a ja standard ... herbata z wiśniówką :) no to zdrowie
-
-
Procenty %%%
Ja zero alkoholu. Wstydź się Duce.
Victoria Źiskov :D zielone :)
dzięki za odpowiedzi...jak skonsumuje to napisze jak wrażenia :)
8 dni później
Zamiast 36 procent alkoholu, jak dotychczas, popularna Cytrynówka Lubelska ma obecnie 34 procent. Podobnie Porzeczkowa, Żurawinówka i Malinówka Lubelska - donosi portal MenStream.pl z Grupy Money.pl.
Złodzieje..
Najpierw wszystko miało 40 %, potem 38, 36, teraz 34 i tak dojdziemy do 0 % ! :D
Mleko już doszło.
Ojjjjj:(
Niedobrze ze oprocentowanie spada:D
A na powaznie toz to SKANDAL!!!Okradac z procentow tak wspaniale dla podniebienia trunki!!
wspaniała dla podniebienia jest czysta i tylko czysta :)
6 dni później
albo rum, Inlander, cud - miód
Pojawił się nowy Leżajsk pszeniczny. Polecam.
Ja dzis Kamikadze ale wrersja ulepszona:D Smirnoff Lime plus dodatki jak zwykle.Cale towarzystwo zachwycone bo nigdy nie pilo takiego trunku:D
Przed meczem z kolegą spróbowaliśmy 1szy raz Lubelskiej Miodówki. Bardzo dobra łagodna i nie za słodka zarazem. Polecam jak ktoś lubi kolorowe alkochole.
Przemas78 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przed meczem z kolegą spróbowaliśmy 1szy raz
> Lubelskiej Miodówki. Bardzo dobra łagodna i nie
> za słodka zarazem. Polecam jak ktoś lubi
> kolorowe [b]alkochole[/b].
???
5 dni później
Oj to z wrażenia po Derbach tak się wymnknęło :)
5 dni później
z alko(h)olowych fantazji dzisiaj nici ... jedziemy z koksem ... Wyborowa z Coca-Colą
Jak to nici? Czyż to nie jest spełnienie Twoich skrytych marzeń?:)
Koks czy Wyborowa? :D
jak to mówią ... el classico ..
G ,, więcej mi nie trzeba ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)