oj tam oj tam ja dzisiaj 8 browarków u ziomeczka na urodzinach.O.K okocim eleganckie piwko polecam:)
Wódki się nie chwytam od paru miechów bo korba...chociaż..wyborowa i nóż to nasz znak;)
-
-
Procenty %%%
ja skromnie bo jutro na 6 do pracy - wielosztuki do meczu - 3x carslberg z fresha :P
Po dzisiejszym Superpucharze niniejszym dołączam do wątku.
Na początek AIPA z Wąsosza (Terrence), potem Dwa Smoki z Pracowni, potem białe winko w trakcie meczu, a teraz już poleci z górki ;)
Jako że już nie pamiętam co to % to gdzie polecicie udać sie na dobrego lanego browara . Cena nie ma znaczenia .
Kazimierz - Omerta, Strefa Piwa
Okolice Rynku - House Of Beer, Non Iron, Viva La Pinta, Tap House, Multi Qulti
Dzisiaj do meczu - Martin's IPA :)
Zacne miejsca wymienił mój przedmówca :)
Polać mu dobrego imperiala ;)
albo RISa :D
Pucować się robaczki, co tam w piąteczek smakujecie? U mnie Beherovka, wersja Lemond, przywieziona z urlopu, a wcześniej chilijskie Frontera, sikacz, ale piąteczkowy.
Doctor Brew, w kolejności: Cascade IPA, American IPA, Black IPA. Teraz idzie najlepszy, moim zdaniem, stout polskiej produkcji, a przy okazji moje ulubione piwo w ogóle (choć dosyć drogie, bo te 12zł trzeba za niego wyłożyć, więc pozwalam sobie b. rzadko) - O'Hara's Lublin to Dublin z Pinty.
Coś mi mówi, że jak skończę, to sięgnę po łychę.
Beherovkę uwielbiam. Aczkolwiek tak silnie kojarzy mi się z nartami w Czechach (masyw Pradziada i okolice), że w Polsce jakoś kłóci mi się z okolicznościami. Choć na melanżu często sobie [u]nie[/u] odmawiam. Wersja Lemond to jakiś absurd. :P
gentlemen Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Doctor Brew, w kolejności: Cascade IPA, American
> IPA, Black IPA.
Spróbuj Kinky Ale. IMHO najlepsze piwo Doctora Brew :)
> Teraz idzie najlepszy, moim
> zdaniem, stout polskiej produkcji, a przy okazji
> moje ulubione piwo w ogóle (choć dosyć drogie,
> bo te 12zł trzeba za niego wyłożyć, więc
> pozwalam sobie b. rzadko) - O'Hara's Lublin to
> Dublin z Pinty.
Ja wczoraj grzeczniutko, ale dzisiaj na odstresowanie po wiadomych ciężkich przeżyciach w połowie dnia, w lodówce czeka m.in. Crazy Mike, a ten double IPA nie zna litości ;)
Dzis po meczu bedzie rzadzila Luxusowa!!!
Albo ze smutku albo z radosci po meczu ale czas sie zresetowac :D :D :D
Ja juz wczoraj sie zresetowalem ;) ale dzisiaj ciag dalszy resetowania . W lodowce mrozi sie odpowiednia ilosc " ruskiego standardu" ;)
Wczoraj delikatnie 2,5 we trzech, z pomocą kobiecą. Dziś poszukiwanie 4paków Okocimia. 14 prób i się dwóm nie udało.
to się chwali, ja w sobotę też min 0.8 L wyborowej na beret, potem nie pamiętam ...
Duce, przed derbami musimy zrobić dobry before :D
i jeszce lepszy after :)
Dobra otwieram Tyskie bo mi kupon wszedł.jeszcze 3 piwka oprócz tego w lodówce więc dam se rade;)
a ja wrecz przeciwnie, rozpoczynam weekend no alko :)
Za zdrowie Dziabąga żeby grał jutro na pełnych obrotach: ciemne piwo jak jego kolor skóry: żywiec porter. Może jeszcze drugie pozniej zeby sie bramki zgadzały. :)-D
tfu tfu tylko nie żywiec porter toż to gorzkie jak skur...czybyk;)
powtarzam-piwo Tyskie ponad wszystkie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)