hehehe....chciałem zaznaczyć ,że wczoraj na murawie Marek Pączek zajął przedostatnie miejsce w kategorii "najniższy kopacz na boisku"
Dał się tylko wyprzedzić skrzydłowemu Korony Kielce - cholera ,złoto było tak blisko ;)
Ps.Ludzie ,ja wiem ,że macie humor ,ale czasem trzeba pogadać poważnie. Już sobie wyobrażam walkę powietrzną z kopaczem typu Ślusarski ;) Po trzech kolejkach ,Pączek by był "wieszany" .Róźnica przy ostatniej "cabajadzie" by była taka ,że Pączek by tej piłki nie dostał ;)
Jeszcze jedna uwaga : Pączek nie ma szans na grę w I Cracovii - zapomnijcie o tym - WIEM o tym.
-
-
Marek Pączek
Drogi Ianie, dlaczego gnoisz piłkarza Cracovii?
nie gnoję ,żartem stwierdzam to co zobaczyłem (nie sam).Nie ubliżam.Wasiluk jest drągal ,Pączek był najniższy.Zdajecie sobie sprawę z pojedynków przy rzucie rożnym kopaczy o takich parametrach.Wasiluk NIGDY nie będzie wirtuozem techniki ,ma za długie kończyny.Pączek NIGDY nie będzie miał dłuższych rąk potrzebnych bramkarzowi przy wrzutkach przeciwnika.Tego się nie da zmienić....
widzisz Aston 1906 - dwóch się bije ,Merda korzysta ;)
Ianie, Barthez też NIGDY ich nie miał
Co do Łukasza Merdy (heh, w Serie A to on nigdy nie zagra :D) to jeszcze nei zapeszajmy, ale mam nadzieję, że uda sie ten transfer sfinalizować.
Ian thorpe widze ze masz straszne poczucie humoru:)i widze rowniez ze zerowe pojecie o pilce!
Casillas- Barthez - Coupet - Canizarez bramkarze o podobnych gabarytach do Paczka dziekuje koniec tematu...
Radza sobie w troche lepszych ligach niz Polska...
Szkoda Marka bo to sympatyczny chłopak , przykro mi ze nic prawie u nas nie broni . Dla jego dobra powinnismy go sprzedac i żeby chłopak zagrał ;)
Nie widzialem Paczka na boisku, nie znam go, wiem o nim tyle, ile piszecie na forum. Skoro w zdecydowanej wiekszosci piszecie o nim dobrze, to znaczy, ze rzeczywiscie jest dobrym bramkarzem. (Ufam tzw. zbiorowej madrosci forumowiczow).
W zwiazku z sytuacja Podbeskidzia zaistniala z przejsciem do nas Merdy (brak sprawdzonego bramkarza) i mozliwoscia wypozyczania do nizszych lig po okienku transferowym (o ile rzeczywiscie tak jest) zastanawiam sie, czy nie byloby wobec tego rozwiazaniem wypozyczenie Paczka do Podbeskidzia, wydaje sie bowiem, ze skoro sciagnieto Merde, to Paczek w Cracovii raczej nie bedzie mial mozliwosci gry w I-szej druzynie.
Bylby to tez pewnego rodzaju gest w strone tego klubu wykazujacy, ze choc business is business - i kiedy wszystko gra od strony prawnej, przepisow, itd. to nie ma sprawy - nasz klub nie chce korzysci za wszelka cene i bierze pod uwage dobro takze drugiej strony (choc nie musi).
Mysle, ze i dla Paczka bylby to awans i szansa na gre w dobrym zespole na tzw.bezposrednim zapleczu ligi.
jeśliby grał - mają świeżo ściągnietego bramkarza Linkę, raptem rok młodszego
ja też uważam jak Aleks.
Nie po to Orest ściągnął Merdę jak miał Pączka pod ręką by Pączkowi zamiast Merdy dać grać.
Jedyną szansą niestety do pokazana się Pączka jest wypożyczenie do I ligi .
Dlatego Pączek powinien zabiegać o wypożyczenie no chyba że Orest coś zobaczy w Spale.
Ciekawe jak wyglada hierarchia Oresta wśród bramkarzy po przyjsciu Merdy ja widze to tak :
1. Pączek
2.Merda
3.Cabaj
4.Olszewski
Pączek jest najmłodszy z calej czwórk(+)i ma umiejetnosci ,mam nadzieje ze klub bedzie inwestowal w tak zdolnego zawodnika...
Cabaj w Cracovii i tak juz duzo szans dostawal raz bylo lepiej raz gorzej ale ogolnie mysle ze czas Marcin dobiega konca w naszym klubie...
Co do Merdy to sam jestem ciekawy jego gry
Olszewski juz ma najlepsze lata za sobą i najlepszym wyjsciem bylo by jego odejscie...
może nie odejście, a przekwalifikowanie na trenera bramkarzy
No w sumie przekwalifikowanie Olszewskiego na trenera bramkarzy nie bylo by takie glupie - ma przeciez doswiadczenie ktore moglo by pomoc naszym bramkarzom...
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> może nie odejście, a przekwalifikowanie na
> trenera bramkarzy
Heh, o tym myślałem już od dawna, serio.
Sławek naprawdę z niejednego pieca jadł chleb, jest bardzo porządnym człowiekiem i prawdziwym fachowcem.
Do dzisiaj pamiętam jego REWELACYJNĄ (nie waham się użyć capslocka) postawę w sezonie 2003/2004.
Później zabrakło mu po prostu refleksu. Ale umiejętności, które mógłby przekazać innym oraz profesjonalne podejście do zawodu bez wątpnienia pozostały.
Sławek Olszewski na trenera bramkarzy!
Biorąc wszystkie za i przeciw mimo tego ze Sławek jest bardzo doswiadczony to lepiej zatrudnic doswiadczonego trenera przy ktorym Cabaj, Pączek i Merda sie rozwiną...
rozwinac to moze sie co najwyzej Pączek...
Cos za cos albo sie jest nizszym i zwinniejszym albo sie dwa metry i powolnije rusza - naturalna sprawa.
Natomiast jestem zdecydowany co do tego ze Cabaj jest duzo slabszym golkiperem nizeli Pączek.
Popatrzcie na Sapele w Bełchatowie ile gosc ma wzrostu a ostatnio broni rewelacyjnie.
Niektorzy niestety mierza umiejetnosci bramkarskie na wzrost .
Wasiluk pewnie powien zostac bramkarzem .
A tak serio powiedziawszy to dla mnie rowniez Paczek jest lepszy od Cabaja
iwi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Popatrzcie na Sapele w Bełchatowie ile gosc ma
> wzrostu a ostatnio broni rewelacyjnie.
Wzrost / waga 186 cm / 81 kg według 90minut.pl
Sapela broni rewelacyjnie?
Dowcip roku...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)