Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeśli w przerwie niczego się z tą drużyną i
> trenerem nie zrobi, to spadniemy... Nie ma za
> bardzo się co łudzić... Już jeden spadek z I
> ligi przeżyłem... No cóż....
A ja pięć... :(
i cztery z drugiej ligi...
i jeden z trzeciej...
I zmierzamy prostą drogą do spadku...
-
-
[mecz]Ruch Chorzów - Cracovia 2 : 0
Orange Ekstraklasa: dwa gole Ruchu, koszmar Cracovii trwa
NO COMENTS
Leesior Napisał(a):
> To tak jak przewidzieć było można, że po
> podpisaniu kontraktu ze Stawowym na 10 lat
> zwolnił go po dwóch tygodniach.... (nie
> oceniając, która z tych decyzji była
> lepsza)....
Jeszcze raz, jak komu dobremu:
STAWOWY SAM ZłOżYł REZYGNACJę
- a Filipiak ją przyjął....
Czy ktoś słucha Stfana na PR Kraków?
czarny piatek dla Cracovii, przegrana w hokeja ,trudno tak czasem bywa ,ze najlepszy przegrywa ale kolejne przegrana pilkarzy to juz dramat ,widmo spadku zaglada coraz bardziej w oczy,moze jest cos o czym jeszcze nie wiemy ? Czas pokaze,poczekajmy.
Majewski- "To był mecz który pokazał nam, gdzie się aktualnie znajdujemy.Musimy sobie to wszystko przeanalizować"
No to dobrze ,że taki mecz sie odbył, bo Majewski dalej nie wiedziałby gdzie się znajduje on i drużyna.
A wniosek z tej analizy może być tylko jeden ...jeżeli ma pan choć odrobinę ambicji i honoru to poda sie pan do dymisji.
Jak Majewski to powiedział, to że nie ma jaj to wiedziałem, a teraz wychodzi w dodatku brak rozumu.
Agnan. Czyli mam rozumieć, że już w 1959 roku chodziłeś na mecze (ostanie pięc spadków z I ligi: 1959,1962,1967,1970,1984) ? No to szacunek... Bo pisząc przeżyłem, miałem na myśli udział w tym mało interesującym wydarzeniu...
A co do rezygnacji Stawowego, to przwidywałeś, że Filpiak ją przyjmie ?
Jeżeli już znaleźliście takie "przyjemne" tematy dot. spadków to ja tylko raz z drugiej.
Majewski ! Co tu analizować ! Wyjazd !
robson9 Napisał(a):
> ŚMIECHU WARTE.MAJEWSKI I FILIPIAK ROBIĄ Z TEGO
> KLUBU JAKIŚ TAM KUURWA TKKF ALBO KLUBIK
> PARAFIALNY.
ze stadionem na 15 tyś. ludzi gdzie już dziś na psiarnie przyłazi 20 ...
znowu trza iść się naprać
(niedługo będę chyba musiał pozwać Stefana do sądu o wpędzenie w alkoholizm)
kajman ma racje. Trzeba chyba sie isc narąbać, a jutro obudzić się i powiedzieć '' MAJEWSKI ODSZEDŁ ''. Amen
No to nam patałachy święta i sobie załatwili!!!
Wpierd.liłbym im kary wszystkim a Majewskiego to już ochrona powinna nie wpuszczać na obiekty z naszą flagą!!!
Jak widzę np.Radwańskiego przed oczami to mi się sr.ć chce.Cała ta drużyna jest bez jaj i to już przez kilka lat było widać a teraz się objawia impotencja futbolowa...
to tu przyjdzie grać na taki tonący okręt..kuuuuuuuuuurwwwwwwwwwwwwwaaaaa!!!!
Jak Majewskiego nie wyrzuci Filip to znaczy że osioł z niego i tyle!!!
wiecie co
bedziemy w 2-giej lidze tak to widze ,,,,,, i dobrze filipiaka niebedzie majewskiego niebedzie i innych frajerow tez .... a co bedzie .. kibice wreszcie beda ....i to nie jak ich w/w nazywaja bandyci czy mordercy tylko ludzie ktorzy niemaja tak jak wszyscy ludzie filipiaka i jego zasranej firmy identyfikatorow na szyji tylko jak ktos ma ochote to idzie na mecz a nie do pracy bo szef comarch niewidzial go na trybunie .. zreszta koniec bo to wie juz kazdy . a co jest najlepsze na taki klub jak CRACOVIA to kazdy duzy koncern wylozy kase (zapewniam) tylko P.Janusz w jednym pasuje do klubu jest chyba zydem prawdziwym .. niechce nikigo obrazic ale to sa moje opinie ....
Jak Stawowy był trenerem to za jakieś 2 przegrane mecze była kara finansowa. Teraz też by się to przydało bo jeśli piłkarze sabotują grę to po prostu by im sie to wtedy nie opłacało. A Majewski raus!!!
TEFAL Napisał(a):
.
.
.
> Jak Majewskiego nie wyrzuci Filip to znaczy że
> osioł z niego i tyle!!!
jak Majewskiego nie wyrzuci Filip TO MY musimy to zrobic !!!
idę się już napić bo mnie nosi ...
Właśie w C+ pokazywali skrót z meczu. Cabaj ładnie bronił, ale widać że atmosfera w drużynie jest zła. Z Kuligiem to sie Cabaj nie lubi. Pierwszy gol to samobój Wacka, a nie jak podawali gol piłkarza Ruchu, a drugi gol to nie wina Cabaja tylko Karwana(co on robił w podstawowym składzie, jeszcze na tej pozycji?) i chyba też Wacka. Ładnie Plastik strzelił w poprzeczkę no i należał nam się karny...
Pierwszy gol to samobój Wacka, a nie jak podawali gol piłkarza Ruchu, a drugi gol to nie wina Cabaja tylko Karwana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leesior Napisał(a):
> Agnan. Czyli mam rozumieć, że już w 1959 roku
> chodziłeś na mecze (ostanie pięc spadków z I
> ligi: 1959,1962,1967,1970,1984) ?
W 1959 jeszcze nie chodziłem na mecze, ale już byłem świadomy tego spadku...
(choć wyznam że go dziś już nie pamiętam, ale wiem, że wówczas byłem tego świadomy...)
>
> A co do rezygnacji Stawowego, to przwidywałeś,
> że Filpiak ją przyjmie ?
>
Tak się składa, że dowiedziałem się jednocześnei o rezygnacji i przyjęciu - nie jestem więc w stanei odpowiedzieć na to pytanie...
po raz pierwszy od baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dawna piłkarze osiągnęli lepszy wynik od hokeistów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)