niech ten drwal trenerski i zresztą piłkarski też zniknie z naszej piłki(OGÓLNOKRAJOWEJ)
jeszcze w tym sezonie nie mielismy sytuacji bramkowej
Harry , proroku Ty mój ulubiony, promyczku Ty mój nadzieji , grzeszyłem nie wierzac Ci że Stefan II to matoł , wybacz mi od tej pory będę go zwalniał z Klubu razem z Tobą, ostoja ty moja.
STEFAN PRECZ. HARRY MUSI ZOSTAĆ.Przykre to ale prawdziwe.................
potter zlał sie w majty ze szczęścia
moderator jak widac trzyma poziom...
niby czemu mialby sie zlac ze szczescia? Cracovia przegrala a ze wyszlo na jego czy tam nasze to nie powinno dziwic
zapewniam Cie ze i potter i ja chcielibysmy tutaj napisac ze sie mylilismy od roku ze Majewski to wieli trener i wygrana 5-0 z Lechia jest tego najlepszym przykladem
Kajak Ty pijaku Ty ;)
moderator tez człowiek :D
miedzy krytyką a napieprzaniem 24 h na dobę jest subtelna roznica
i to jest ta roznica ktorej ty czy potter niezauważacie
natomiast zauwazam ja, bo wszystkie te wypociny z przykrością czytam
Zwracam się z prośbą o zwolnienie Pana Majewskiego. Moim skromnym zdaniem dalsze pełnienie przez Pana Stefana Majewskiego funkcji pierwszego trenera mija się z celem. Wydaje mi się,że obecnie najbardziej potrzebne jest szybkie podjęcie decyzji.
[i]miedzy krytyką a napieprzaniem 24 h na dobę jest subtelna roznica [/i]
otoz to Wielka Gębo. jak potter czy Santo pieprzy bzdury i ktos to prostuje, albo jak frakcja "placzkow" przedstawia skrajnie jednostronny obraz rzeczywistosci i ktos zwraca uwage na inne aspekty, to od razu klasyfikowany jest jako [i]wielbiciel talentu Stefka[/i].
a tak nie jest. ja nie jestem wielbicielem talentu zadnego trenera, patrze jak graja chlopaki i z tego wyciagam wnioski. jak Majewski przyszedl, widac bylo duza poprawe, i zrobili super wynik. potem jesien byla do dupy, i nie bylem zachwycony decyzja o przedluzeniu kontraktu. ale wiosna poprzedniego sezonu byla naprawde niezla (Santo, potter - byla, czy nie???).
teraz znowu padaka, czyli trzeba sie bedzie ze Stefanem rozstac.
> otoz to Wielka Gębo. jak potter czy Santo pieprzy bzdury i ktos to prostuje, albo jak
> frakcja "placzkow" przedstawia skrajnie jednostronny obraz rzeczywistosci i ktos zwraca
> uwage na inne aspekty, to od razu klasyfikowany jest jako wielbiciel talentu Stefka.
I kto to mowi?
Z dniem, w ktorym zaczalem krytykowac Stefana po WIELOKROTNEJ obronie na forum jego metod i posuniec, zostalem odsadzony od czci i wiary przez cale grono "przeciwnikow mojej opinii", jako wieczny "placzek", ktory tylko "pieprzy bzdury" i "przedstawia skrajnie jednostronny obraz rzeczywistosci".
Wez nawet nie wyskakuj z tematem, ze tacy pokrzywdzeni jestescie, bo ktos was klasyfikuje, bo to zakrawa na czarna komedie.
Szkoda dyskutować Stefan i Jakub powinni odejść z klubu!!!!!!
Chyba po dzisiejszym meczu ich wielbiciele nie mają za dużo argumentów na ich obronę!!!!
@pasiasty81 - znalezienie posta, ktory znakomicie potwierdza, ze piszesz jak placzek pieprzacy bzdury zajelo mi jakies 40 sekund:
[i]Re: Transferowe hity i kity od roku 2002/2003-teraz
Autor: pasiasty81 (dxv98.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 08 sie 2008 - 00:16:53
(...)
