Trener i grajki do wymiany. FILIPIAK OCKNIJ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
[mecz]Ruch Chorzów - Cracovia 2 : 0
wlasnie mi o to chodzilo ze go wpuscil w 666.........misszczu
Baliga za Plastika. Bronimy wyniku?
k.rwa mać!!!!!!!!!!!!!
Zastanwiam się czy i sponsor nie nadaje się do wymiany ! Oby tylko jakiś inny się znalazł... Może wywaliłby Majewskiego !
Coż dzisiaj świat jest taki -pieniądze mają bufony tj.ludzie uważający się z tego powodu za najmądrzejszych i mających innych za śmiecie, trenerami są ludzie bez honoru a piłkarze poważają ten klub który najwięcej płaci.Wobec tego co dla nas? komfort wiedzy bo to my od wielu tygodni mamy rację na tym forum Cracovii.
Może i mamy rację, tylko co z tego... Staczamy się na dno, a główny winowajca może spać spokojnie...
Miejmy nadzieję, że jutro Bełchatów wygra z Widzewem i skończymy na 13 miejscu....
Bójcie się chamy ! Do II ligi wracamy !!! :((
Za Majewskim nic nie przemawia, ale chorzowian jakby bylo wiecej na boisku. Czyli problem to trener do przygotowania fizycznego.
Leesior właśnie to jest najśmieszniejsze, że mimo, iż gramy jak Cioty zomowskie to pewno nie spadniemy - liga jest poprostu beznadziejnie słaba i są jeszcze słabsze zespoły od naszych nędznych kopaczy.
Nawet mi się urwa mać pisać nie chce
fenix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Leesior właśnie to jest najśmieszniejsze, że
> mimo, iż gramy jak Cioty zomowskie to pewno nie
> spadniemy - liga jest poprostu beznadziejnie
> słaba i są jeszcze słabsze zespoły od naszych
> nędznych kopaczy.
>
> |||CRACOVIA 1906 - i wszystko jasne|||
Tylko te słabsze nas leją!
jestem zbulwesowany. za styl, wyniki i pozycje druzyny w 1 mierze odpowiada prezes. tyle mam do powiedzenia.
to byl ten Mikolaj od klubu dla kibicow zapewne. dziekuje.
Jeśli w przerwie niczego się z tą drużyną i trenerem nie zrobi, to spadniemy... Nie ma za bardzo się co łudzić... Już jeden spadek z I ligi przeżyłem... No cóż....
Słabsze jest Zagłębie Sosnowiec. A tak to może skład mamy na środek tabeli, ale niestety tylko skład...
Koniec, dramat.
eh w pyte. dramat :(
DRAMAT!!!! MAJEWSKI WY......LAJ z Cracovii!!!!!
Tego meczu nie wolno było przegrać,skoro został przegrany to oznacza,że trener i zawodnicy to banda nieudaczników.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)