WON z MAJEWSKIM. PROFESORZE PRZEJRZYJ NA OCZY>
-
-
OGŁOŚMY OGÓLNY PROTEST I ZMUŚMY FILIPIAKA DO ZWOLNIENIA MAJEWSKIEGO !!!!!!!!
Jak powiedzial kiedys slynny Diego Maradona "taktyka jest dla tych, ktorzy nie potrafia grac w pilke". Nasi sa bardzo slabi, niczego sie ich juz nie nauczy, Pilkarzyki won!
WON z MAJEWSKIM. PROFESORZE PRZEJRZYJ NA OCZY
nie wiem czy to Majewski nakazał piłkarzom przyjmowac piłke z pieciometrowym "odskokiem"
nie wiem czy to Majewski nakazał piłkarzom podawac piłkę przeciwnikom
nie wiem czy to Majewski nakazał piłkarzom człapać po boisku po stracie piłki
nie wiem czy to Majewski nakazał piłkarzom chować się za przeciwnikiem
no ale skoro im kazał to WNR
:P
Majewski do budy!
MAJEWSKI WYSTARCZY PAKUJ WALIZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie trzeba Pana Filipiaka zmuszać, on sam do tego dojrzeje tylko wówczas Pasy będą w II lidze wtedy przeliczy wszystkie straty finansowe (Z REKLAM,LOKATY,WIDZÓW NA STADIONIE) jakie spowodował Pan M i co? To ja wam powiem co:
BĘDZIE WALCZYŁ ABY PASY GRAŁY ZNÓW W EKSTRAKLASIE I NIE MA GWARANCJI, ŻE ZAGRAJĄ JUŻ PO ROKU
Ludzie zamiast chrzanić o Majewskim i II lidze , zapisujcie się na wyjazd do Białego ,żeby zdzierać gardła , coby tej II ligi w przszłym sezonie nie było .
To jeden z najtrudniejszych meczy w tym sezonie , wygrana pozwoliłaby sie przełamać drużynie
I MY KIBICE CRACOVII MUSIMY ZROBIĆ WSZYSTKO ŻEBY IM W TYM POMÓC !!!!!!!!!!!!!!
Protest w tej chwili to by bylo najgorsze, to co mozna zrobic. Od strony kibicowskiej klub zrobil podczas tej rundy bardzo duzy postep i zastapienie jednego protestu drugim byloby strzelaniem sobie samoboja.
Można protestować w inny sposób, np transparent. Nie wpłynie to w żaden sposób na frekwencję.
Polska Partia protestująca,
Protestuje zawsze do końca,
W swych protestach nieustająca,
PePePe!
;)
Transparent to dobry pomysl. A gdyby zrobic jakaś petycje z prośbą o zwolnienie Stefana Majewskiego zebrac podpisy podczas meczu i wysłac do Filipiaka? nie wiem czy to dobry pomysl ale zawsze pomysl :)
Ale nie sądzę aby ochrona pozwoliła zawiesić taki transparent...
Zatrzymają na bramce i po zabawie... Trzeba wymyślić coś lepszego, coś bardziej..... yyyyyyyyyyyyyyyyy HUMANITARNEGO :D
Najbardziej celny i skuteczny byłby tai transparent na hokeju czwartkowym.Będzie sporo ludzi,profesor i pewnie sam Majewski też będzie.Na hokej bez problemu można taki transparent wnieść.
Dobry byłby napis Majewski -topiciel i grupa piłkarzy tonących w koszulkach w pasy z brzytwą(tonący brzytwy się chwyta).W meczu szkoda na rumcajsa okrzyków ,ale przed każdą tercją jest 1-2 minuty na to by Stefka odpowiednio przywitać.
Chodzi o to by było bez wulgaryzmów ,a śmiesznie.Wtedy będzie właściwy odzew.
Inny śmieszny pomysł to przebrać jednego kibica za rumcajsa i krzyknąć pokazując na niego palcem raz ,dwa,trzy dziś trenerem będziesz ty.To taka satyra pokazująca Filipiakowi że trenerem Cracovii może być ktoś zupełnie przypadkowy (im gorszy tym dla nas lepszy).
Na hokeju???!!! NIE, NIE, NIE!!!!
Nasi zawodnicy będą walczyć o medal i kibice powinni być zajęci tylko jednym. Hokeiści powinni słyszeć tylko jedno - CRACOVIA DO PRZODU. Absolutnie nic nie powinno tam mieć miejsca. Nie to miejsce, nie ten czas.
Mentny czytaj uważnie!!!.Pisałem że w przerwie między tercjami .Mamy 3-5 minut jak zawodnicy pojawią sie na rozjazd przed każdą tercją by stefka odpowiednio powitać!!!
To nie ma znaczenia czy przed, po, w przerwie. To zawsze w jakimś stopniu wpłynąć musi na atmosferę w hali. Jastem absolutnie przeciwnikiem załatwiania spraw piłkarskich na lodowisku i to jeszcze w tak ważnych meczach jakie nas czekają.
Pokręciło was z tymi protestami.
Ja też uważam że sprawy piłkarskie należy trzymać z dala od hokeja - hokej nie jest miejscem na protesty w sprawie piłki - a już na pewno nie w trakcie walki o finał MP
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)