Kity - tez przypadkowo:
(...)
- Stawowy & Mikulski & Białas & Majewski, każdy za coś innego[/i]
kazdy trener to transferowy kit. to jest wlasnie napierdalanie na wszystko i na wszystkich, z czym niektorzy walcza. sadze, ze te wlasnie osoby ma na mysli potter, piszac o "wielbicielach talentu Stefana", tudziez potterowe echo, krak, weszacy "milosnikow Tabisza".
podsumowujac - milosnikow Tabisza czy Majewskiego tu nie ma, natomiast sa osoby krytykujace absolutnie wszystko, nierzadko piszace totalnie od rzeczy.
Frakcja "płaczkow" nie płacze bo lubi i nie przedstawia skrajnie jednostronnego obrazu rzeczywistości tylko wyciąga wnioski z aktualnej rzeczywistości. Raczej nie rokują one radosnej przyszłości. Nie wydaje mi się by nowi zawodnicy stali się lepsi od tych, których zastąpili.Dla mnie problem to m. in. jakość szkolenia.Czy np. Dudzic, Kaszuba,Dzwonek,Jeleń są dużo lepsi niż np.rok temu? Czy Karwan gra lepiej niż w Zabrzu?A kogo zastąpił Szeliga? Łuczaka,Urbańskiego czy może Uszalewskiego? A po 2 latach taktyka,styl gry czy zaangażowanie zawodników b. się poprawiły?Przecież chcemy Cracovii coraz lepszej a nie pocieszaniem się 4-m miejscem dzięki szcześliwemu zbiegowi okoliczności czy dośc szczęśliwemu 7. I nadzieją, że po wybudowaniu stadionu to........Ja akurat nie napieprzam 24h na dobę ale wolałbym chociaż trenera Przeboju Wolbrom,który się wykazał.Niestety nie zawsze udaje mi się cieszyc głównie nadzieją. Moze dlatego,że pamiętam Parpana z Jabłońskimi albo Rózankowskimi,Glimasa i Gędłka z Rybickim a w ataku chociaz Kowalika czy Hausnera.
nigdy bym nie napisał o pasiastym wieczny płaczek
jest na tym forum jednak kilka osób które wiecznie narzekają i wieszczą apokalipsę - i czołowa postacią jest Potter który zawsze uważa że jest do dupy :) Jest też Revenator który robi to samo w hokeju, miewa takie okresy Vasago i w zasadzie głównie tyle z czołowych przedstawicieli nurtu - nawet Santo jest czasem zadowolony z Cracovii :)
I z taka postawą walczę - co jak sie dowiedziałem czyni mnie szkodnikiem nie mniejszym od Stefana i Jakuba :) a to już w ustach pottera prawie jak wyrok śmierci :)
Do Knura!
Tu nie chodzi o napierd.... na wszystko,ale o ocenę pracy niektórych ludzi którzy za coś odpowiadają a biorą za to nie małą kasę tj. SM I JT !!!
> kazdy trener to transferowy kit. to jest wlasnie napierdalanie na wszystko i na
> wszystkich, z czym niektorzy walcza.
To jest wlasnie doszukiwanie sie w cudzej wypowiedzi tego, co koniecznie chcialoby sie w niej odnalezc.
Ale niech Ci bedzie, wielbicielu talentu Stefana.
Po co kolego karwin dalej sie napinasz.Sprowokowałeś mnie -dostałeś ostrą ripostę a teraz dalej ci mało.Szkoda gadać .Dobrze choć że po oglądnięciu kolejnej kichy doszedleś po wielu tygodniach zaślepienia brodatym do jednego wspólnego wniosku .Potrzebna zmiana czyli wywalenie na zbity pysk pseudo-trenera i jego żałosnej świty.Lepiej późno niż wcale .
Watki w których najeżdża się na trenera [b]do zamknięcia na tydzień[/b].
To jest trener Cracovii, drużyny, która za tydzień gra najważniejszy mecz rundy - derby z gwardzistami.
0% najeżdżania, 100% wsparcia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)