wiecej informacji na http://www.cracovia.strefa.pl/
-
-
Zlikwidowano Identyfikatory!
to pewne??
dziwne ze nie podali na stronie jeszcze...
jesli to prawda to mamy kolejny pozytywny ruch.
czekamy na więcej!
dziwne,
czy to oznacza, że za tydzień-dwa bedziemy musieli wyrabiać np. chipowe "karty kibica"???
na podstawie czego będzie sporządzana lista uczestników imprezy podwyższonego ryzyka?
Słyszałem, ze każdemu kibicowi będą teraz wszczepiać czipy i pobierać odciski palców i próbki DNA.
na bramie beda kazdemu wyrywac po wlosie i do bazy dolacza po wyciagnieciu DNA ;)
Z tego co pamietam ustawa nakazuje organizatorowi identyfikacje uczestnikow, w kazdym klubie takie czy inne karty sa. Ciekawe...
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=2055&x=0
Identyfikator juz nie trendy
czyżby zmądrzeli w zarządzie??
I Bardzo dobrze:)
Czyżby nasz zarząd zaczoł dbać o strefe kibicowską w tygodniu dwie doskonale infa Złotowka dla pań brak identyfikatora :P hmmm brawo ! teraz trzeba pobnizac ceny biletów na naszego średnika ligowego jak najnizej sie da :)
przeciez bilet po 20 zł*6,500 = zysk 130,000 tysięcy
bilet srednia 30zł * 3 tysiące widzów= 90 tysięcy zyku
a to tego pełny stadion pomyślcie władze bo to nie tylko pieniadzer ale atmosfera sie liczy :)
analiza finansowa pozostawia wiele do zyczenia :)
O niech ja w domu nie nocuję.
Co się dzieje!
-Zaczynamy dopingować na meczach!
-Majewski wychodzi na przeciwko w częsci niechętnej a w cześci otwarcie wrogiej sali ale poza złośliwymi i niechętnymi pytaniami zostaje potraktowany jak Trener Cracovii (szacuneczek dla
tych co się powstrzymali przed radykalniejszym wyrażaniem opinii).
-forum się podnosi.
-A TERAZ MKS CRACOVIA ZACZYNA DBAĆ O KIBICA!!!!(co przyznajcie wielu wydawało się zupełnie nierealne )
Nie no idę na browara a potem na Ziemię Świętą wznieść modły aby to nie był tylko piękny sen!!!
Czyżby narastające zagrozenie spadkiem z ligi wyzwoliło u wszystkich stron chęć do kompromisu i zakończenia okresu "wielkiej smuty" na Pasach?
Pozdrowienia dla wszystkich.
Tylko Khalid nie przepij dowodu, bo na mecz nie wejdziesz :)
I oto chodzi zaczyna kręcić się w dobrym kierunkach na kochanej Cracovii
Oby na tym nie poprzestali i obniżyli ceny biletów i dobrze rozreklamowali miasto i niech oczywiście Pasy zaczną lepiej grać to wróci nam dobra frekwencja ;)
CRACOVIA BOHATERÓW WRZEŚNIA
wezme se identyfikator ;) :D
jeszcze przydały by sie tańsze bilety do 16 lub 18 roku życia np. za 50 %
wracają bilety, likwidują identyfikatory, promocja dla kobiet w dodatku informacja o niej w gazetach i internecie (onet!), reklama szkółki Pasy w radiu (rmf maxx), czy w ciągu ostatnich dwóch tygodni stało się coś ... oby tak dalej :)
Pozwole sobie swoje 3 grosze dodać. PODKREŚLAM : nie jest moim celem szerzenie wrogiej-malkontenckiej propagandy ale chcę poruszyć jedną kwestię.
Mam 35 lat, na Świętej Ziemi staję przeszło od 30.
Czytam dziś o promocjach dla Pań - 1 złoty wszędzie - SUPER to świetny pomysł, bez złośliwości.
Na początku sezonu , jasno przez klub komunikowane było info o karnetach, meczach bez biletów itd. Grzecznie stawiłem się na Wielickiej wybecalowałem kaskę odebrałem karnet. Za 3 dni klub przecenił karnety, straciłem jeśli pamiętam 30 plnów. No dobra w sumie OK - więcej ludzi pewnie było stać na zakup, a ja jakoś przeżyję. Potem w trakcie okazuje się że karnet tanieje jeszcze bardziej, nieproporcjonalnie do liczby meczów, znów straciłem,potem okazuje się że jednak są bilety. Jak to się ma do mojego pierwotnego zakupu? - nijak, przypaliłeś się koleszko, straciłeś... Pierwsza nauka jaką wyciągam na przyszłość - NIE KUPOWAĆ KARNETU, wyczekać do samego końca, 2-3 mecze od początku rundy klub spęka i obniży cenę nieproporcjonalnie. No i pojawia się w końcu pytanie: to na kim w końcu zależy klubowi? (czyt. właścicielowi???), rozumiem że chcemy wypełniać stadion kobietami i dziećmi, będzie nas więcej i obyczaje może trochę złagodnieją. Ale wydaje mi się że generalnie to JA znajduje się w grupie docelowej - JA jako facet, JA jako nieuczący się już (czyt. pracujący), JA jako kibic powracający od lat na ten stadion. Może warto pomyśleć także o starych kibicach systematycznie pojawiających się na meczach a nie traktując ich jako grupę która z przyzwyczajenia i tak zapłaci.
wydaje mi sie ze jako posiadacz karnetu masz w nastepnej rudzie znizke jako kontynuacje, a raczej nie wydaje mi sie bo ... sam kupuje karnety zawsze ... ja osobiscie do tego tak nie podchodze, ale faktem jest ze grupa docelowa to MY kibice Cracovii ;)
jak najbardziej tyle że nie miałem wcześniej karnetu, prosta sprawa bilety dla wszystkich po 20 pln i będzie oki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)