gol jak nic , nie ma mowy !! 2-2
-
-
TKH - Cracovia
No nie :(
kuuurwa to sa jaja
co za buc z tego zarodkiewicza
gol na 100% prawidłowy
no to jednak kręcą :D
hahahaha teraz Khalid jednak drukowanie sie rozpoczelo
Złodziej, rozbój w biały dzień!
a z ta bramka nieuznana to straszne jaja, jak tam byl spalony w polu bramkowym to powodzenia, ale fakt nasi slabiutko, nie pamietam kiedy tyle kar mieli, Klys 6 czy 7 kar :/
to juz nie pierwszy raz jak ten "sedzia" nas kreci...
gol dla TKH uznany a wygladal jak wygladal
gol dla Cracovii nieuznany a wygladal wrecz wzorowo bez naruszen
kur.... 3 -1 :(:(
Co za skurwysyny ja nie moge kurwa!!!!!!!!!
z kim my sie do chuja męczymy !!??!!?? jak ta gra wogole wyglada , co to WOGOLE DZIS BYLO ??
Kurwa, jak sluchalem w Radio transmisje z NT to bylo slychac jakby tam [b]grano w hokeja[/b].
Nasi sie meczą z krązkiem - elita polskiej ligi @#$%
Nieudolna gra naszych... Drobiazgowe i stronnicze sędziowanie (czemu nam AWRUK bramki nie uznał???)... Podsumowując, to juz nie mogę tego żałosnego widowiska oglądać... Wyłączam... Do zobaczenia.
PS. Jak widzę forma na play-off jest zajebista...
pasiak na zawsze Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> z kim my sie do @#$%& męczymy !!??!!?? jak ta gra
> wogole wyglada , co to WOGOLE DZIS BYLO ??
no i co znawco ?
Stronnicze sędziowanie..hehe...a potem się dziwicie czemu tak złodzieje u nas lecą;)
DareCki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pasiak na zawsze Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > z kim my sie do @#$%& męczymy !!??!!??
> jak ta gra
> > wogole wyglada , co to WOGOLE DZIS BYLO ??
>
> no i co znawco ?
>
>
po kilku minutach mozna sobie gdybac , teraz jak minal ten mecz juz mozna jakies wnioski wysnuc i cos wiecej powiedziec , wtedy bylo duzo duzo za wczesnie
inna sprawa ze to jest meczarnia bez pomyslu
kuuurwa no nie moge, co im się dziś podziało
Oficjalnie się wkurwiłem:)
Prawda jest taka że mamy niby dream team ale nie zasługujemy na mistrza i nawet przez myśl mi już nie przejdzie że możemy mieć mistrza w tym sezonku.
Tychy zasługują na majstra i taka jest prawda,nie ma się co oszukiwać.Zakupy na końcu sezonu conajwyżej pomogą w zdobyciu srebra a to na papierze mieliśmy bez wzmocnień.
Podsumowując:wyjebana kasa na darmo!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)