Bajki opowiadaj na dobranoc tomecki - nie tutaj.Napisz jeszcze że nie płaciliśmy Wiśniewskiemu połowy pensji za jego grę w Zabrzu.
Ja sprawę płacenia połowy pensji znam z najbardziej wiarygodnego źródła.Rozmawiałem po meczu z KSG tamtym (1-2) z Wiśniewskim po meczu.Sam był wielce ździwiony że zagrał przeciwko swojemu pracodawcy ,który płacił mu pensje.Ale rozumiem że dla ciebie i tabisza jest to ,,normalka''.
Trener jest współwinny porażki.W gestii trenera jest właściwy dobór składu,dobre zmiany i przygotowanie kondycyjne.Zmiany majewskiego to byl sabotaż.Kondycyjnie spuchliśmy po całotygodniowych 2 razy dziennych ciężkich treningach Majewskiego.
Majewski odpowiada jako trener za rozegranie stałych fragmentów gry.W tym elemencie szczegolnie rogi)jest tragicznie i nic się nie zmienia mimo że Majewski miał dużo czasu by to z drużyną wytrenować.Rożne są wykonywane na poziomie klasy C,niechlujnie i z zagrożeniem NASZEJ BRAMKI KONTRĄ.
wCZORAJSZY MECZ PODDAJE W WĄTPLIWOŚĆ POZBYCIE SIĘ lekka ręką Bojarskiego.Mamy w drużynie wielu znacznie słabszych piłkarzy na jego pozycji-Szwajdycha,Majorosa.
-
-
THE FINAL COUNTDOWN MAJEWSKI...
potter czytaj ze zrozumieniem ( wiem, że masz z tym problem , ale staraj się) napisałem wyraźnie nie o pensji dla Wiśniewskiego i kto ja płacił, ale o tym, że wypożyczono go odpłatnie ( na co dowodem jest ciągle jeszcze będąca w klubowych papierach umowa na stosowną sumę), a nie za "free" jak kłamiesz
P.S. W tym miejscu nie chcę ani bronić ani atakowac Majewskiego czy Tabisza, ale jak widzę , że ktoś kłamie ( a ja mam dowody na to, że kłamie) to nie sposób jest się nie odezwać w tej sprawie.
Musi odejść!!!!! musi!!!!!
Zakładam partie płaczków , Myśle że Ty potter jako wszystkowiedzacy i wyszczekany gość zgodzisz sie na kandydowanie na prezesa!!! myśle że nas nie zawiedziesz
MMO i tylko tyle MMO
Rumcajs dużo dołożył do wczorajszej porażki :
1. Zmiany zbyt późno i NIE Baranka a Kłusa (pomimo żądania tego pierwszego-po prostu zmęczony Baran był o głowę lepszy od mniej zmęczonego Kłusa)
2. Młody Krzywicki w drugiej połowie plątał się po boisku-należało Plastika wpuścić do ataku a Arpiego do pomocy.Plastik grywał już u Romcajsa jako napastnik.
3. Trener odpowiada za przygotowanie MENTALNE do gry swoich kopaczy,to co zrobił Witkowski to skandal !
4.Dopisała wczoraj publika na meczu i ta publika została po raz kolejny zarżnięta przez "efektowną" grę kopaczy prowadzonych przez sztab trenerow rodem z PZPN-u.
5. Nie jestem kibicem-klakierem Rumcajsa i dlatego będę płakał a raczej był wściekły po każdej porażce Cracovii.Dotyczy to wszystkich pseudotrenerow a nie tylko wybranych.Jest mi tu obca opinia niektórych forumowiczów,którzy z jednymi "jechali" pomimo zwycięstw a drugich głaszczą pomimo porażek. CRACOVIA MA ZAWSZE WYGRYWAĆ !!!!!!!!!!TEGO DOMAGAM SIĘ JAKO JEJ KIBIC !!!!!!!!!!!!!
Baran nie był zmeczony
Baran był kontuzjowany pod koniec 1 połowy.
Zgadzam sie IAN co do tego że Cracovia ma zawsze wygrywać. Uwazam że przegralismy pzrez głupotę Witkowskiego. Gra przez godzinę bez jednego zawodnika do ogromna strata, szczególnie widoczna gdy gra drużyna trenująca tydzień z drużyną grajaca ligę.
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
Co do tej partii ,,płaczków''to myslę że dla ciebie będzie odpowiednia partia klakierów i lizidupów Majewskiego i Tabisza.
