Tylko żebyśmy od tego nie skończyli w 2 lidze. Coś czarno widzę ten sezon.
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat kolejny
Rydwan73 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Budujemy drużynę w perspektywie 2011 i z takiej
> perspektywy ma to sens.
Tak to ma sens ale młodzi zawodnicy powinni się ogrywać w otoczeniu starszych doświadczonych zawodników (w Groclinie Majewski wie ze ma obok na boisku Świerczewskiego) u nasz dr na derby wystawił 18 latka obok 20 na pewno zawodnicy młodzi nie czuja się pewnie, grając przeciwko klasowym drużyna a po drugie powinna być jakaś równowaga a u nas już jest więcej młodzieży, jest tez w końcu Młoda ekstraklasa. ten sezon będzie ciężki odeszło 4 zawodników przyszło trzech (mamy ewidentne braki ofensywie -brak Ofensywnego pomocnika -brak napastnika gwarantującego choćby 8 bramek w sezonie brak zmienników dla Nowaka i Plastika
Czy w tej sytuacji Majewski spodziewa się nowych twarzy w zespole? - Rozmawiamy z dwoma zawodnikami krajowymi i jednym zagranicznym. Jest duża szansa, że w przyszłym tygodniu będą u nas na treningach - potwierdził szkoleniowiec.
gw
Czekamy:)
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
na razie to wzmacniamy hokej dobre i to !!!TYLKO PASY!@!!
TAK TAK TAK
Cracovia zainteresowana Marcinem Robakiem
Marcinem Robakiem interesują się już nie dwa, a trzy kluby. Do izraelskiego Maccabi Tel-Awiw oraz Legii Warszawa dołączyła Cracovia.
Robak pojechał w piątek do Straszęcina, gdzie Korona jest do soboty na obozie. Miał zagrać w sparingu przeciwko Stali Mielec. Dostał jednak informację, że nie może grać. Pewnie dlatego, by nie doznać jakiegoś urazu, bo jak się dowiedzieliśmy, do wyścigu po Robaka bardzo mocno wystartowała Cracovia.
- Istotnie, dowiedziałem się, że Cracovia jest mną bardzo zainteresowana. I chyba już rozmawiała z Koroną w mojej sprawie. Temat Legii też jeszcze jest, ale coś mi się wydaje, że Korona prędzej dogada się właśnie z Cracovią - powiedział Robak.
Tez jestem na tak mam nadzieje ze kupimy w pakiecie ze Zganiaczem
jejeje dobra wiadomość przed snem :) :) :)
Robak to obecnie jedyny dostępny napastnik z naszej ligi, który byłby dla nas wzmocnieniem. Jeszcze Zganiacza w pakiecie i będzie ok
Robak?? ten patałach?? spadniemy!! rumcajs, tabisz, klakierzy won!! wojtek wroc!! :D
a co do meritum to wydaje mi sie ze nasze szanse na Robaka rosną w związku z jego wypowiedzią ze naszjszybciej Korona dogada się z Cracovią-mozna wywnioskowac ze sam zainteresowany nie ma nic przeciwko...
chyba normalny skoro olewa cweli z warszawy.... tak czy siak pojdzie do zydow :D
Robak w Cracovii?
Robak w Cracovii?Zapowiada się kolejny duży transfer Cracovii. Po kolejnych rekordowych sumach zapłaconych najpierw zimą za Piotra Polczaka, a już w letnim okienku za Marka Wasiluka, prezes Janusz Filipiak po raz trzeci w tym roku może wydać bardzo duże pieniądze na wzmocnienie zespołu. Krakowski klub zainteresował się bowiem występującym w zdegradowanej za czyny korupcyjne Koronie Kielce Marcinem Robakiem.
26-letni zawodnik w ostatnich dwóch sezonach był najskuteczniejszym napastnikiem Korony. W poprzednim trafiał do bramki w pojedynkach ligowych 10 razy. Teraz po degradacji kieleckiego klubu jest jednym z wielu zawodników, którzy z chęcią zmieniliby barwy klubowe, by nadal grać na wyższym szczeblu rozgrywek. Robakiem zainteresowana była Legia Warszawa, ale wydaje się, że temat jest nieaktualny. Górnika Zabrze, który także przewijał się w prasowych spekulacjach, z kolei na zakup zawodnika nie stać. Możliwy był wyjazd piłkarza zagranicę, ale i ze świata nie pojawiły się żadne oferty. Teraz do walki o piłkarza wchodzi Cracovia i możliwe, że właśnie w "Pasach" będzie nękał ligowych bramkarzy Robak.
W piątek Robak miał zagrać w Koronie w sparingu przeciwko Stali Mielec. Na boisku jednak się nie pojawił, a później poinformował, że Cracovia jest bardzo zainteresowana jego pozyskaniem. Dziwić to nie może, ponieważ trener Stefan Majewski nie ma do dyspozycji bramkostrzelnych snajperów. Najskuteczniejszy w minionym sezonie Kamil Witkowski zaliczył jedynie sześć trafień, co jak na napastnika nie jest powodem do dumy. Z zawodników doświadczonych w drużynie jest jeszcze Tomasz Moskała. Latem sprowadzono z Victorii Koronowo dwumetrowego Marcina Krzywickiego, ale nie jest to z pewnością zawodnik, który mógłby zbawić klub. Wobec tego transfer Marcina Robaka staje się jeszcze bardziej prawdopodobny, a jeśli do tego dojdzie to prawdopodobnie ustalony zostanie kolejny transferowy rekord w historii klubu. Najdroższym jak na razie jest Marek Wasiluk, ale kwotę miliona złotych Robak powinien przebić.
goool.pl
takie wiadomości to ja lubie oj lubie !
hamer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Robak?? ten patałach?? spadniemy!! rumcajs,
> tabisz, klakierzy won!! wojtek wroc!!
>
> a co do meritum to wydaje mi sie ze nasze szanse
> na Robaka rosną w związku z jego wypowiedzią ze
> naszjszybciej Korona dogada się z Cracovią-mozna
> wywnioskowac ze sam zainteresowany nie ma nic
> przeciwko...
>
>
>
> Zmieniany 2 raz/y. Ostatnio 2008-07-19 10:40 przez
> hamer.
koledze przypominam że RObakiem jesteśmy narazie zainteresowani.Toteż na miejscu kolegi byłbym powściągliwy w stawianiu pomników wyżej wymienionym :P
Jest jedna ciekawa zbieżność: o ile dobrze pamiętam, menadżerem Marcina Robaka jest Cezary Kucharski. Czyżby szykowała się jakaś transakcja wiązana?
[img]http://img.interia.pl/sport/nimg/Robaka_kusza_Cracovia_fot_2698164.jpg[/img]
Może będą grali razem [fot. Tomasz Markowski /Agencja Przegląd Sportowy]
Chyba bede musiał to napisać za kogoś innego, kto tego jeszcze nei zdążyl napisac - Drogo... panie. Osobiście to uważam Robaka za jedynego zbawiciela oraz jedyne wyjscie, bo na rynku nie ma nikogo innego. Sam Robak nie jest złym graczem i powinien wrocic do formy tej sprzed roku.
No, no, no... nie wierzę :D
Mam nadzieję, że przyjdzie. :P
Robak, Krzywicki, Dudzic - pierwsza linia odbioru pilki :)
Uda sie go pozyskac :D wierzę w to :D
PRO MEMORIAM - Robak mógł być nasz już kilka lat temu... ale czy nie powalił na kolana, czy księgowemu to nie pasowało?
Wtedy chyba nawet razem z Majewskim uczestniczyli w jednym castingu przy Wielickiej...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)