Zapowiada się ciekawy mecz, to będzie prawdziwy sprawdzian dla naszej drużyny i nowych nabytków.
-
-
Podhale - Cracovia 20.01.2007
No własnie ajk ploty niosą to nabytek tez jest w ossobie Władka!
Aż mnie kusi żeby się przejechać!!!!
No to wsiadaj ale nie wiem czy cie przyjma ! A kto powiedzial ze jzu dzis bedzie władek u was? NIKT
szymeknt jak jest teraz u was z wejściem na lodowisko? czy dalej obowiązuje niezgodny z prawem przepis , o "rejonizacji" czy np. jeśli w dowodzie mam ,ze jestem z dawnego nowosądeckiego to mogę wejść do hali? czy przepis obowiazuje tylko i wyłacznie Miasto i gminę Kraków ;/
dev no niestety ale raqczej niewejdziesz jak nie masz zameldowania w powiecie nowotarskim lub osciennym..na innych meczach wogole niesprawdzaja ale na Cracovie i na GKS niestety ale sprawdzaja bardzo skrupulatnie...no chyba ze ubierzez szalik i koszulke Podhala to jakos wejdziesz.....a tak swoja droga to IMPELOWCY -DEBILOWCY!!!
Jak będą playoffy to chciałbym pojechać do NT na mecz jeśli trafimy na Podhale. Czyli co nie mogę bo jestem z Krakowa?
Nie! tak jak kolega pisze! Ale mysle ze nie trafimy na siebie! odpadniecie w 1 rundzie! hehehehe
raczej was to spotka
*KSC* - mistrz ciętej riposty:)
jest gdzies tranmisja wideo/audio?
Tak jest w radiu pewnie! A wideo no cóz, tvp nie stać żeby transmitować mecz! Ale zawsze mozna przez luke w szybie coś zobaczyć1 Albo po odglosach na hali!
A w radio Kraków oprócz naszego meczu jeszcze białogwardzistki mają mecz w kosza. Pewnie znów 70% to będzie transmisja z Reymonta, a ja, nawet na emigracji, będę musiał tego wysłuchiwać.
Początek meczu w Nowym Targu - krążek dla Wojasa Podhale. [b]Relacja tradycyjnie już z boksu Pasów[/b]
to są już k.rwa jaja panowie.
0-0 PO 1tercji
przegrywamy
"Uuuuff...krążek po rykoszecie poszybował poza taflę i lobem spadał idealnie na mojego laptopa. Dobrze, że obok mnie był trener Pasiut, który szybkim ruchem ręki złapał gumę:-)"
Dzięki Bogu.
A mecz wisły jest:
1. W Radio Kraków
2. www.itvp.pl
3. Telewizji Kraków
Powinni jeszcze to puścić na Al-Jazzira...
Dziwny jest ten świat... Mecz siatkarek musiałem oglądać na niemieckim Eurosporcie, a piłkarzy ręcznych na DSF-ie... bo polskie stacje kodowane...
Serio nie można w NT wejśc na mecz Cracovii ???
i Trwam :D
Dobrze chociaż że Katarzynki Toruń prowadzą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)