Cabaj jest nielepszy kibic wisly z mistrzejowic nowych !!!
-
-
OGŁOŚMY OGÓLNY PROTEST I ZMUŚMY FILIPIAKA DO ZWOLNIENIA MAJEWSKIEGO !!!!!!!!
Cabajowi bliżej do Hutnika...
z tego co pamietam to raczej do Wisły
Cabaj z Hutnikiem, poza tym, że grął tam pół roku nie ma nic wspólnego, nawet nie jest ich wychowankiem. A że był wcześniej kibicem Wisły to fakt.
Ja to już nie wiem o co w tym wszystkim chodzi KURWA !!! Czemu Filipiak nie zwolni tego Majewskiego ???!!! Przecież Prezes nie jest głupi... Jeśli nie chodzi o kasę i jeśli nie chodzi o spuszczenie Pasów do II ligi (nie wierzę w to - COMARCH stracił by reklamę), TO KURWA O CO CHODZI ??? Przecięz Filioiak musi KURWA widzieć, że wszyscy się z nas śmieją, że staliśmy się chłopcami do bicia i że nie wpływa to pozytywnie na image jego wspaniałej (?) firmy....
A zwolnij że Pan KURWA tego Majewskiego Panie Filipiak !!!
on uwaza go za swojego kolege z ktorym moze pogadac na rozne tematy a nie jak z wuefista tylko o pilcea z lesiem non stop popijaja %%% szybko ich nie zwolni tak mi sie wydaje ...
zeus ja skrzyńskiego nie bronię .Wiem że to pies ,ale nie sądziłem że aż taki.Pamiętam inna historię jak był skrzyński po raz pierwszy wypożyczony do nas jeszcze w 3 lidze.Na pierwszy trening pasów przyszedł w koszulce wisły i mało nie dostał w pysk od Edzia Kowalika.Te ,,dziwne ''błędy w derbach też dają dużo do myślenia.
Za taką ,a nie inna postawę tego grajka odpowiada klub.Kto od kilku sezonów daje mu poczucie bezkarności i mniemanie o wielkim gwiazdorstwie?Tenże Skrzyński grać potrafi tylko musi mieć bat nad sobą w postaci konkurencji o miejsce w drużynie.Najlepiej grał jak miał za partnera Węgrzyna i konkurencje w Wawrzyczku i Wiśni.A jak jest teraz ?.czy konkurentem dla niego może być Wojciechowski ,ciągle kontuzjowany Karwan lub młody Urbański?.Za tą sytuacje (brak na wielu pozycjach wartościowych zmienników)winę ponosi rumcajs .Bez problemu przed sezonem mógł Filipiaka przekonać co do konieczności wzmocnienia zespołu.
Na wielu pozycjach sytuacja jest identyczna ;
Radwański i zero konkurencji
Cabaj i konkurencji brak
brak środkowego ofensywnego pomocnika na poziomie ekstraklasy!!!
brak klasowego i wysokiego napastnika od którego uczyć na treningach mógłby sie Dudzic.
Drużyne należy przebudować gruntownie.To wiemy wszyscy !!!!.Ale niech się rumcajs tego nie tyka.Bo wylądujemy w 2 lidze!!!.rumcajs powinien zapłacic za swoją fuszerkę utratą posady!!!!!.Nie pamietam by jakikolwiek trener był tak znienawidzony i powszechnie opluwany ,a jednoczesnie tak kurczowo trzymał sie stołka.
Moze Cabaj byl za mlodu kibicem Wisly, Bojar byl kibicem Rakowa`czy to cos zmienia ?? nikt nie powie zlego slowa na Bojara. Wracajac do Cabaja, nie wierze w zeby jego kiks byly spowodowane faktem ze woli Wisle od Cracovii. Po kazdych derbach na Wisle mu cisna i doluja psychicznie na osiedlu.
Zgodze sie z Potterem co do braku konkurencji w zespole. Trzeba mocno wzmocnic kazda formacje w Cracovii tak zeby na kazda pozycje bylo 2 zawodnikow na takim samym poziomie.
Nie jestem zwolennikiem sciagania zawodnikow zza granicy, a z Polski nikt nie bedzie chcial przyjsc, bo po Polsce krazy wiesc ze jest syf, a nie atmosfera w druzynie.
Majewski nie jest zadnym "nauczycielem" jest zadufoanym w sobie i aroganckim czlowiekiem, o czym mogli sie przekonac CI co byli na 1 spotkaniu z pilkarzami.
