Policja zatrzymala wislacki gang narkotykowy, w sklad ktorego wchodzil m.in. Misiek.
Co to ma wspolnego z Cracovia?
Ano tylko tyle ze w reportazu o tym gangu w Kronice w tle pokazywali stadion Cracovii, jakze by inaczej w czasie zadymy z Ruchem
-
-
Gang narkotykowy na Wisle
Nooo, czyli klasyka dziennikarskiego=krakowskiego fachu... Slowami przekazemy tresc, ale ilustrujace ja obrazki niech dzialaja na podswiadomosc i zostawia w pamieci niezatarte wrazenia... Kazda okazja jest dobra, aby przywalic Pasom...
Ale spokojnie, czasy tej nedzy zwanej osrodkiem TV na Krzemionkach powoli, powoli, powoli, ale jednak dobiegaja konca... I to wcale nie tylko ze wzgledu na coraz mniejsze wplywy z abonamentu, ale rowniez z powodu kompletnego braku od wielu lat jakichkolwiek inwestycji w sprzet (Krzemionki w porownaniu z TVN czy Polsatem to juz muzeum urzadzen do teletransmisji)...
Jakis czas temu widzialem ranking lokalnych osrodkow TVP, zbudowany w oparciu o wplyw na lokalna spolecznosc, ogladalnosc na lokalnej arenie oraz ocene merytoryczna produkowanych programow. Krakowski "oddzial" i ich smieszna Kronika to juz melodia przeszlosci... O ile dobrze pamietam to zamykali tabele...;-)
Powolutku, powolutku i... pozegnamy sie z pseudo dziennikarzami pseudotelewizji (nie tylko redakcji pseudosportowej) z Krzemionek...
[url]http://www.radiokrakow.pl/www/home.nsf/ID/JPAK-793DKD[/url]
Z tego co słyszałem to nie jest to wcale tylko wiślacki gang , bo tak samo handlowano na Reymonta, Kałuży i Suchych Stawach.
a ja słyszałem, ze tez na Marsie
łądnie naspeedowane spoleczenstwo. Kiedys sie to na setki bralo i czlowiek mial loty. Az jutro przegladne SE zeby zobaczyc a ile to wyceniaja.
Ponad 3,5 kilograma amfetaminy, marihuanę i kokainę znaleźli policjanci podczas akcji zatrzymania w Krakowie dwóch mężczyzn podejrzewanych o handel narkotykami.
Jednym z zatrzymanych jest 28-letni mężczyzna o ps. Misiek. Znany krakowskiej policji, kilka lat temu podczas meczu piłkarskiego rzucił nożem we włoskiego piłkarza raniąc go dotkliwie.
Policjanci z wydziałów kryminalnych komendy wojewódzkiej i miejskiej oraz krakowskiego CBŚ od pewnego czasu rozpracowywali grupę osób zajmujących się handlem narkotykami. Ludzie ci wywodzili się w większości spośród pseudokibiców [b]jednej[/b] z krakowskich drużyn piłkarskich. Od kilku dni byli obserwowani.
Mówi rzecznik małopolskiej policji Dariusz Nowak:
"Misiek" i jego 23-letni kompan zostali zatrzymani w samochodzie, chwilę po wyjściu z krakowskiego mieszkania, w którym odbyli spotkanie. W aucie policjanci znaleźli pół kilograma marihuany, w mieszkaniu prawie 3,5 kilograma amfetaminy i ponad 50 gramów kokainy. Podczas przesłuchania towarzyszący 'Miśkowi' mężczyzna wziął winę na siebie i wyjaśnił, że narkotyki należą do niego.
rero Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> >
>
>
> Z tego co słyszałem to nie jest to wcale tylko
> wiślacki gang , bo tak samo handlowano na
> Reymonta, Kałuży i Suchych Stawach.
>
>
>
Z tego co widzę, mimo późnej pory, mowa jest o jednej drużynie, ale próbuj dalej
Noo, oraz kolega Miska zezna jeszcze, ze calosc stuffu mial na wlasny uzytek. Przygotowuje sie na zimowisko;-) jak wezmie z pol kilo to go Sw. Mikolaj odwiedza pare razy dziennie, w dodatku wcale nie spuszcza sie przez komin, a wypelza z kibla;-) A za nim pedza renifery, trzymane za niebiesko-bialo-czerwona uzde;-) I funkcjonariusze oczywiscie bajke kupuja, bo o ile pamietam w Polsce na wlasny uzytek posiadac wolno, nie wolno handlowac... Tylko z ta iloscia moze byc klopot;-)
Twixxx już prawie południe, a Ciebie jeszcze trzyma? :D
Czy ten temat dotyczy Cracovii ??
-> HP
co bedziemy płakac i użalac sie nad naszym zasranym losem.
Dajcie spokój.A jak juz cos to piszcie, dzowńcie ale do Kroniki.
Po co na forum "płakać"?
A dlaczego sie tym mamy zajmować?
DO HP z tym wątkiem.
Twixxx Napisał(a):
> Noo, oraz kolega Miska zezna jeszcze, ze calosc
> stuffu mial na wlasny uzytek.
>
>
> Zmieniany 2 raz/y. Ostatnio 2007-11-19 11:27 przez
> Twixxx.
Przecież można wydać kumpli - skądś to znamy co nie ? ;)
Wogóle uważam że ten temat tak po wiślacku nazwany. Przeciez to jeden kibic Misiek a nie cała Wisła i nie pisze nigdzie że na meczach tym handlowali.
Twixxx Napisał(a):
bo o ile pamietam w
> Polsce na wlasny uzytek posiadac wolno, nie wolno
> handlowac... Tylko z ta iloscia moze byc klopot;-)
każda ilość jest karana,teraz to na własny użytek dostajesz materac i koc na 3 miesiące..
Kocur77,w rzeczy samej jest was kilku przy reymonta ze skłonnościami do wydawania..
juz kiedys ustawiała się kolejka wislaków z sektora X,chetnych do wydania miśka w zamian za nagrode..
a i ostatnio jeden z wiślaków dał się we znaki obu stronom ze swoimi skłonnościami do wydawania kumpli..taki z gwiezdzistym tatuażem na ręce..
Kocur - Ty wez poczytaj ze zrozumieniem... Ja nie o tym kto kogo wydawal, kto jest konfidentem, a kto nie jest, ogolnie wcale nie o klimatach... Ja raczej jakos tak zartem, o ogolnej sciemie, ktora zapodali... Poluzuj nieco, za mocno zwarty jestes i czujny...
Ancymon - wiesz, musialo mi z mlodzienczych lat zostac, kiedys chyba tak bylo, ze jakas ilosc na wlasny uzytek wolno bylo miec... Teraz jestem jak widac juz kompletnie nie w temacie;-) jak mi Syn podrosnie to znowu bede musial sobie update zrobic...;-)
Miszczu2007 Napisał(a):
> Wogóle uważam że ten temat tak po wiślacku
> nazwany. Przeciez to jeden kibic Misiek a nie
> cała Wisła i nie pisze nigdzie że na meczach
> tym handlowali.
Jest. W kronice mowili wraznie ze byly rozprowadzane na meczach
wsrod kibicow Wisly
zamknijcie ten temat
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)