Tak to prawda.
-
-
Majoros Árpád - dziękujemy a nie żegnamy !
dzieki za pozdrowienia Zbychu i jestem tego samego zdania.
Arpad podobno nie był przygotowany kondycyjnie, więc nasz wielki trener Majewski ma cały okres przygotowawczy aby Arpad znalazł się w pierwszej 11
to bylby ogromny blad jesli by sie go pozbyli...wielblad ;)
pomoc - Bojar i Majoros a w ataku Grzelak i Witkowski :D miazga
Grzelak i witkowski?... mysle, ze za duzo bramek by nie postrzelali. Witkowskiw 2 lidze byl chyba liderem krola strzelcow, Grzelak takze strzelal duzo bramek jeszcze w widzewie. A w 1 lidze jakos nie strzelaja duzo, grzelak w tym roku chyba z 3 bramki walnal
Witkowski - 1594 minut, 6 bramek. Wychodzi srednio nieco ponad jedna bramka na trzy mecze, czyli wystarczyloby na 12 bramek w sezonie.
isaac Bojar,Baran,Giza,Majoros i z przodu Dudzic lub Witkowski i Lewandowski:) To by była miazga
w sumie masz racje :)
kij z Grzelakiem...
Grzelak w każdych wywiadach podkreśla ostatnio, że nigdzie sie nie wybiera, więc chyba rzeczywiście kij..
A po co nam ten drewniak Grzelak??Jak by doszedl do nas Lewandowski to bysmy mieli 3 swietnych perspektywicznych zawodnikow w ataku...a co do Majorosa to mam nadzieje ze zostanie w klubie i dostanie jeszcze szanse bo jest tak czy siak lepszy od Nowaka a i koledzy mogliby sie od niego coś zwodów pouczyć.Z drugiej strony jestem zdania ze jak juz sie ma obcokrajowca w druzynie to przydalby sie odrazu kolejny bo takto latwiej sie im zaaklimatyzowac..
Jeszcze co do napastnikow..Pamietajcie ze to ze tak malo goli strzelalismy jest zasluga tego ze wlasnie tacy gracze jak Nowak praktycznie mieli zero otwierających podań do napastników a dwa ze np Witkowski mial jakies problemy i gral Moskala ktory z gory wiadomo ze nic nie strzeli..
Obserwator Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Grzelak w każdych wywiadach podkreśla ostatnio,
> że nigdzie sie nie wybiera, więc chyba
> rzeczywiście kij..
W kontekście powrotu do Legii Mięciela, dla Grzelaka nie będzie miejsca w CWKS-ie. To ,że będzie musiał odejść to przesadzone. Czy do Cracovii, to już chyba zależy od transferu Gizy, bo pewnie Legii byłoby na rękę zapłacić Cracovii za Gizę.....Grzelakiem.
To by byla taka sama zamiana jak nasze tereny przy Kaluzy za Kabel.
30 dni później
wszedł w 70 minucie i oprócz kilkakrotnego okiwania siebie samego to nic nie pokazał. ot takiego zawodnika jak on oczekiwałbym żeby zapieprzał z motorkiem w tyłu, szczególnie jak wchodzi na ostatnie minuty meczu, na podmęczonych, słabych technicznie i taktycznie obrońców. szkoda.
Tym samym zwodem nie obejdzie wszystkich obrońców :/
dzisiaj słabo jak nigdy
Staral sie walczyc, ale na ten jego zwod nabieraja sie jedynie patalachy z polskiej ligi. A szkoda.
on sie nie nadaje do gry w piłke , gra jak panienka , długo już u nas nie zabawi
nasz blondwlosy Cristiano zaczal normalniej biegac, szkoda
zawiódł po całości...oczekiwałem dużo dużo więcej, zagrał dokładnie jak panienka
brakuje mu szybkości i pomysłu na nowe kiwki, być może urlop przebalował nad balatonem, jakoś śmiesznie się zbierał do piłki jakby porzebował kilku metrów na przygotowanie się do rozpędu
wydaje się, że okres ochronny już minął i powoli kończy się cierpliwość dla tego grajka...
ludzie o czym Wy mówicie? pierwszy raz mu się zdarzł tak słaby występ, spokojnie, majewski ma czas żeby mu wyrobić kondyche, ja na niego licze
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)