Tyle ze jako gość anonimowy MMO pewnie nie dopuszczą cię do żłobu czyli nawet do zarządu tylko bedziesz musiał być zmuszony zaczynać od ciecia lub co najwyżej szeregowego członka.Myślę że masz świetlaną przyszłość a jak mocno powojujesz z opozycją Potterem,KRAK06,Santo,Ianem Thorpe i innymi to kto wie może szybko awansujesz.
Stronnicy talentu stefka argumentów na jego obronę nie mają nic to chwytają się różnorakich sztuczek rodem z propagandy dawnej PRL.Wszyscy winni piłkarze,kibice (ci nie wierzący w geniusz Majewskiego),pogoda ,sędzia tylko nie rumcajs.Niedawno byli jeszcze sabotażyści typu Skrzyński -teraz nijak nie można znaleźć następnego koziołka ofiarnego nadającego się na tzw jelenia .Rozumiem też że zawodnicy robią Majewskiemu na złość bo inaczej wykonują rogi jak ich nauczył trener .
Alibi dla tej porażki trudno znaleźć przyjechały jelenie i ograły w sposób bezdyskusyjny nasz zespół.Chyba że dowiemy się np od Tomeckiego że to nie były jelenie i patałachy tylko POTĘGA EUROPEJSKIEJ PIŁKI.
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Alibi dla tej porażki trudno znaleźć
> przyjechały jelenie i ograły w sposób
> bezdyskusyjny nasz zespół.Chyba że dowiemy się
> np od Tomeckiego że to nie były jelenie i
> patałachy tylko POTĘGA EUROPEJSKIEJ PIŁKI.
Potter straciłes argumenty ( odnośnie wypozyczenia Wiśni) i kąsasz zajadle, ale bez sensu :)
Tak na marginesie jak kiedys Majewski odejdzie ( wiadomo, że kiedyś tak) to co Ty bedziesz robił? Komu będziesz odliczał? Zycie nagle straci sens:)
o pottera sie nie boje. kiedyś Majewski odejdzie, ale Tabisz pozostanie :)
Raczej tobie tomecki - brakuje kompletnie argumentów po wczorajszym blamażu . Szukasz tzw tematów zastępczych. Rozumiem ze wypożyczenie wiśni takim tematem zastępczym jest na obronę nieudolnego trenera i równie nieudolnego ,,prezesa''rodem z kanczugi.Zamykając sprawę wiśni sprawdź saldo u tabisza ile wzięliśmy i jaką kwotę do tego wypożyczenia dopłaciliśmy.Chyba że dla ciebie dobrym interesem jest wypożyczyć np za 50 tyś i dopłacić 100.
Co innego możesz tomecki możesz zrobić dla ratowania trenera ,który kolejny raz się skompromitował z kelnerami .Co możesz poradzić na brak pomysłu na grę drużyny,tragicznie wykonywane rogi ,taktyczne zero +zmiany ewidentnie szkodzące zespołowi.Najgorsze tomecki dla ciebie to jest całkowity brak chętnego na tzw kozła ofiarnego .Jakby Witkowski był od Stawowego to zgotowałbyś mu piekiełko ,a tak siedzisz cicho i próbujesz kąsać nie mając w zasadzie czym ugryść.
Bo co możesz powiedzieć- rywal żenujący nas ogrywa jak chce .Rzuty rożne u Majewskiego jakie są każdy widzi i nie długo można będzie liczyć lata kiedy zdobyliśmy gola z rogu lub nawet oddaliśmy groźny strzał.Jakie alibi znajdziesz na kompletną niemoc w każdej w zasadzie formacji + zmiany na zasadzie by jak najbardziej drużynie zaszkodzić.
Jak Majewski odejdzie to każdy nowy trener dostanie kredyt zaufania .Majewski też taki miał i wg mnie dostatecznie zasłużył na to by mu liczyć dni.
Potter po pierwsze znowu napiszę, że nie potrafisz zrozumieć prostego tekstu, chyba wystarczająco wyraźnie napisałem , że ani nie bronię ani nie atakuję Panów M i T., więc argument o bronieniu Majewskiego jest kompletnie chybiony.
Co do kozła ofiarnego to ja nigdy takiego z nikogo nie robiłem ( znajdź jeden post zaprzeczający temu co piszę to zwrócę ci honor).
