Haha, dostalem zajadow poter. Bojarski lepszy. Jego nawet Polonia Bytom za 100 tys pln nie chce. Nikogo poza Gornikiem Wieliczka i Okocimskim nie rzuca na kolana 12 asyst dwa lata temu.
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat kolejny
jesli Bojar dostanie szanse, a przy okazji wykaze wiecej pokory..to zamknie usta podzielajacym Twoje poglady azurro;)
Zajac jest swietny, ale za drogi i za stary. i jeszcze glupi bo pewnie wyladuje wiecie gdzie, opuszczając pryz okazji Kolejorza. ehh co za ludzie.
oj bedziecie "pokutowac" jeszcze za zle slowa o Bojarze...oj bedziecie ;)
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=3611
Pomocnik-14 goli w 2 lidze.
Kołodziej był chyba "za Misiora" do nas "przymierzany". Chyba nie palił się do gry w Pasach.
Azuro to ja dostałem zajadów .Z powodu tego jak czytasz i interpretujesz czyjś post.
Napisałem ,,Mamy na tej pozycji lepszego zawodnika (OCZYWIŚCIE W DAWNEJ FORMIE).Nazywa się Marcin Bojarski''.Tak Azuro jest napisane w DAWNEJ FORMIE!!!!!.Ja głęboko wierzę w to ze Bojar pewne sprawy przemyslał ,zaciśnie zęby i wróci do dawnej formy.
Jeśli do tego Rumcjas zapomni o uprzedzeniu do Bojara i pomoże mu to zobaczymy dawnego Bojara.Bo nie jest to pilkarz wypalony i bez ambicji ,ani 35 letni.Spokojnie 2-3 sezony może jeszcze pograć na dobrym poziomie.
Kolodziej juz sie nie pisze do polityki transferowej. Ale tego jego wolne, to by sciagnely kibicow ;)
wedlug 90minut powrocil temat transferu Wasiluka.
patrzac na to ile bramek straciła Jagiellonia to jakoś w zachwyt mnie to nie wprawia
bój sie boga Wasiliuk niby za kogo? za Tupalskiego dziekuje nie skorzystam ! lepiej juz ta kase zainwestrowac w Lisowskiego ,czy tez kogos ze Znicza
Co do Kuliga, dzisiaj słyszałem, że Górnik Ł. chce za niego 700 tys zł.. Dla mnie to gruba przesada.
Jeżeli cena się nie zmieni to proponowałbym podpisanie kontraktu z góry na pół roku naprzód. Plus takiej sytuacji - Cracovia nic nie traci kasy. Minus - przez pół roku Kulig nie gra u nas.
a nie mozna po prostu wystapic o arbitraż do PZPn u ? chyba sie jakos wtedy ustala wartość piłkarza itp itd.
700 tys to gruba przesada?!
pół roku temu braliśmy z drugiej ligi niesprawdzonego środkowego obrońcę za 800. sprawdził się -ok, ale niech ktoś powie, że Kulig tego nie zrobił.
a tak a'propos to skąd w ogóle takie info?!
Tak czy siak ciekaw jestem jakich transferów dokona Cracovia gdy przyjdzie co do czego.Mam nadzieję, że jak najlepszych. Środowisko Pasiaste musi zacząć walczyć o mistrzostwo w kraju, by wywalić z fotela tą z bólem pisze od dużej litery Wisłę. Wiernych hoolturalnych kibiców ma wielu(Ja, Wy i wielu innych), jednak trzeba myśleć o przyszłości.
> bój sie boga Wasiliuk niby za kogo? za Tupalskiego dziekuje nie skorzystam!
Wasiluk lapie sie do reprezentacji mlodziezowej obok Polczaka i Kokoszki. Potrzebujemy czterech porzadnych stoperow, a mamy TYLKO dwoch. W tym jednego wlasnie na zblizonym poziomie do Polczaka i Tupalskiego. Wasiluk bedzie sie rozwijal w dobrym kierunku.
Waisluk zdaje sie gra na lewej obronie...
Nie wiem czy to prawda ale obiło mi się o uszy ,że SM widział zima Wasyluka "z boku"...no ale wtedy planował grać 3-ą (de facto stoperów) z tyłu
Wasiluk to lewy obrońca, choć zdarzyło mu się także grać na lewej pomocy. Jeżeli chodzi o stoperów to Majewski chce, aby został Karwan.
z tego wniosek ,że byłby teraz "za Fąfla" planowany...
zobaczymy tylko, czy teraz też przyjedzie z tatą ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)