Ostanio zawrocila mi w glowie piosenka Cracovi o Osiedlu Dabiu nie moge jej znalesc!!
leci jakos tak"osedle Dabia 100% Cracovia wita Cie z gory to pasiaste osiedle Cracovia najlepsza cracovia najsilniejsza jebac jebac jebac biala gwiazde"
!!!!!
-
-
SZUKAM Mp3!Cracovii!!
dołączam sie do prosby.
szczerze to pierwszy raz slysze aby cos takiego bylo....
Potwierdzam jest taka nutka.Sam ja posiadam :P
no to craxolholik wrzucaj ;), www.rapidshare.com, www.wyslijto.pl, www.sendspace.pl, www.sharebee.com, www.zshare.com, www.plikus.pl - masz duzo wybor ;) wrzuc, chetnie poslucham ;)!
Prosze bardzo: oto link:
http://www.sendspace.pl/file/t0b7WZcQ/
miłego sciagania.
Słabe. Jeszcze początek od wisły odpatrzony.
No co ty zwisla odnas odgapila pozatym chlopaki mowial prawde ze ziomki z craxy wislakow dojebali a wyslacy wymyslaja i ten przepity glos no masakra!!;]
Ale nie moge tego pobrac!!
mogbly ktos poratowac!!
moj mail to!! playzbych@poczta.fm !! albo gdzie diziej wrzucic
Ale ta piosenka ogólnie to mnie po prostu śmieszy :D "Jebać wisłe łajze zajebaną białą gwiazde" albo "wisła kurwa stara" to jest śmieszne :D
eh no niestety to slabe jest. brakuje nam dobrych nutek ;/ . wystarczy popatrzec na sandecje, gks, arke, lecha... oni maja fajne nutki ;).
Jak na mój gust, to najwięcej dobrych piosenek kibicowskich jest niestety o Śląsku Wrocław i Motorze Lublin, aczkolwiek bardzo dobre utwory o tematyce chuligańskiej tworzyły też kapele: Awantura (nasi bracia z Polonii Warszawa), oraz BTM i Sztorm 68(Pasiacy). Nie mam tu na myśli hip klopowych wygłupów, tylko porządny Oi:)
Lech ma fajne piosenki. Nasza Łysy - Cracovia też jest fajne. I tak mamy lepsze nuty niż np wisła kazimierzowskie, bo to jest zenada.
no tak lysy zrobil dobra nutke. ale np. wisla biezanow tez dobra ;).
Ja naprzykład bardzo lubie " Pasiaste serce " Wawelów .
o matko co za żenada =D
http://www.wrzuta.pl/audio/lvODvbUzYK/_mocny__craxa - wrzuta.
booooże co za gniot
dziadostwo
K.... wykasujcie to z tej wrzuty bo wstyd na całą Polskę .
POdoba mi się wokal głównodowodzącego;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)