Wznieśmy toast, 'Gin zwycięstwa' smakuje dziś wyjątkowo dobrze...
-
-
Procenty %%%
mi tam dziś bardziej podchodzi wino... cierpkie wino...
Profesorze Filipiak ,,dziękuje''panu za ,,wesołe święta''i prezenty dla kibiców Cracovii na Mikołaja.
Od 2 miesięcy pasiaste środowisko jest wyjątkowo zgodne w kwesti szybkiej potrzeby pozbycia się szkodnika Majewskiego.Był pan głuchy na krzyk trybun .Nie chiał pan słuchać nikogo w swej nieomylności.Trzymając majewskiego robił pan PROFESORZE FILIPIAK na złość Cracovii i jej kibicom.Efekty oślego uporu widzimy ;żenujący zlepek ludzi tylko z nazwy nazywający się Cracovia skłócony z trenerem.Za ten stan rzeczy my kibice Cracovii musimy się wstydzić.Puste trybuny i drużyna grająca najbrzydszy football w lidze ,11 porażek i ,,aż ''11 goli w 17 meczach.Do tego doszło jeszcze nie wpuszczenie własnych kibiców na derby(brak biletów).
To wszystko złożyło się na moje podziękowanie.Mamy dzięki panu profesorze Filipiak WESOŁE ŚWIĘTA .Na Mikołaja dostaliśmy serię upokożeń (jako prezenty)i do tego obiecanki cacanki czyli PLANY TRANSFEROWE.
Mam tylko nadzieje że dzisiejsza porażka przelała czarę goryczy i pierwszą dobrą wiadomością ,którą usłyszymy będzie DYMISJA MAJEWSKIEGO!.
po takich wynikach nic tylko sie upić. co też uczyniłem. w desperacji sięgnąłem po Tyskie.
sZKODA ŻE ZDROWIE NIE POZWALA BO NAPRAWDE TYLKO SIĘ OPIĆ!!!
ja pije od miesiąca everyday... i jakoś ani lepiej nie grają... ani... :-(
Goldwasser
za te pieniadze co przepilismy to mozna by kupic dobrego napadziora ;)
jeszcze by kogoś napadł.
6 dni później
Alkohol na dziś:
Obołoń - ukraińskie piwo pszeniczne. (Carrefour)
Jak głosi napis na tylnej etykiecie "Niefiltrowane pszeniczne piwo odróżnia się od zwykłego piwa jak święto od zwyczajnego dnia."
jeśli chodzi o ukraińskie piwa, to za Obołonem nie przepadam. tzn. nie wzgardzę, zwł. że często jest to jedyne piwo w knajpie, ale jeśli mam wybór, to stawiam na Slawutycza. popadam przy tym w skrajności, bo najbardziej lubię Slawutycza trójkę (słabe, aksamitne, idealne na kaca) lub mocną, ciemną jedenastkę. opcja drugiego wyboru to dowolne Czernichowskie (Czernichywskie).
Lwowskie mnie osobiście rozczarowało, z wyjątkiem portera, o którym można powiedzieć: klasa. z wojaży po Ukrainie przywożę sobie własnie portery lwowskie, może troszke z nostalgii po II RP?
szkoda, że w Polsce można kupić tylko Obołony i Mazepę (w sumie też obołon). choć zdaje się w galerii krakowskiej raz widziałem portera, ale może mi się przywidziało? ;)
nie wspominajcie nawet o alkoholach z Ukrainy . Wczoraj tak sie załatwiłem ichsiejszą wódką , że teraz nie wiem czy mam kaca czy dalej jestem pijany :(
Lech do kufla... hop!
Poprawka: Żywiec.
Byle do pasterki...Swierzutki Absinth prosto z Czech..oj bedzie masakra.
absynt z czech - to rozumiem. ale to, co sprzedaja u nas (np. na Miodowej) to skandal. anyzowka zmieszana z ludwikiem, czy cos w ten desen. błe!
dobrze to sponiewiera ale czy ktos mial jakies zwidy po tym czy halucynacje ????
ja raz mialem ale po cavalierze jak raz przed meczem ( jak byl jescze stary luk) jeblem to mialem zwid ze
Swistaka z calym gniazdem przewoza na kolkach przymocowanych do gniazda i wioza w strone spikerki :D:D:D
Ja mam smiechjazdy po tym nieziemskie. Nawet kiedys lezalem na podlodze w sklepie ze smiechu tylko dlatego ze kumpel sobie chcial kupic jogurt:):):)
Maggo: padłem:)
knur, zdaje sie chodzi Ci o Apsinthion polski odpowiednik czeskiego Absyntu, jednak prawdziwy czeski to nie ma porównania z tymi sikami. Co do halunów to nie miałem, wydaje mi się że to jest mit natomiast potwierdzam śmiechawy.
Do listy dorzuciłbym jeszcze jakąś tequilę oczywiście silver, niedawno słyszałem o dobrej promocji w makro: litrowe Sombrero Negro sprzedawali 55zł zdaje sie, może dalej jest ta promocja??
Jak dobry browar to polecam czeski Budweiser!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)