pisał nie będę, ale....stwierdzam ,że niektórzy forumowicze PRZEWYŻSZAJĄ W WULGARNOŚCI w obrażaniu ludzi związanych z Cracovią (naszych kopaczy-są związani kontraktem), gostków z GTS-u....
Cóż,ludzie się w różnych miejscach zdobywali własne ego.....
-
-
tABISZ co ty robisz!!!!!!!!!!!!!!!
bez Karwina to wiekszosc z tu obecnych moglaby se co najwyzej na ławce pod blokiem pogadac o Cracovii
weźcie to sobie pod uwage, cwaniaki...
o nie to przesada jest
Bartolo to jest prawdziwy Ojciec tego forum - ja tylko skromnie kontynuuję jego dzieło z pomocą kilku oddanych i wspaniałych ludzi...
Meritum sprawy .Powinniśmy skończyć z opluwaniem siebie nawzajem.Inne zdanie w danej kwestii nie daje prawa do tego by obrażać innego pasiaka.
I kwestia zasadnicza nie wierzę w ,,niewinność'',,prezesa''rodem z kanczugi.
tytus1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Karvin pucybucie i ty w to wierzysz ja to
> oświadczenie mam wiesz gdzie.Ja się nie będe
> tłumaczył Stowowy też odszedł , Giza też inni
> też .
Dopiero teraz wszedłem w ten wątek...
1. Grzeczność (regulamin forum) wymaga by "Ty" pisać z dużej litery.
2. Karvin jako administrator zamieścił oficjalne stanowisko klubu. Przy okazji: nie sądze, by założenie nicka "pucybut" i umieszczenie oficjalnego stanowiska było dobrym pomysłem. Kto gwarantuje że nie jest to jakiś kolejny napinacz? Jeśli oficjalne stanowisko, to albo ktoś kto jest znany ze związków z klubem (EL Moneta, dyby był) albo właśnie Karvin.
3. Tytus: mimo próśb licznych forumowiczów nie ustosunkowałeś się do tego stanowiska, choć rozpętałeś na forum burzę. Argumenty typu "ja to oświadczenie mam wiesz gdzie" są delikatnie mówiąc mało merytoryczne. Jak się sprawę zaczęło, albo należy przekonać teraz o swoich racjach albo przeprosić i na przyszłość uważać jak się coś napisze, a nie jątrzyć pasiastego środowiska w którym i tak nie jest idealnie.
"Po owocach ich czynów poznacie ich....."
CRACOVIA PANY!!!!!
KOMUŚ POWINNO BYĆ WSTYD!!!!!!!!
NIE WIEM CZY PREZES FILIIAK CZYTA WYPOWIEDZI NA TYM FORUM A POWINIEN !!!!
NA OFICJALNEJ STRONIE PISZE "DBAJ O TRADYCJĘ" "KSZTAŁTUJ SWOJĄ PRZYSZŁOŚĆ"
JA TE TRESCI SIĘ MAJA DO ZACHOWANIA W STOSUNKU DO P.ZBYSZKA WAWRZYNIECKIEGO ???????
DOBRZE TO OKRESLIŁ van Gerrad S K A N D A L !!!!!!!!
Bardzo prosze, jesli ktos ma jakies informacje o stanie zdrowia p. Zbyszka, i ewent. jakis do niego kontakt, o przekazanie mi poprzez "Prywatne wiadomosci".
Już Pana Zbyszka nie ma na banerze na stronie oficjalnej... zastąpił go słodki bobas... to wszystko jest dziwne i bardzo przykre...
A teraz jest pan Zbyszek na banerze, popatrz.
ja mam cały czas tego bobasa...Pana Zbyszka nie widzę...nie wiem dlaczego...
Tam sie teraz zmienia - jest to ruchome...
Klikam odśwież
i pojawia się na zmianę kilka twarzy, w tym p. Zbyszek
kliakm odśwież - i kilka nowyhc twarzy, w tym bobas
i znowu.. w kółko...
są piłkarze, hokeiści, dziewczyny...
