Najewski moze miec jedynie pretensje o tracone glupio bramki.
Co do zdobywania goli, to nich najpierw kupi napastnika z prawdziwego zdarzenia i go potem rozlicza.
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat kolejny
nie zapominajmy że wpływ na (nie) strzelanie goli ma to że 3 z 4 napastników jest kontuzjowanych
Nie grał Witkowsi, Dudzic i Krzywicki to kto miał te bramki zdobywac?? Moskała? Kaszuba? testowany bułgar? Moskała to cień cienia napastnika, za słaby na II(nową I) ligę. Kaszuba to obiecujący zawodnik, ale na chwilę obecną mamy dwóch lepszych napastników, a może nawet i trzech. Natomiast jeśli idzie o bułgara to jest on testowanym zawodnikiem i chyba nikt nie jest na tyle naiwny, żeby sądzic, że testowany zawodnik, chocby nie wiadomo jak dobry strzeli bramke w sparingu po jednym treningu z drużyną. Inna sprawa, że nie grał Baran i Plastik, więc kto miał słac piłki napastnikom?? Nie bronie Majewskiego, bo uważam go za przeciętnego trenera, nawet jak na polskie (jeszcze bardziej przeciętne) warunki, ale ocenie go po pierwszych spotkaniach ligowych i jeśli start nie będzie przynajmniej b.dobry (po przegranej z Szahtiorem będzie musiał się bardzo postarac) to dołącze do grupy AM (AntyMajewski).
aha przepraszam za pomyłkę 3 z 3,5 napastników jest kontuzjowanych bo Moskałę należy liczyć za 1/2 napastnika
Na dodatek na prawej pomocy gral Szeliga i chyba za bardzo pilek nie dostawal tak jak kazdy nowy zawodnik w naszej druzynie, no wiec wszystko szlo Nowakiem i trzeba byc debilem zeby tego nie zobaczyc po 10 minutach gry i nie wyczulic obrony na strone Nowaka.
Ucichła sprawa transferów. Wg mnie nową twarz jesli wogole zobaczymy to nie przed meczem z Rużenborkiem.
Komorowski trenuje z Arka. Cos mi mowi, ze to bedzie dobry grajek. A my mamy Wasiluka ...
Na jakiej podstawie tak twierdzisz ? Nic wielkiego nie pokazał ani w ŁKS ani w Bełchatowie. To jes zawodnik co najwyżej pokroju Szeligi
Jeszcze w Sosnowcu gral o czym zapomniales. Twierdze to na podstawie mojego nosa :)
u nas jakiś nowy testowany zagrał w dzisiejszym sparingu!!!
W Słowenii Cracovia rozegrała dwa sparingi - z Hajdukiem Split (0:2) i NK Zadar (0:2). Te mecze pokazały, że zawodnicy Majewskiego mają problemy ze zdobywaniem goli. Szkoleniowiec niemoc strzelecką tłumaczy kontuzjami napastników (Marcina Krzywickiego, Bartłomieja Dudzica oraz Kamila Witkowskiego) i poszukuje zawodnika, który wzmocniłby rywalizację w ataku.
Jeszcze napastnika
- W grę wchodzą piłkarze z Polski i zagranicy. Przecież jakieś kluby spadły z ligi, to można kogoś znaleźć - przyznaje Majewski - Ze wzmocnień na razie jestem zadowolony. Potrzebowaliśmy graczy do każdej formacji. Mamy Wasiluka, który może grać w środku lub na lewej obronie, a także w pomocy. Szeligę znam doskonale, może być prawym obrońcą lub pomocnikiem. Nadal szukamy zawodników, jednak jesteśmy w innej sytuacji niż Wisła, która potrzebuje piłkarzy od razu gotowych do gry.
Tajemnica Majewskiego
W sparingu młodzieżowych drużyn Cracovii i NK Varteks (siódma drużyna ligi chorwackiej) krakowianie przegrali 1:3, a gola dla "Pasów" zdobył Jakub Kaszuba. W Cracovii na środku obrony zagrał testowany piłkarz, ale jego imię i nazwisko znane jest tylko sztabowi szkoleniowemu (trener Stefan Majewski zabronił ujawniania danych zawodnika).
Czyli kogoś pewnei jeszcze wyrwiemy:)
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W sparingu młodzieżowych drużyn Cracovii i NK
> Varteks (siódma drużyna ligi chorwackiej)
> krakowianie przegrali 1:3, a gola dla "Pasów"
> zdobył Jakub Kaszuba. W Cracovii na środku
> obrony zagrał testowany piłkarz, ale jego imię
> i nazwisko znane jest tylko sztabowi szkoleniowemu
> (trener Stefan Majewski zabronił ujawniania
> danych zawodnika).
bez przesady, może jeszcze w kominiarce grał.
po co nam kolejny obronca ??
kkk_84 - a no po to, żeby w środku rundy jesiennej mógł odsunąc od składu Radwańskiego
Jak to po co?
Karwan sie nie nadaje, a Tupalski popadl ostatnio w nielaske.
Brak mu zaangazowania, nie ma charakteru...
...po prostu pykacz.
Jutro pewnie przeczytamy, że był za słaby i pojechał do domu :)
Ludzie oni wiedzą, że tutaj chodzi o strzelanie bramek, czy tak nie za bardzo? :P
mlody3xL Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jutro pewnie przeczytamy, że był za słaby i
> pojechał do domu
> Ludzie oni wiedzą, że tutaj chodzi o strzelanie
> bramek, czy tak nie za bardzo?
myślę, że nie wiedzą!
dzwoniłem nawet na Wielicką żeby ich poinformować, ale odebrała jakas pani i jak jej powiedziałem o co chodzi, to wzięła mnie za Wojewódzkiego. :(
znamienne słowa! cytować nie będe bo zawiera wulgaryzmy, ale mówi Majewski ze nie potrzeba nam zawodników [b]już[/b] gotowych do gry! Ja mam nadzieję że to zdecydowało o Krzywickim! ;)
Za trzy lata prosze państwa, więc ochłońcie :P odliczajcie se, czy co tam i poczekajcie na tego mistrza za 3 lata ( jak dla mnie mistrza moge zamienić na Puchar UEFA). 3 lata!!!
DSS: tu chodzi o stopera; co to ma wspólnego z Radwańskim? Rola Fąfla będzie zmierzała w kierunku tego, co przez ostatnie lata było z Tomkiem Wackiem, a więc: wartościowy zmiennik, który może łatać tygodniami dziurę po kontuzjowanym Wasiluku, albo dawać dobra zmianę w trakcie meczu, czy nawet być tym pierwszym w określonej sytuacji taktycznej (ofensywne ustawienie obrony). Kontuzja oka zabrała mu najlepszy sezon w karierze, to pewne. Ale jest dalej potrzebny.
Nowy srodkowy obronca oznacza ze Majewski nie bierze pod uwage Wasiluka na srodku,a na boku obrony nie przypominam sobie zadnego dwumetrowca w systemie 4-4-2 ktory grałby na poziomie nie nizszym niz Kulig
jutro pewnie poznamy nazwisko stopera ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)