upał dzisiejszy Ci zaszkodził????
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat kolejny
Dobry zart zawsze pomaga rozladowac atmosfere. :)
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> upał dzisiejszy Ci zaszkodził????
>
> +++++++++++++++++++++
nie upał ino grad :-)
Ja bym brał Szczota,ale on sie już dogadał z Jagiellonią
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Napoleoni, Robak, Bonin i jak za friko to moze byc
> nawet ten Chałbiński
Z tej czwórki najbardziej ucieszyłby mnie transfer Napoleoniego,lewa strona u nas nie najmocniejsza a Włoch w ofensywie prezentował sie w słabym widzewie bardziej niz dobrze(Szybki,dobry dribling ,asystuje ,czasem coś ustrzeli).Zakup można zrealizować w pakiecie z Lisowskim ,nie jestem przekonany do Wasiluka na lewej obronie(ale w środku z Polczakiem mogą stworzyc najlepsza pare srodkowych w lidze)
Prawa strona -priorytet to Kulig(jesli zostanie,Lewczuka mozna odpuścic)jako zmiennika brać Hus ze stali(młody,nie drogi,gra w młodzieżówce).
Moim zdaniem warto sie zainteresowac Danielem Ferugą(Ruch).Nie łatwo bedzie go wyrwać z niebieskich, ale alternatywa dla Pawlusinskiego bardzo perspektywiczna.
Srodek- jesli bedziemy grac wyjazd z drużyna czołowki jest ok,pewne miejsce ma Baran i Kłus,ale na własnym stadionie z ligowymi słabeuszami potrzebujemy kogos o predyspozycjach do gry ofensywnej.O Gargule możemy zapomniec nie pasuje do polityki transferowej(+pensja nie do zaakceptowania).Moim kandydatem nr 1 jest Łukasz Grzeszczyk(wisła p.),ewentualnie Zawistowski lub Kuklis.Jeden z tej trójki plus Kostrubała i o środek nie musimy sie martwic(a kartki na tej pozycji sypia sie czesto).
Na pozycji bramkarza -bez wzmocnien,najwczesniej zima -jeśli Marcin bedzie zawodził lub po świetnej rundzie wyjedzie za granice.
W ataku chetnie widziałbym Robak(w miejsce Moskały), ale nie płacąc wiecej niż 0.5mln euro.Mamy 3 młodych ,zdolnych napastników i na siłe nie ma co wydawać .Przy pewnej grze z tyłu ,sporej liczbie sytuacji stwarzanych przez pomocników ,forma któregoś z naszych młodych może eksplodować.
Podsumowujac :Lisowski
Hus
Napoleoni
Grzeszczyk
Feruga
ew.Robak
Koszt wszystkich ok.1,5mln euro ,ale przeciez budzet nieograniczony.
Z takim składem ,przy dobrej atmosferze w druzynie możemy walczyc w tym roku o pierwsza trójke i zwyciestwo w derbach.W latach nastepnych na nowym stadionie (przy systematycznem rozwoju i wprowadzaniu juniorów ) właczymy sie do walki o tytuł.
Oby tak bylo
CRACOVIA PANY
to ja już kurna nic nie wiem. raz w GW piszą, że Lewczuk to lewy obrońca, a dzień potem - że prawy... jak jest naprawdę?
może jest prawym obrońcą, ale takim niezbyt dobrym dlatego piszą że jest "lewy"....
;)
sprawdziłem z ciekawości. Znicz pisze że Środkowy obrońca :D
[url]http://www.znicz.pruszkow.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=293&Itemid=72[/url]
Zawistowski chyba wyladuje w Slasku
Widze, że Śląsk sie zbroi ale tak szczerze powiedziawszy to nie wydaje mnie sie żeby coś w tej lidze znaczyli i ugrali.
Nasza liga jest tak słaba ,że każdy może coś ugrać nawet Śląsk
Skad informacja o Zawistowskim w Slasku?
z faktu :)
Wygląda na to, że przegraliśmy rywalizację o Zawistowskiego z......... Jagiellonią !?
Kolejne osłabienie Znicza
Paweł Zawistowski jest kolejnym po Robercie Lewandowskim zawodnikiem, która opuszcza Znicz Pruszków.
24-letni pomocnik ustalił we wtorek warunki trzyletniego kontraktu z Jagiellonią Białystok. "Zawias" w Białymstoku pojawi się dopiero w poniedziałek i wspólnie z drużyną wyjedzie na zgrupowanie do Gutowa Małego (30 czerwca-11 lipca).
info ze strony Znicza
Jeśli tak - to kogo my kupimy? Mizeria!
Coś za spokojnie u nas z tymi wzmocnieniami żeby Tabisz znowu nie obudził się z ręką w nocniku!!!
Może Prezesowi przeszła ochota na zakupy po pierwszym meczu Pucharu Intertoto...
Pewnie znowu tylko faksy wysyła, zamiast ruszyć 4 litery :)
to poszalal z tym transferem z 2 ligi do 2 ligi, a moze sie jeszcze okazac ze zrobil krok w tyl :>
co do transferow to nie zdziwil bym sie jak by dzis Tabisz przedstawil nowego zawodnika na konferencji prasowej
A co masz jakieś przecieki..;)
nie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)