Jak chcemy budowac druzyne to nie pod rzadami Stefana, bo skoro starzy zawodnicy maja go dosc to myslicie ze mlodzi, beda go traktowac inaczej ?? Mlody czlowiek tym bardziej nie bedzie lubial "nauczyciela".
KURWA !!! Przecież Profesor nie stawia chyba "kolesi" wyżej niż dobro klubu....! Pogadać, to sobie z Majewskim może nawet po jego zwolnieniu, a co mi tam....
Filipiak ma tytuł profesora. Znam wielu i tylko paru moge ocenić, że nie bujają w obłokach. J.F. chyba należy do większości.
fenix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Filipiak ma tytuł profesora. Znam wielu i tylko
> paru moge ocenić, że nie bujają w obłokach.
> J.F. chyba należy do większości.
>
> |||CRACOVIA 1906 - i wszystko jasne|||
Idze idze Fenix-ie. Buja w obłokach facet co właśnie opędzlowął akcje portalu za 200 melonów... ciekawe ilukrotną ma przebitkę na tej inwestycji...
Po prostu z Majewskim mu wygodnie co więcej razem z Ćmikiewiczem wciska mu pewnie Stefan kmine ,że przy niskich nakładach zbudują potężną drużynę co by było podwójnie wygodne.
Niestety pomijając już fakt ,że Ćmikiewicz na trenowaniu zna się pewnie nie lepiej od Lucka Franczaka to wygląda ,że Stefan Majewski o ile chyba w miarę zna się na trenowaniu to wogóle ale to wogóle nie zna się na prowadzeniu drużyny piłkarskiej.
Teraz z konieczności (skoro nawet przeciętniaków pokroju Masłowskiego nie jesteśmy w stanie ściągnąć z kraju, bo pies z kulawą nogą nie chce pod Stefanem pracować...) naściąga nam Stefan z Lesławem bałkańskiego czy afrykańskiego 2-o 4-o rzędnego "drewna"...i jakiś czas będziemy grać jako tako dopóki "drewno" też się nie zbiesi przeciwko Stefanowi...
Może się zdażyc ,że kiedy Stefan wyleci to po "eksterminacji" wcześniejszej , Bojara , Baranka nowy nie bardzo będzie miał z czego odbudowywać...
PS: bardzo bym chciał ,żeby to zeus miał racje i żeby majewa okazął się jeniuszem który zbuduje potężną (co prawda grajacą tak ,że można umrzeć z nudów) zwycięską drużynę. Ale jak tu ufać trenerowi ,który w 8 meczach 3 pkt zdobywa?
A jaki z niego pan.To największy sabotażysta jaki kiedykolwiek pojawił na Cracovii.Nikt tak skutecznie nie potrafil rozbić zespołu i spowodować że stadion Cracovii jest coraz bardziej pusty.
Filipiak obudź się !!!!.Nie rób na złość kibicom Cracovii!!!Wywal w końcu tego h...
"To największy sabotażysta jaki kiedykolwiek pojawił na Cracovii"
To trochę przesadziłeś ;)
znalazło by się co najmniej kilku większych
ZEUS kolego nie obrażaj mnie bo ja tego nie robię. A jak uważasz,że gość który uważa się za super trenera i zdobywa z drużyną przez niego prowadzoną 13 pkt. to chyba jesteś albo głupi albo za bardzo wierzysz w to co mówi Majewski.
W takim razie karwinie wymień choć 1 większego sabotażystę od rumcajsa?.Mnie osobiście nikt nie przychodzi do głowy -ale może mnie oświecisz i sobie przypomnę?
.
Potter napiszę tak - gdyby to napisał jakiś małolat to bym rozumiał że nie pamięta innych czasów - ale Ty pamiętasz i jak używasz zwrotu "kiedykolwiek" (co oznacza ponadstuletnią historię Klubu) to brzmi to co najmniej dziwnie...
Nie bronię Majewskiego bo uważam że trener odpowiada za serię porażek w tej rundzie, podobnie zresztą jak piłkarze - i zarówno czas trenera jak i niektórych zawodników w Cracovii się skończył
Nie dyskutować z płatnymi pachołkami Filipiaka. Skoro on zabiera głos - to znaczy, że dostał takie polecenie i jednocześnie koniec marzeń o dymisji nieudacznioka Majewskiego.
Tak zróbmy protest, piłkarzyków dalej brońcie...niech sobie zwolnią trzeciego trenera...
To oczywiste, że kilku piłkarzy jest do wylotu, ale czy to Skrzyński wystawia Wacka, a ostatnio Karwana jako rozgrywającego, a nasz najlepszy i w dodatku najwaleczniejszy piłkarz (Bojar) regularnie grzeje ławę???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)