skoro chciał zarabiać więcej niż w Koronie to pewnie mu dali u nas połowę tego co miał w Koronie... taka już jest polityka negocjacyjna Tabisza chyba....
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat kolejny
wlasnie... zarobki.... lepiej marzyc o 2011... byle by sie to dla nas zle nie skonczylo.... :/
Na 100% nic nie jest pewne. Wszystko się pewnie szybko wyjaśni, bo:
- dziś zapadnie decyzja co do odwołania Korony,
- jutro o 19,00 jest na Stadionie Leśnym przy ul. Szczepaniaka w Kielcach uroczysta oficjalna prezentacja zawodników Korony (uroczysty piknik z okazji 35-lecia Korony)
a mi sie transfer podoba
pewno ze Eto to nie jest, ale jak na nasza lige moze byc
facet z roku na rok strzela coraz wiecej (2006-2, 2007-8, 2008-10) wiec oby tak dalej
Myślę ,że na razie nie ma co komentować , bo nie wiadomo o jakie kwoty chodziło, i która strona zaproponowała kwotę adekwatną do wartości Robaka. Zarobki Robaka powinny być wysokie, na pewno wyższe niż przychodzących ostatnio Polczaka czy Wasiluka, ale też nie może być tak ,że będzie zarabiał o wiele więcej niż np Baranek czy Kulig.
Dokładnie Moskała do Beskidu Andrychów i jego pensje dorzucić do Robakowej i ok:)
Cały czas rozmawiamy z dwoma zawodnikami. Być może dołączą do nas w tym tygodniu - mówi trener Cracovii Stefan Majewski. Nazwisk nie zdradza,ale wszystko wskazuje na to, że jednym z nich jest napastnik Korony Kielce, Marcin Robak.
GK
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
TEFAL Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dokładnie Moskała do Beskidu Andrychów i jego
> pensje dorzucić do Robakowej i ok
W Andrychowie juz sie palą aby płacić ekstraklasową pensje Moskitowi. :D
Z innej beczki (choć też nazwałbym to wątkiem transferowym):
"Ma Pan jakieś oferty?
Owszem, ale za wcześnie mówić o konkretach. Mogę tylko zdradzić, że priorytetowo traktuję pracę w Polsce. Mam już dość tułania się po świecie. Z drugiej strony nie interesuje mnie rola ,,strażaka''. Chciałbym trafić na klub perspektywiczny, z ambicjami, gdzie mógłbym coś po sobie zostawić."
Chodzi o Henryka Kasperczaka. Jak wiadomo, jego aktualny adres zamieszkania w Polsce to Kraków. Jak wiadomo, jego perspektywicznym klubem nie jest raczej gtsW. Czyżby coś piszczało w trawie?
Może chodzi mu o Odre? xD To tylko jakies dziwne insynuacje - Profesor Filipka nie wyrzuci na bruk rumcajsa, zeby zatrudnic trenera, który uciekł z ławki trenerskiej Senegalu.
ja pierdole nawet robaka nie potrafia sciagnac pacany??
a mi sie transfer podoba
pewno ze Eto to nie jest, ale jak na nasza lige moze byc
facet z roku na rok strzela coraz wiecej (2006-2, 2007-8, 2008-10) wiec oby tak dalej
docent Napisał(a):
> Z innej beczki (choć też nazwałbym to wątkiem
> transferowym):
> "Ma Pan jakieś oferty?
> Owszem, ale za wcześnie mówić o konkretach.
> Mogę tylko zdradzić, że priorytetowo traktuję
> pracę w Polsce. Mam już dość tułania się po
> świecie. Z drugiej strony nie interesuje mnie
> rola ,,strażaka''. Chciałbym trafić na klub
> perspektywiczny, z ambicjami, gdzie mógłbym coś
> po sobie zostawić."
> Chodzi o Henryka Kasperczaka. Jak wiadomo, jego
> aktualny adres zamieszkania w Polsce to Kraków.
> Jak wiadomo, jego perspektywicznym klubem nie jest
> raczej gtsW. Czyżby coś piszczało w trawie?
>
>
Byłoby pięknie.....Pozbyć się tego brodatego patafiana a zatrudnić Kasperczaka..:D
Marzenia.
Sciętej głowy:)
ecm Napisał(a):
> a mi sie transfer podoba
> pewno ze Eto to nie jest, ale jak na nasza lige
> moze byc
> facet z roku na rok strzela coraz wiecej (2006-2,
> 2007-8, 2008-10) wiec oby tak dalej
Gdyby był to ciąg arytmetyczny, wynikałoby z niego że w tym sezonie strzeli 18 bramek. Więc brać go :D
Ja nie rozumiem czemu zarząd szuka zawodników przede wszystkim nizszych lig. Np. Sandecja, Górnik Wieliczka czy klubu, którego nazwy już nawet nie pamiętam skąd przyszedł Krzywicki. Przecież spokojnie mozna było ściagać zawodników z klubów zdegradowanych takich jak Widzew, Korona, Zagłębie Lubin. Można tez było szukać w ŁKS-ie gdzie odeszło o ile dobrze pamiętam 8 zawodników czy w Jagiellonii gdzie przeprowadzono rewolucje z kadrze. To prawda mamy z "Jagii" Wasiluka ale czy nie można było szukać jeszcze bardziej. Nstępny klub to Polonia Bytom nie pewna gry w Ekstraklasie co też można było wykorzystać.Nie wierze, że w żadnym z tych klubów nie było ciekawego zawodnika do sprzedania za przyzwoite pieniadze.
Na temat transferu Robaka nawet nie chce się wypowiadać.
Miał być dobry napastnik w przerwie jesienno-wiosennej Jarka, nie ma Jarki.
Ma być Robak, co będzie?
a propos szukania w niskich klasach
Młody obrońca II-ligowej Sandecji Nowy Sącz Dawid Szufryn jest bliski podpisania kontraktu z włoskim Ascoli. Dzisiaj Polak leci na testy medyczne do klubu z Serie B.
Szufryna wiąże z Sandecją jeszcze półroczny kontrakt, dlatego Ascoli jest skłonne zapłacić symboliczną kwotę, tak żeby ten mógł grać w ich klubie już w rundzie jesiennej. Jeśli włoski klub nie dojdzie do porozumienia z działaczami Sandecji w sprawie sumy odstępnego, wtedy podpisze z Szufrynem umowę, zgodnie z którą Polak trafi do Ascoli w styczniu przyszłego roku.
źródło: Przegląd Sportowy
Blady Niko Napisał(a):
> Na 100% nic nie jest pewne. Wszystko się pewnie
> szybko wyjaśni, bo:
>
> - dziś zapadnie decyzja co do odwołania Korony,
>
> - jutro o 19,00 jest na Stadionie Leśnym przy ul.
> Szczepaniaka w Kielcach uroczysta oficjalna
> prezentacja zawodników Korony (uroczysty piknik z
> okazji 35-lecia Korony)
>
Degradacja podtrzymana.Cofneli tylko 7 punktów in minus na starcie
No więc cóż: Robak zostaje w II ligowej Koronie, idzie na ławkę jako kolejny napastnik Legii (przed nim są: Chinyama, Radovic, Grzelak, Szałachowski, Korzym) czy też....?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)