W nocy z piątku na sobotę w wypadku samochodowym zginęli dwaj zawodnicy Hutnika Kraków - 17-letni Michał Jezior i 18-letni Michał Bober - poinformowała oficjalna strona klubu.
Do tragicznego zdarzenia doszło przy ul. Bulwarowej w Krakowie.
Źródło: futbol.org.pl
-
-
2 piłkarzy Hutnika K. zginęło w wypadku samochodowym
[ ' ]
[*]
[']
[ ' ]
[*]
Wg forum kibicow Hutnika, piłkarze wracali z osiemnastki. W szpitalu walczy o życie dziewczyna, która wypadła przez okno. Przeżył kierowca i druga dziewczyna. Na miejscu wypadku płoną znicze, wiszą też szaliki Hutnika.
Wieczny odpoczynek racz im dać Panie ...
...a światłość wiekuista niechaj im świeci...
[ ' ]
[*] [*]
Kurwa znałem ich... młode chłopaki... normalnie nie moge uwierzyć... :(:(:(
a dziewczyna będzie żyła
eh. tez znalem jednego, i to przy moim os :(.
[*]
['][']
['] młode chlopaki....ech
[*]
[*]
a jeszcze jeden ponoć walczy o życie,a kierowca posiedzi kilka lat bo był pijany!!!
[*]
[*] [*]
Znałem ich ,dalej ciężko mi w to uwierzyć.Z Dziewczyną już jest lepiej,dzisiaj podobno odzyskała przytomność
[*]
[*] [*]
Przykra sprawa ale coś czuje ze nie dość ze kierowca byl pijany to pewnie jeszczce kozaczyl. Moze ktos wkleic jakies szczególy wypadku?
http://www.zyciekrakowa.pl/nowahuta/content/view/1898/57/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)