Gdy my przegrywamy z nasza druzyna ME to Wisla sobie siedzi na zgupowaniu w Wisle
Obecne ustawienie jakie preferuje nasz trener nie napawa optymizmem, swiadcza o tym rowniez wyniki w tym sezonie.
Tegoroczna Wisla to juz nie ta sama co rok temu, w tym sezonie wzmocnili sie kilkoma zawodnikami, a glownym wzmocnieniem tej druzyny jest Trener Skorza.
Jedynym naszym atutem jest wlasne boisko na ktorym nasza druzyna nie przegrywa nawet gdy na trybunach jest bryndza.
Pesymistycznie patrzac dostaniemy w dupe 6 lub 7 bramkami, realnie patrzac stac nas na remis bez problemu.
-
-
Derby - czysto pilkarsko
Obawiam sie kompromitacji w tym meczu, ale biorac pod uwage iz Cracovia to jest druzyna wlasnego bojska i w tym sezonie jeszcze u siebie nie przegrala to patrzac obiektywnie na ten mecz to remis bedzie naszym sukcesem z bardzo dobrze grajaca na dzien dzisiejszy wisla.
Stawiam na remis 1-1 :D
Jak stwierdzil moj wislacki znajomy z pracy "Zeby tylko Cracovia nie zagrala swoja mlodziezowka"
Cracovia 1 -0 wisla 80 min Dudzic
bez przesady nie wierze ze mozemy przegrac jakims kosmicznym wynikiem w stylu dzisiejszego Motoru :D, gramy u siebie i mimo slabej gry na ten mecz zawodnicy sie spreza, inna kwestia na ile to Nam pomoze osiagnac dobry rezultat, jedyny problem by Majewski nie wymyslil jakiejs "specjalnej" taktyki na derby
No szczególnie na takie mecze spręża się Marcin Cabaj. Ciekawe czy znowu siądzie mu psycha.
Co ty mówisz- dotychczas zawalił tylko ostatnio na Reymonta- na poprzednich derbach nie grał żle.
Ale wisla tez sie bedzie chciala sprezyc.I trzeba tez wziac pod uwage to, ze ona bedzie mozna tak powiedziec, grac u siebie :/
A ja przekornie uważam iż piłkarsko nie będzie źle:)
5 dni później
No i po derbach.
Jedyny ich pozytyw to Dudzic. Zawsze mówiłem ze z niego będzie pozytek, mam nadzieję że Majewski będzie go teraz częściej wystawiał od 1 min.
Bramka Boguskiego strzelona ze spalonego. Jak Wiśnia wyszedł na pozycję w 74 minucie i sędzia mu gwizdnął, spalonego nie było. Panowie sędziowie pomogli dziś GTS-owi.
Skandal i tyle:
1. Powinna być czerwona kartka za faul na Pawlusińskim.
2. Powinien być karny za faul na Dudzicu.
3. Bramka na 2:0 dla myśleniczanki ze spalonego.
3 szczegóły, a sprawiły, że wynik mógł być inny. Nie zasłużyliśmy na porażkę.
MIMO TO JESTEM DUMNY Z CRACOVII. Taką Cracovię walczącą chcę oglądać w każdym meczu!
wydaje mi się że mieliśmy zwyczajnego pecha w tym meczu. Cracovia grała lepiej pod wieloma względami. niestety nie pod względem bramek:(
oszukał nas kurwysyn w żółtej koszulce!! CRACOVIA PANY!!!
GarbuseQ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Cracovia 1 -0 wisla 80 min Dudzic
>
>
"Prawie" Ci się udało
Szkoda i tyle, było naprawdę blisko. Ważne że zaprezentowaliśmy się całkiem przyzwoicie.
Sędzia cóż, puki wisła i legia będą "dominowały" zawsze się zawaha nawet w sytuacjach oczywistych:(
Czerwona katrka dla azora ewidentna... Burak sędzia nie panował w pierwszej połowie nad sytuacją...
Co do karnego, to mam wątpliwości, podbnie co do drugiej bramki dla telefoniki... Musiałbym powtórkę zobaczyć...
Ale wystarczyłaby ta kartka i mogło być zupełnie inaczej... :((
Z tym sędziowaniem to coś trzeba zrobic... Takie jaja dzieją się zresztą nie tylko u nas...
Z perspektywy Canal+
Karny na Dudzicu bylby gdyby on szybciej upadl, a tak powinien zobaczyc zolta za symulowanie.
Natomiast bramka Boguckiego z ewidentnego spalonego
Magnat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Skandal i tyle:
>
> 1. Powinna być czerwona kartka za faul na
> Pawlusińskim.
> 2. Powinien być karny za faul na Dudzicu.
> 3. Bramka na 2:0 dla myśleniczanki ze spalonego.
>
> 3 szczegóły, a sprawiły, że wynik mógł być
> inny. Nie zasłużyliśmy na porażkę.
4. Druga żółta, w konsekwencji czerwona dla Cantoro, faul był i brutalny i taktyczny.
jakby był doping, a nie jakieś bojkoty, to i rezultat byłby korzystny.
o pracy sędziego wypowiem się, jak zobacze powtórki, ale z tego, co słyszałem, to kolejny raz Wisła wygrywa w kontrowersyjnych okolicznościach.
Tak w ogóle, to jak się zwie ten ślepy czarny (zółty) kret, który dziś sędziował razem z tym bocznym "sokole oko" burakiem ?
Za coś takiego powinni ich przesunać do sędziowania meczó klasy "C".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)