zastanawia mnie drodzy forumowicze jedno:
- dlaczego do @#$%& w całej Polsce, jako jedyna Cracovia ma wciąż konflikty na linii PIŁKARZ-WICEPREZES-PREZES-TRENER?
może trzeba się w końcu nad tym zastanowić, to już kolejna taka sytuacja!
przypominam sprawy dotyczące:
-Drumlak, Przytuła, Wacek, Świerczewski, Bojarski, Giza, Skrzyński, Kurowski, Wojciechowski, Gliwa(!)...
a potem się dziwimy, że żaden wartościowy zawodnik z ligi polskiej ani myśli wybierać Naszej Cracovii!
potraficie to wytłumaczyć?!
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat kolejny
to zupelnie rozne sprawy, od sasa do lasa
bo co poniektorzy maja swoj rozum i swoje zdanie.... a nie szmacenie ludzi jak to profesorek przyzwyczajony jest w swoim comarchu... ten chlop jest nie do konca normalny.... a z takimi ludzmi ciezko sie dogadac....
bmsa to nie jest wcale zupelnie inna sprawa, to wszystko sie ze soba laczy i to wplywa na nasz wizerunek, my mozemy sobie na forum pisac ze chuj ten chuj tamtem i pieprzyc go ale w calym kraju pilkarze, menadzerzy i kibice patrza na to zapewne inaczej
Jk Kucharski jest taki swiety to czemu chcial to wszystko zalatwiac na "ustna umowe"?
U sąsiadów powiadają ,że tamtejszy padrone z Myślenic "wpada w szał" na samo hasło manager piłkarski.
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jk Kucharski jest taki swiety to czemu chcial to
> wszystko zalatwiac na "ustna umowe"?
Ustna umowa jest tyle samo warta co ta zapisana na papier, przynajmniej wg prawa.
Krótko: to jest biznes. Dla każdej ze stron. Jasne, że z naszego (kibicowskiego) punktu widzenia chcielibyśmy by Klub dogadywał się z każdym zawodnikiem, którym się interesujemy, spełniając tego zawodnika (i/lub menadżera) każdą kontraktową zachciankę. Ale tak się nie da, więc przywoływanie różnych przypadków z przeszłości nic tu nie wnosi. Tym bardziej, że podobne sytuacje mają miejsce w każdym innym klubie.
A co do podejścia, że skoro tak brudny jest ten piłkarski biznes (czytaj np. ustne umowy i pieniądze pod stołem) to wcale nie jestem pewien czy właśnie nie opłaci się być tym "pierwszym uczciwym", który nie godzi się na przekręty.Pod warunkiem, ze się nim jest w 100%.
Santo uważasz ze mozna połączyc Drumlaka, Wacka i Świerczewskiego?
Drumlak rozstawał sie w atmosferze skandalu z kazdym klubem, Wackowi skonczyl sie kontrakt i został ładnie pożegnany a Swierczewskiego nie chciał trener (nieMajewski :) ) a Prezes chciał
mozesz mi powiedziec, co ich łączy poza tym, ze nie graja juz w Cracovii??
Parafrazując cytat z "Misia" my tu robimy jakieś dziadowskie oszczędności, tworząc sobie wrogów....
pumajamajka
Cracovia nie jest jedyna w Polsce z takimi problemami...
Arboleda-Zagłębie L.
Kasperczak, Nawotczyński-ubecja
Tupalski-Groclin
Jarka-Zabrze
Legia-Burkhard
I wielu innych w innych klubach, tylko tam jakoś nie aresztują za to prezesów....
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
Czarus Ty sie w Krakowie lepiej nie pokazuj, bo jeszcze ktos sie porzyga na Twoj widok i bedziesz placic odszkodowanie za straty moralne.
Filipiak - 100% poparcia w wojnie z takimi malymi ludzmi.
Big mouth strikes again Napisał(a):
> Santo uważasz ze mozna połączyc Drumlaka, Wacka
> i Świerczewskiego?
> Drumlak rozstawał sie w atmosferze skandalu z
> kazdym klubem, Wackowi skonczyl sie kontrakt i
> został ładnie pożegnany a Swierczewskiego nie
> chciał trener (nieMajewski ) a Prezes chciał
> mozesz mi powiedziec, co ich łączy poza tym, ze
> nie graja juz w Cracovii??
>
>
wszystkich pilkarzy ktorych wczesniej wymieniles szkoda, bo teraz by sie nam sprzydali a z roznych przyczyn nie graja u nas
> wszystkich pilkarzy ktorych wczesniej wymieniles szkoda, bo teraz by sie nam sprzydali
> a z roznych przyczyn nie graja u nas
Ale taka litanie zawodnikow jest w stanie wymienic kibic kazdego klubu nie tylko w Polsce, ale i na swiecie.
no własnie: [b]z różnych[/b]
Tak,wszyscy są winni tylko nie Filipiak.Ludzie otrząśnijcie się!Wiem że JF jest prezesem CRACOVII ale do jasnej cholery trzeba być obiektywnym.Ile już razy powtarza się historia z różnymi aferami finansowo-transferowymi?Filipiak powinien wkońcu posypać głowę popiołem i zacząć godnie traktować ludzi.A narazie "dzięki" wieśniackim zagrywką profesora jesteśmy na cenzurowanym i ciężko nam rywalizować o dobrych zawodników
psem zalatuje
pies Czarek
e tam, kevin nash nigdy nie mial szans z goldbergiem ;]
Tak,mam psa.Wabi się Nero.A pan Nero od 30 lat chodzi na Pasy.
kevin nash Napisał(a):
> Tak,mam psa.Wabi się Nero.A pan Nero od 30 lat
> chodzi na Pasy.
I Pan Nero zarejestrował sie na forum 4 dni temu (niecałe...).
Co oczywiście o niczym nie świadczy... Tak dla jasności podaję, bom dociekliwy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)