tacy dwaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Miś i Gajewski - można było oglądać ich rok
> temu w Jedynce Kransystaw, gdy grali w półfinale
> z naszymi juniorami młodszymi. Tam był jeszcze
> jeden chłopak, który robił bardzo dobre
> wrażenie: Paweł Witka
>
Pamiętam legendarne " MIIIISIU MIIIISIU!!!!" w wykonaniu kibiców Jedynki aż naszego forumowego Misia podrywało ;)
Witka i Gajewski to z tego co pamiętam razem w środku pola pogrywali... Może pomyliłeś Witke z Gajewskim???
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat kolejny
Strajk piłkarzy ŁKS
Piłkarze z al. Unii nie wyszli na pierwszy po urlopach trening. W ten sposób zaprotestowali, bo od blisko trzech miesięcy nie dostają pensji.
Zawodnicy mieli nadzieję, że dziś spotkają się z zarządem klubu i sprawy finansowe wreszcie zostaną załatwione. Ale z zarządu nikogo nie było. W proteście piłkarze nie przystąpili więc do treningu. - Zaległości wobec nas sięgają prawie trzech miesięcy - żalił się Robert Szczot. - Chcą mnie wyrzucić z mieszkania, bo klub za nie nie płaci, choć obiecał.
Trener Marek Chojnacki bagatelizował jednak. - I tak nie planowaliśmy treningu. To tylko takie pierwsze spotkanie po urlopach - mówił.
źródło: Gazeta.pl
Może kogoś wyciągniemy?
Witka - tak przynajmniej sobie przypominam - to był raczej "nędznej postrury" blondynek, miał świetny drybling i strzał z daleka.
Zresztą zaglądnijmy do źródeł archiwalnych :):)
[i]Autor: tacy dwaj (IP zapamiętane)
Data: 01 lip 2007 - 21:15:06
Az szkoda, że do tej pory nikt nie napisał o:
(na początku prosze o wybaczenie, dopiero teraz po raz 1. po meczu mam dostęp do netu:
- BRAC, BRAC CZYM PREDZEJ DO NAS:
ichniego bramkarza (Miś)
a przede waszystkim zawodnika z numerem 9 (Witka, Witek.. zwany przy ichnich "Witia")... był zdecydowanie najlepszy na boisku... [/i]
I jeszcze:
[i]Autor: Khalid (IP zapamiętane)
Data: 01 lip 2007 - 23:33:03
"Brawo Misiu Brawo" to oczywiście dyskusyjny temat ale ten Witek czy Witka z 9ą to może być grajek wysokiej klasy...[/i]
co z niego za gość ze w ogole bierze udział w takich test-meczach...
chyba ze chce robic za psiurską piąta kolumnę....
Słyszałem że ma wylądować w Unii T.
Korona Kielce wystawił ośmiu swoich piłkarzy na listę transferową.
Znaleźli się na niej Wojciech Kowalewski, Grzegorz Bonin, Krzysztof Gajtkowski, Tomasz Nowak, Maciej Kowalczyk, Maciej Kiciński, Michał Trzeciakiewicz i Marek Szyndrowski.
źródło: Echo Dnia
Ja to nad Boninem bym sie zastanowił
Temat Pyciaka mozna chyba zamknąć:)
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
Mam nadzieje, że jutro otworzymy temat Zawistowskiego, lub innego ofensywnego gracza. Może będzie on mógł wziąć udział przynajmniej w drugiej rundzie Intertoto.
KORONA SPRZEDAJE SWOJE PEREŁKI!! to jest zaj....ista okazja zeby sie wzmonic jeszcze,
TABISZ PROSZE CIE badz raz czlowikiem a nie psem !!!
Po 1 to ja bym z Korony wyciągnął KOWALEWSKIEGO... I to bez dwóch zdań...
Mozna brac Kowalewskiego, Bonina, Nowaka, Kicinskiego i Trzeciakiewicza. A w szczegolnosci Trzeciakiewicza bedziemy mieli 3 wierzowca
Dla mnie nr 1 to Robak , ale jego akurat nie ma na liście.
Tak po prawdzie to Bonin i Nowak. Tamtym mozna podziekowac.
Tylko nie ten drewniak Trzeciakiewicz...
Taka wielka dyskusja nad tym, kogo brać a kogo nie brać z Korony... Ja mam tylko takie pytanie: czy jakikolwiek choćby najmniejszy przeciek z Klubu macie, że jesteśmy zainteresowani kimkolwiek z nich?
Po za tym myślę, że będą to zawodnicy nie proporcjonalnie drodzy w stosunku do tego co umieją.
My sie mamy prawo zastanawiac, kogo widzielibysmy w druzynie, a z klubu powinno byc jak najmniej przeciekow. To dwie rozne sprawy.
Można sie też zastanowić, czy widzielibyśmy kogoś z Lubina u siebie...
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Można sie też zastanowić, czy widzielibyśmy
> kogoś z Lubina u siebie...
ja bym chciał Maciusia "Primadonne" Iwańskiego,ale niestety juz jest za późno :P.....
A ja chce Gargule.
Wiem, ze nasi tez. Pytano o niego juz dwukrotnie.
Budzet jest podobno nieograniczony, a cena 1.2 mln euro wcale nie jest zaporowa, jak za zawodnika tej klasy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)