DZIEKI KOCHANI KIBICE ZA WSTAWIENIEM SIE ZA ZBYSZKIEM WAWRZYNIECKIM! M O I M B R A T E M!!! TAK TO MÓJ O 13 LAT STARSZY BRAT,A JA KRZYSZTOF JESTEM PASIASTYM LAJKONIKIEM.KIEDYŚ JAKO KIER,DRUŻYNY REZERW MIAŁEM DO CZYNIENIA Z P.TABISZEM.ROZMAWIAŁEM ZE ZBYSZKIEM W WIGILIĘ ALE WYCZUŁEM ŻE NIE JEST W FORMIE.ONA TRZY MIŁOŚCI: CRACOVIA,JEGO PIESEK,ŻONA w tej kolejności.JESZCZE RAZ DZIĘKUJE W JEGO IMIENIU. BRAT KRZYSZTOF/PASIASTY LAJKONIK/
DZIEKI KOCHANI KIBICE ZA WSTAWIENIEM SIĘ ZA ZBYSZKIEM WAWRZYNIECKIM M O I M B R A T E M! TU KRZYSZTOF WAWRZYNIECKI WASZ PASIASTY LAJKONIK. ROZMAWIAŁEM ZE ZBYSZKIEM W WIGILIE,ZŁOŻYŁEM MU ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE I Z ROZMOWY WYCZUŁEM ŻE NIE CZUJE SIĘ NAJLEPIEJ,A JEGO ŻONA COŚ UKRYWAŁA PRZEDE MNĄ, / jako społecznemu/nie dostałem od klubu ani grosza przez 4,5 roku/ pasiastemu lajkonikowi jest mi naprawdę przykro jakNASZA CRACOVIA ZCHODZI NA PSY.PRZYJDZIE I NA MNIE PORA!NA TRENINGU NOWOROCZNYM JESZCZE BĘDE...
CRACOVIO ZAL MI CIE CRACOVIO !!! że niszczą cię ludzie którzy nie mają nic wspólnego z tworzeniem twojej wspaniałej historii budowanej przez pasjonatów oraz zagorzałych kibiców oddających każdą zaoszczędzoną złotówkę oraz serce żeby ten kochany klub ulubiony przez Jana Pawła II istniał.Obecni panowie menadżerowie, którym wydaje sie, że tylko wy jesteście władcami CRACOVII bo macie pieniądze i układy tworzycie drugie oblicze naszego ukochanego klubu, ale jesteście w błędzie bo władzę w naszym klubie posiadają ludzie, którzy tworzyli i tworzą jedną wielką rodzinę na czele z PANEM WAWRZYNIAKIEM, którzy nie patrzą na korzyści materialne tylko dbają bezinteresownie o dobro CRACOVII.Szkoda, że zarząd nie wie ile LAJKONIK włożył serca i zdrowia przy organizowaniu turniejów pod patronatem niby Cracovii oraz imprez mikołajkowych dla dzieci,które LAJKONIKA kochają i uwielbiają i do tej pory wspominają.Podejrzewam,że dla większości dzieci, młodzieży i dorosłych będą to jedyne wspomnienia kojarzące się z historią klubu którą jest LAJKONIK,a chce ją zniszczyć zarząd.Tabisz niszczysz tą wspaniałą historię oraz wspaniałego człowieka jakim jest PAN KRZYSIEK WAWRZYNIAK, wnieś tyle do klubu, to co ta skromna osoba mająca wielkie serce dla CRACOVII zrobiła.Tabisz jesteś "wielkim" menadżerem, rządzisz klubem ale nie zrobiłeś nic dla CRACOVII, weź przykład i zaangażuj się w życie tego klubu jak PAN KRZYSIEK a nie chodź w chmurach z założonymi rękami.Czym ci KRZYSIEK WAWRZYNIAK zaszkodził On jest tylko LAJKONIKIEM i kochają Go wszyscy kibice i zawodnicy a ty masz władzę w klubie i kto poda ci rękę wsród sympatyków CRACOVII tak jak Panu Krzysiowi po wygranym czy przegranym meczu.KRZYSIU WAWRZYNIAK BEZ CIEBIE MECZE BęDą..... wypieprza się ze stadionu najpierw kibiców, później LAJKONIKA, następnie zawodników, to teraz chyba sami się musicie w...bo już nikt nie został oprócz was.KRZYSIU ZDROWIA SZCZęśCIA I NIE DAJ SIę BO JESTEś żYWą HISTORIą DLA NAS PRAWDZIWYCH KIBICóW
NIE WAWRZYNIAKIEM, TYLKO WAWRZYNIECKIM!!!
PRZEPRASZAM za pomyłkę w nazwisku oczywiście ze WAWRZYNIECKIM ale to chyba z nerwów bo jak się nie wku... gdy czyta się o takiej polityce klubu .
To nie jest polityka klubu tylko pewnej m..dy i najemnika ,który dziwnym trafem trzyma się na stołku.
Oj coś mi się wydaje, że Tabisz nie zapłacił za bilet i na dodatek uciekł "kanarowi"
Moze mlody :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)