No to pieski będą się czuły jak u siebie! 350 chłopa z gorszej strony Błoń stworzy im atmosferę jak na Reymonta! Kto to wymyślił ???
-
-
(GLOS)BOJKOT TRWA !!!
oho - temat przyklejony. znaczy nikt go nie przeczyta ;)
a może lepiej by odpoczątku meczu pokazać na co stać kibiców Cracovii, ze wszystkich sił drzeć gardła zmiażdzyć rzeke dopingiem, dać taką siłe dopingu żeby psiarnie zamurowało...a w drugiej połowie wywiesić flage: ...A BEZ KIBICÓW WYGLĄDA TO TAK PANIE PROFESORZE...i totalna cisza zero dopingu przynajmniej 15 minut...bojkot jest ok, ale Panowie brakiem nas w I połowie krzywdzimy naszych piłkarzy oni nas potrzebują na derby !!! Profesor za bardzo się nie zrazi a jak olejemy druzyne w I połowie to na wejście w II moze byc za późno...
BOJKOT TAK, ALE FORMA ZDECYDOWANIE INNA !!!
A co mamy osiągnąc tym bojkotem?
Bo ja już w tym proteście jestem zagubiony.
Najlepiej to zróbcie Filipiakowi nazłość i Odrmroźcie sobie Uszy :/
Wydaje mi się że wystarczyłoby uruchomić normalną sprzedaz biletów jak to miało miejsce w poprzednich seoznach i tego wszystkiego by nie było.
Ale nie chodzi tylko Derby - następne mecze też już powinny być normalne.
Oczywiście warunkiem jest również spokój na derbach.
teraz to juz nie ma nic do wydawania sie, ktos wzial duza odpowiedzialnosc za przyszlosc klubu. powodzenia!
protestuję przeciwko bojkotowi bojkotując ten protest w formie bojkotu
WŁAŚNIE TERAZ NA DERBY powinniśmy pokazać CO TO JEST CRACOVIA I się ZMOBILIZOWAć ZROBIć PIEKłO JAK NIGDY !!!!Ale cóż moje zdanie i tak się nie liczy,tylko ręce załamać.
ja pierdole jak WSZYSCY TO WSZYSCY !!! co wam to da że sie wyłamiecie ?? uratujecie przez to Cracovie ?? nawet jeśli ta decyzja miałaby nam nie wyjść na dobre to k.urwa pokażmy ze JESTEŚMY JEDNOŚCIĄ !!! tylko teraz ważne żeby to dotarło do wszystkich, anie tak jak ostatnio że połowa nie wiedziała o co chodzi !!
jakoś Łks potrafił olać deby na widzewie gdy dostali 300 biletów, jaki skutek ??
teraz dostali 2000 !!
Ale co ma dać ten protest? A może Klub też pewnych rzeczy nie może zrobić, bo go ma na celowniku PZPN, pały i jakiś pierdzielony urząd miasta?
Czy to ktoś brał pod uwagę?
A jak będzie pod bramami wojna protestujących z łamistrajkami, to myślicie, ze pały nie wykorzystają okazji i nie zrobią ogólnej zadymy?
Ja sie oczywiście wycofałem ale możecie być pewni że bramy zostana zamkniete 15 min po rozpoczęciu meczu i kto nie wejdzie to już nie wejdzie.
Panowie kumaci nie maja szans na wejscie z jakąkolwiek bramą, skonczy sie na tym ze policja zmasakruje bronia gladklufową tych co będa próbowali wyrwać bramy.i na tym bojkot sie zakonczy.
MOjej osoby oczywiscie nie bedzie ani na 1 ani na 2 połowie zostało mi to przez panów kumatych wyperswadowane szybciej niz myślałem Krzysiu - hmm SZOK
Ale DUCHEM będę z CRACOVIĄ będę.
O wiele lepsza forma protesu byłby całkowity brak dopingu pełnego stadionu , a nie niewchodzenei na mecz.
Niech chłopaki pomyśla co robią. T jestes rozsądnym człowiekiem . Zastanów się prosze cię. Ta droga prowadzi do katastrofy. NAS WSZYSTKICH.
Vojnar, jak masz karnet to niby czemu nie możesz wejść na druga polowe? może autobus Ci uciekł?? Zapłaciłeś za mecz i możesz sobie na niego wejść w 80minucie jak masz na to ochotę.
popieram ,ALE nierealnym jest wejsc w 15 minut podczas przerwy wszystkich , ktorzy zostana pod stadionem TO DOPROWADZI DO TOTALNEJ MASAKRY , lub jesli BRAMY ZOSTANA ZAMKNIETE !!
No to fajne gadki się zaczynają.... Ktoś nie idzie, bo mu "wyperswadowano", w zamian strzela nazwiskami...
POJ.. EBAŁO WAS TAK JUŻ "DO IMENTU"?
nie jest to temat o tym czy się ktos z taka a nie inna decyzja zgadza czy nie bo decyzja nie lezy w kompetencjach forumowiczów ...
ktos juz podjał decyzje i wszyscy wiemy kto ...
i jezeli ktoś chce sobie z tymi osobami porozmawiac to mysle ze każdy wie gdzie kogo szukac ...
a sam temat ma charakter informacyjny i tak nalezy go traktowac ...
Idiotyzm jakiś.Najważniejszy mecz ,drużyna czeka na doping a nie na bojkot głoszony przez nie wiem kogo a być może kibica Wisły.
z tego co wiem policja i tak juz zbuntowala sie na nasze bilety i nie bedzie masowki na pasach organizowanej wiec pieklo moga robic brudnej rzece w 2500 karnetow .OJ filipiak filipiak a tak cie lubilem co ty robisz najlepszego ,w tym miescie sa 2 kluby czy nam sie to podoba czy nie i w ten sposob strzelasz sobie samobuja
Albert prosze Cie odpusc sobie zbedne komenatarze. Mecz obejzysz w drugiej połowie. a grajki nie mieli dopingu przez cały sezon wiec nic sie nie zmienia. napewno dobrze wiedza ze to nie nasza wina.
o grajków to sie nie martwcie , przecież sami głośno mówili ze ostatnich derbów nie wygrali przez Nas ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)