heheh tak jakbym tABISZA slyszal co pol roku to powtarza i co wielki .....
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat kolejny
koleżko a czy ja pisze że my mamy dużo czasu?? pisze, że półtora tygodnia to sporo czasu i moze sie ogólnie wiele przez ten czas zdarzyć.
i tak go nie kupimy bo Prezes powie ze ciężko się dogadać 4 stronom (kupujący -sprzedający- piłkarz- manager )
po drugie Piłkarz ma niezłe umiejętności
po trzecie nie ma 2 metrów
Jutro w klubie pojawi sie trzech wysokich Ukraincow...
ale jako piłkarze , koszykarze czy "przyjdą " po trenera i jednego z prezesów ?
...zabiora tabisza na testy
ja w każdym razie ich nie wynająłem.....
the Voice Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ...zabiora tabisza na testy
>
medyczne? ;)
wydolnościowe. sciezka zdrowia dokladniej.
Paweł Wojciechowski nie zagra w Widzewie
Paweł Wojciechowski nie zagra w Widzewie Łódź. Zdecydowały względy formalne. Łódzki zespół zrezygnował z transferu piłkarza.
O pozyskaniu 24-letniego piłkarza działacze Widzewa poinformowali we wtorek w ubiegłym tygodniu. "Kontrakt został podpisany na trzy lata" - podano w komunikacie. Wojciechowski to piłkarz Cracovii, który w ubiegłym sezonie był wypożyczony do Polonii Bytom. W Widzewie miał rywalizować o miejsce w obronie. Nie zagrał jednak ani w sobotnim spotkaniu z Flotą Świnoujście, ani cztery dni później z Wartą Poznań.
- Nie wiem, o co chodzi, ja chciałbym w Widzewie grać - mówił w środę Wojciechowski. W łódzkim klubie tłumaczono, że pozostały do załatwienia formalności.
- Wysłaliśmy ofertę zawarcia umowy transferowej do Cracovii w zeszłym tygodniu - informuje Marcin Animucki, wiceprezes klubu z al. Piłsudskiego. - Niestety, nie otrzymaliśmy żadnej odpowiedzi. W zaistniałych okolicznościach w niedzielę poinformowaliśmy Cracovię, że rezygnujemy z tego transferu. Dopiero w poniedziałek odesłano nam umowę, jednak zmienioną w stosunku do uzgodnionej i podpisanej przez nas wersji, co uniemożliwia uznanie jej za wiążącą. Zgodnie z kodeksem cywilnym w takiej sytuacji umowa jest niezawarta.
źródło: Gazeta.pl/90minut.pl
Ja pie.olę co za ludzie w tym klubie pracują.
Poczekajmy co u nas na to powiedzą... Nie musimy od razu jakiemuś tam gościowi z "Widzewa-Ludzi Honoru" w pełni wierzyć...
Choć jak sobie przypomnę ten tekst jednego z naszych wiceprezesów (żartem powiedziany oficjalnie...), o tym, że jakby nie podwyższać pilkarzom premii za wygrane mecze (wypłacanych za pieniądze od Canal+), to by Cracovia była bogata... to mi włosy dęba na głowie stają...
Nawet nie warto zgadywać który to taki dowcipniś....
Widzew ma prawników kutych na cztery nogi. Jakby nie mieli się czego chwycić, toby tak sprawy nie załatwili. Ktoś w Klubie po raz kolejny wystawia nas na strzały. To już śmierdzi piątą kolumną. Jak można po tylu aferach i aferkach - nieważne prawdziwych, czy nie - dawać po raz kolejny dupy i utwierdzać nieprzychylne nam media i inne wrogie indywidua w przekonaniu, że Cracovia na wałkach stoi???
Nie doszukujmy się we wszystkim afery! Nie pasuje im Wojciechowski, to się Go pozbywają! Koniec i kropka!
sero1906 Napisał(a):
> SaNtO niestety na 99% tak sie stanie szkoda ze
> Nasz patalach tABISZ i prze zajebisty trener nie
> pomysleli o Zganiaczu
Pomyśleli, ostatnio nawet sam Felipe wspominał, że myśleli o Zganiaczu, ale co ma zrobić jeśli piłkarz nie chce przyjść, siłą go nie będzie brał... Podobnie jak to, że dał piłkarzom stówę za wygraną z Piastem, a oni nie chcieli, to co ma zrobić, dać dwie?
śmierdzi mi to tabisiem.....jak każda afera.
kludi Napisał(a):
> sero1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > SaNtO niestety na 99% tak sie stanie szkoda
> ze
> > Nasz patalach tABISZ i prze zajebisty trener
> nie
> > pomysleli o Zganiaczu
>
>
> Pomyśleli, ostatnio nawet sam Felipe wspominał,
> że myśleli o Zganiaczu, ale co ma zrobić jeśli
> piłkarz nie chce przyjść, siłą go nie będzie
> brał... Podobnie jak to, że dał piłkarzom
> stówę za wygraną z Piastem, a oni nie chcieli,
> to co ma zrobić, dać dwie?
>
>
>
>
Ja sie jakos nie dziwie ze nikt do nas nie chce przychodzic ani Robak ani Zganiacz, kto by chcial grac u brody? chyba tylko szeliga
I Kulig, Kłus, Polczak, Wasiluk, Siemion, Dudzic czyli ponad połowa drużyny.
Co za gość.
to wszystko ucieczki ze zdegradowanych albo transfery z nizszych lig
Skrzyński w Polonii Warszawa!!!
a Zganiacz jest z Ligi Mistrzow.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)