tofi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ktoś jest w stanie polecić model nowego telefonu
> tak żeby się zmieścić w 400 zł? Z androidem,
> wifi, aparatem minimum 5 mpix, bluetooth, i żeby
> był dostępny w kolorze białym.
Samsung S2.
-
-
Telefony komórkowe help :)
Samsungi s2 czy s3 bo mysle , ze w tej cenie - to rewelacyjne telefony .
Potrzebuje kupic telefon smartfon nowy w przedziale od 400-500zl .poleccie cos ciekawego.pozdro
Na poprzedniej stronie masz linki do porównań w przedziałach cenowych.
Ivory THC KSC Napisał(a):
> Potrzebuje kupic telefon smartfon nowy w
> przedziale od 400-500zl .poleccie cos
> ciekawego.pozdro
Samsung Galaxy s2 w tym przedziale chyba nie ma nic konkretniejszego.
co powiecie o HTC 610 za 500zl nowy??
Ivory THC KSC Napisał(a):
> co powiecie o HTC 610 za 500zl nowy??
jak tam Ivory przelew coś długo idzie :D
no idzie idzie jednak nie przelalem tak wyszlo
Jakbyś był zainteresowany to mam do sprzedania używany Samsung Galaxy s2 w bdb stanie. Jak coś to priv.
iphone 4 bym zamienił na S3 ? ktoś chętny ?
od siebie moge polecic lg l9, jedyna wada to jakosc wykonania - tylna klapka jest bardzo delikatna
jakby ktoś był zainteresowany to ja mam xperie z - w stanie idealnym, legalna - mysle ze cena 450 zl jest rozsadna. :)
21 dni później
pracuje ktoś w salonie Play? chciałbym przedłużyć umowę w trakcie trwania obecnej (jeszcze przez prawie rok) na wyższy abonament, żeby wziąć sobie ofertę ze smartfonem i mam kilka pytań (+ może mógłby ktoś jakieś bonusy załatwić). Jeśli jest ktoś taki, to proszę o PW ;)
29 dni później
Wymieniał ktoś kiedyś gdzieś szybkę w Galaxy S 3? Gdzie tanio i szybko?
LG Leon 4G LTE czy Sony Xperia E4g??
dzieki za odpowiedź.
Xperia parametrami wygląda troche lepiej
Zalałem xperie m.. Telefon się włącza, jednak działa w trybie awaryjnym. Nie działa 1 przycisk i nie czyta karty SIM. Z czym może być problem? Może ktoś polecić jakiś serwis?
w żancie jest spoko serwis. biorą dyszkę za diagnozę więc w razie czego możesz podjąć decyzję czy chcesz go robić
Wloz go na noc do opakowania z ryzem. Rano zobaczysz czy to trwale uszkodzenie czy poprostu wilgoc blokowala funkcje telefonu.
jak skonfigurowac wysylanie i odbieranie MMS-ow w HTC ONE X ??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)