heja!
jakie PIęKNOśCI, przecudowne kolorowe pisemka czytacie? co o nich sadzicie?jest taka gazeta ktora najlepiej wg was oddaje rzeczywistosc polskiego futbolu???pozdrawiam zapraszam do dyskusji;]
-
-
SPORTOWE PIEKNOśCI
Agata Wróbel :D
Jarmila Kratochwilowa
o czym jest ten temat??
boska Martina ;)
[img]http://www.tenis.int.pl/images/t5_1.jpg[/img]
Odpowiadając na pitania po kolei... choć "pięknością" nie jestem:
1. (o czytanych pisemkach) Czytam Misia, Świerszczyk i Świat Młodych (mam ich pełno w piwnicy, to nic że przedatowane)
2. (co o nich sądzę) Pisemka są ładne choć nie nadążają za postępem
3. (czy jest gazeta etc) Jest a może jednak nie... i nie jest to GW Panie Redaktorze :):)
ja czytam magazyn futbol za 4.90 bo tani jest i czytam bravo sport:D
"Ciufcia", magazyn StrongMan-ów
kiedys czytywalem bravo sport ale teraz magazyn futbol ...bookladki sa fajne np z messim i wywiady:d
gazeta ktora czytasz wg mnie jest w miare ok ale brakuje jej troche do miana super. noi swierszczyk tez ok!
w miare ok? wywiady na wysokim poziomie i super zdjecia...prawdziwie pikena oprawa futbolu:)
Kobieta kula armatnia
muz. sł. Grzegorz Bukała
"Wały Jagiellońskie"
Maleńka kulomiotka,
kobieta moich marzeń i snów
Niewinna jak stokrotka,
apetyczna jak pieczony drób.
Ma czym oddychać, ma na czym siąść
Nóżkę ma taką jak moje dwie.
Gdyby tylko dała się wziąć,
grzeszyłbym z nią nawet w poście,
Gdyby tylko dała się wziąć
grzeszyłbym co noc jak lew.
Co mi tam przepuklina,
co mi tam jakaś rwa kulszowa,
Kobietka jak malina,
a do tego panna i zdrowa.
I nic nie zniszczy moich uczuć,
choć za górami ona mieszka,
Do czeskiej panny mam polską chuć,
więc ma laska jest niebieska,
Do czeskiej panny mam polską chuć
i nebeską laskę mam.
Fibingerowa Helka
do niej me serce po nocach łka,
Niby nie taka wielka,
a w bicepsie ma 42.
Teoretycznie mógłbym ją wziąć
jeno mnie problem dręczy psia mać,
Kto tu właściwie jest słabą płcią
i kto kogo winien brać.
wyslij to do magazynu futbo, moze to dadza w kolejnyym numerze:) zarabiste to!!skad to wziales?
ekstra to!!! no zgadzam sie z kolega!!
Zastanawia mnie to że wielkiwoz i candy 6 piszą tylko w tym dziale. Czyżby jakaś reklama tej gazety? :D
wielkiwoz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wyslij to do magazynu futbo, moze to dadza w
> kolejnyym numerze zarabiste to!!skad to wziales?
To do mnie? :)
Kwestia zainteresowań młodości i zainteresowań piosenką...
I niestety lat... :( dlatego znam...
Pod koniec lat 70-tych był to wielki przebój wchodzącego przebojem na studenckie (a potem nie tylko) grupy ORS Wały Jagiellońskie (Okolicznościowo Rozrywkowy Syndykat). Miał dwóch liderów: Rudiego Schubertha i Grześka Bukałę. I to była jedna z ich słynniejszych piosenek, poświęcona Helenie Fibingerowej, bodaj rekordzistce świata w pchnięciu kulą... Mam chyba gdzieś nagrane, z dawnych lat...
Zaczęli ich krytykować, że jak można wyśmeiwac sie z konkretnej osoby, i potem śpiwale "filigranowa Helka". Ale wiadomo było o co chodiz... Podobnei jak w innej piosence Wałów "Młoty do roboty" na koncertach śpiewali
"nieśmiertelna myśl Lenina w naszych sercach mocno tkwi"
a na oficjalnej płycie ukazało się
"nieśmiertelnej myśli siła w naszych sercach mocno tkwi"
Laure_Manaudou
[img]http://img.interia.pl/sport/nimg/Laure_Manaudou_Nagie_2205949.jpg[/img]
Gdzies ponoc sa jej odwazniejsze zdjecia ale to chyba tylko w postaci cyfrowej.
jak na razie pisze w tym dziale bo jest interesujacy i intrygujacy i dwuznaczny :)
wiesz? tak sepcjalnie robie reklame magazynowi futbol bo nie mam co robic:)nudze sie w domu i po prostu specjalnie to robie!na pewno dzieki mnie kazdy ja kupi bo ja lubie to kazdy polubi ha
troche jestes smieszny:)
PS> jak bede miec czasu wiecej poszperam w innych tematach na razie sie rozeznaje na forum :)
a propo zespolu szkoda ze juz nie śpiewają...posluchalbym piosenek:) a masz wiecej tekstow?
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Gdzies ponoc sa jej odwazniejsze zdjecia ale to
> chyba tylko w postaci cyfrowej.
[url]http://bayimg.com/album/PAAFIaAaC[/url]
([color=red]UWAGA ABY KLIKNAC POWYZSZY LINK MUSISZ MIEC UKONCZONE 18LAT :P[/color])
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)