Pijesz sam do siebie, i to jeszcze dwusetki wódki
To jest alkoholizm :o
-
-
Procenty %%%
Nie el duce jest smakoszem. Druga opcja to to ze mu sie po prostu pic zachcialo
El Duce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> haha bo pewnie był na kacu, byłem nie tak dawno
> z AWB w Dymie, ja elegancko tonic z cytrynką a on
> od razu potrójny gin z tonikiem, ledwo potem
> wsiadł na rower... żenada :(
Co za oszczerstwa, piłem wodę z cytryną bez cukru. Jak przyjechałem na rowerze ( weekend to dbanie o kondycje ) i zobaczyłem, że nie żłopiesz piwa to z wrażenia wjechałem w barierkę od ogródka kawiarnianego. To, że nie żłopałeś piwa w dzień meczu i na mieście to nadaje się do drugiego członu tego tematu, o tu >>> !!! http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?4,1981550,page=2
my z AWB wogóle nie tykamy się alkoholu. Po prostu nas to nie kręci. Z obrzydzeniem i politowaniem obserwujemy wieczorami hordy pijanych ludzi włóczące się na Pub-Crawling po centrum KRK,
to miasto się stacza, zamiast żłopać piwo czy wychylać sety wódy lepiej pić to co my - naturalne soki, niegazowaną wodę mineralną, jogurty z odchudzonego mleka, jeść dużo owoców i łykać witaminy
Nie kręci Was bo pewnie macie za mocne głowy. Ciekawe ile musicie wypić zeby Was kręciło ;)
A soki, jogurty i owoce są oczywiście zdrowe, ale co z tego jak i tak trzeba łykać jeszcze witaminy. Lepiej wypić czyjeś zdrowie :)
6 dni później
Dzisiaj w czasie meczu przed TV czerwony lager z Browaru Tyskiego a później się zobaczy.
Przemas78, i co zobaczyłeś?
Huta im. Lenina Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pijesz sam do siebie, i to jeszcze dwusetki
> wódki
>
> To jest alkoholizm :o
nazywaj to sobie jak chcesz :) lubię strzelić kielicha i w granicach rozsądku tak też wykorzystuje mój czas, ale np. z powodu różnych złych zrządzeń losu od 7 dni nie było nic pite, dzisiaj dwa browary ale to po gierce więc niejako się należą
nie mogę się doczekać weekendu ... najprawdopodobniej żona kumpla urodzi, mam nadzieję że nie wcześniej, kumpel jest bardzo łasy na wódeczkę, nie przewiduję żeby odmówił jakieś bani dopóki nie uśnie, szykuje się judgement night !! :)
korzystając z wolnej chwili El Duce spłacił zakład oddał 0.5 wyborowej w dobre ręce brawa :)
u mnie słowo droższe od pieniędzy :)
Jak nie masz grosza przy duszy to nie trudno mieć słowo droższe od pieniędzy : )
I nie rozpijaj mi tu Amoka bo chłopak znowu się zapuści w treningach : )
El_Duce, jedyny forumowicz, który nawet w sygnaturce cytuje Ro Mana ;)
:) to twoje słowa, bez przekręcania i wyrywania z kontekstu .. wierzę że dalej podtrzymujesz to co mówiłeś
RoMan to potwierdzony (również a może głównie sam przez siebie) gej
SaNtO, El Duce, co byście robili gdyby nie było Ro Mana...
to samo co robiliśmy jak miałeś bana, czytalibyśmy forum z większą przyjemnością bez twojego szczekania
ależ riposta :D zwłaszcza że z tęsknoty obaj non stop wspominalscie o mnie. Rozczulajace...
ja tylko wspominałem, że jesteś gejem to tak trochę na wzór takiej vlepki Arki o Bałtyku "niech nas zobaczą" - chciałem by wszyscy wiedzieli :)
tu też przepychanki? jest piątkowy wieczór, idźcie chłopy na kielicha, jak nie razem, to osobno. ale dajcie juz spokój na forum.
Wszytko fajnie tylko dwóch spośród tej trójki ciężko nazwać chłopami...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)