Co do Stawowego to owszem nie lubie go jako człowieka, jako trenera ( słabego jak pokazał przykład Arki i kompletny brak zainteresowanych w chwili obecnej na jego zaangażowanie innych klubów) szanuje za miejsce w historii Cracovii, ale jak chodzi o jeżdżenie po nim to było i jest duzo więcej innych bardziej zaangażowanych forumowiczów na czele z ......twoją osobą...ilez to razy Stawowy był wg ciebie idiotą, przeciez nie ma co wygrzebywac starych postów potter... co nie? ;);)
"Jak Majewski odejdzie to każdy nowy trener dostanie kredyt zaufania .Majewski też taki miał "..........zgadzam się w 100%
Rumcajs ma najlepsze warunki do prowadzenia kopaczy ze wszystkich trenerów ,a za tym nie idą wyniki :-(
Przegrana z kelnerami z Bialorusi i to na własnym boisku, to wstyd !
Druga riposta tomeckiego i druga nie na temat.Rozumiem że to ,,zupełny ''przypadek oglądanie papierów z wypożyczenia Wiśni u Tabisza.
Co do Stawowego nie przeczę pare razy za konkretne rzeczy typu Baster w obronie oberwało się mu .Ale jak kolego poszperasz to zobaczysz że to był ułamek procenta takich złych postów do tych pozytywnych.Dla mnie nie ma znaczenia czy trenerem jest pan X czy Y .Byle drużyna grała szybko,nowocześnie,ofensywnie i zdobywała punkty.
Mam nadzieje że odniesiesz się w końcu tomecki do meritum sprawy czyli gry drużyny,braku taktyki i pomysłu na grę Majewskiego+ idiotycznych zmian nie tylko w tym meczu .Może przypomnisz mi kiedy ostatnio wykonywany rzut rożny stanowił realne zagrożenie dla rywala.Już nie chce cię katować byś napisał kiedy zdobyliśmy w lidze ostatnio gola po rożnym.Nie chce już cię pytać kiedy Majewski w końcu zadba o to by zapełnić lukę po Gizie jakimś dobrym środkowym ofensywnym pomocnikiem.
Zgadzam się z ianem w 100 %.Majewski ma najlepsze ,wręcz cieplarniane warunki do tego by był sukces.Tabisz mu nie przeszkadza ,nie ładuje kar pod byle pretekstem,nie wtrąca się mu do pracy .Do tego ma w porównaniu do poprzedników WIELKĄ KASĘ NA TRANSFERY.I to realną ,a nie taką z obiecanek.Przegrana z kelnerami z białorusi to wstyd i hańba.
I to w dodatku w jakim stylu!!!
Czekam tomecki na odniesienie się do meritum sprawy!!!!!
potter moze nie w lidze ale ostatnio w pucharze intertoto zdobylismy bramke z rogu :)
Fakt jest taki, że ostani mecz Majewski taktycznie zjeb.. Wpusczenie Karwana za Barana to była kosztowna pomyła. Czekam na odrobienie tego błędu na Białorusi.
prezesie idioto potter , byles w sobote na meczu???? bramke to z karnego zdobyli????
ps. admini/moderzy, jak potter moze wyzywac trenera i kanczugowca to i ja moge jego, czyz nie???
Teraz to na bank mamy Majewskiego na fotum :D
Czyż Baran nie prosił o zmiane??? Kto siedział na ławce??? kto miał wejść??? Czy to Majewski kazał Witkowskiemu zagrać reką po to aby osłabić drużynę??? Czy to Majewski zabronił zapierda00lać piłkarzom do ostatniego tchu????czy nasi padali po ostatnim gwizdku z braku tchu jak bodaj po derbach padł z wyczerpania Dudzic???
Panie potter ,jak przegrają to napierdal00sz na Majewskiego , jak wygrają to chwalisz piłkarzy. Coś z twoją główką nie tak??? Nie może być dnia abyś nie powyklinał Majewskiego o Tabisza???? lecz sie mały człowieczku , lecz. Zeby cie uszczesliwić to coś na temat Tabisza napisze: płatności dla "ogrodnika" od murawy na Kałuży. Wstydź sie Chłopku z Kańczugi , wstydź:):):) jak to przeczytałeś potterku to poczułes sie lepiej??? pewnie tak , znów cos Tabisz zawalił .
ż płaczek ochłoń. Wiele rayz nie zgadzam sie z potterrem, ale ten mecz Majewski zawalił. Karwan jest ebz formy i na pomocnika się nie nadaje. trzeba było choćby Kostka wpuścić.
prawda jest taka że Karwan mnie osobiście zaskocył in plus, co prawda daleki jestem od porównywania jego umiejętności z umiejętnościami Baranka ale grał nieźle
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)